dřepy - fail... příště zkusím opasek a když to nepomůže, tak jedu jen čelní dřepy
legpress - díky papayo za hecnutí, bez toho by to byl tréning o ničem
ostatní obměneno, aby mě ten zbytek bavil
:D to určuješ podle tohodle? Ale dík =)
Měl jsem 4x 6x 145kg a maxko mám/měl jsem 180kg. Asi budu muset změnit přístup a nasadit lentilky nebo si koupit NOčko. Eat clen tren hard.
:D to určuješ podle tohodle? Ale dík =)
Měl jsem 4x 6x 145kg a maxko mám/měl jsem 180kg. Asi budu muset změnit přístup a nasadit lentilky nebo si koupit NOčko. Eat clen tren hard.
No protože si nedokážu představit, když si tam měl papayu, že bys to 5. opakování nedotáhl .
Na lentilky se vykašli a dej těm dřepům čas a ber si pásek .
Naposledy upravil jnerez dne út prosinec 11, 2012 8:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Az tak? Ty se s tema lentilkama teda neseres. Clen bych pochopil, to je pro holky, ale tren, to uz je jina liga
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
jnerez: dobře, tak ještě počkám a zařadím jen opasek =)
Dal bych i 6 (což byl cíl), ale jde o to, že nedržím techniku. Místo svalů to tlačej klouby a místo kloubů u nohou to tlačej obratle na zádech.
draper: člověk už neví co by :D Posilky na ostravsku jsou slavný tím, že ženský dostávaj eat clen, takže to ne. A tren hard se zas nesmí, protože bych z toho vykrvácel. Zůstanu asi u čisté stravy a tvrdého tréningu a přidám opasek, ten je taky pro slečny, ale nedá se nic dělat
arnie: já prosil moc hezky =) udělej dnes zápis aspoň
good tréning s legendama tohodle webu, jen nás bylo už moc, byly moc dlouhý pauzy. Příště snad zve papaya na oběd. Dodám videa, až je ten můj retardovanej net uploadne na youtube.
Naposledy upravil guruhonza dne čt prosinec 13, 2012 4:46 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru