Jo ja to videl u guru nedavno na vlastni oci, myslim, ze dokonce se 40kama ??? Podle me uplna pi*covina tohle delat a nakazil tim uz i Papayu ( ted uz jen cekam, kdy s tim zacne Filip Vasko ) ale asi to zrejme k necemu bude, kdyz to kluci delaji :) krome toho, ze to asi trochu obsiraji zada. Tim ale nikomu nechci kecat do cviceni :))
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
tak pokud mi kucí poradíte z jakýho cviku mi naroste sval, tak budu moc rád, já to totiž nepoznám
těch cviků jsem zkoušel vážně dost a daří se mi spíš nabírat tuk, než svaly. Za každou radu budu rád a narozdíl od balbiho jí i vyzkoužím. Každopádně nebudu zkoušet to, co nefungovalo (tzn cokoliv v minulém logu)
tak pokud mi kucí poradíte z jakýho cviku mi naroste sval, tak budu moc rád, já to totiž nepoznám
těch cviků jsem zkoušel vážně dost a daří se mi spíš nabírat tuk, než svaly. Za každou radu budu rád a narozdíl od balbiho jí i vyzkoužím. Každopádně nebudu zkoušet to, co nefungovalo (tzn cokoliv v minulém logu)
Co ti prosimte nefungovalo v minulem logu? Myslim si, ze jsi mel vysledky vic nez dobre, tak co to zase je za falesnou skromnost?
Samozrejme vis, ze ty kladiva jsou s dost velkym cheatingem, ktery ja mam samozrejme u mnoha cviku taky, ovsem nemyslim si, ze zrovna tohle bude to prave orechove pro rozvoj bicepsu (ktere si myslim, ze ti nijak nezaostavaji, tak opet nechapu, o co ti jde???), protoze ty bicepsy u toho takhle moc neprocvicis.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já cvičím s velkou činkou na zdvihy max 60kg, na kladiva max 18kg a to jsem jeden čas atakoval hranici bicepsu 48cm.
Samozřejmě to číslo v cm je nic říkajíc, ale to jen tak pro srovnání.
tiež si myslím, že cvičieval výborne a výsledky boli parádne, ako objemové, tak silové, potom prišla diéta a teraz je to čistá kulturistika, ešte aj bez mt heh, ale zas nevidím na tréningoch nič zlého, proste split, ten funguje, myslím, že nie je čo riešiť, ani dramatizovať:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Já cvičím s velkou činkou na zdvihy max 60kg, na kladiva max 18kg a to jsem jeden čas atakoval hranici bicepsu 48cm.
Samozřejmě to číslo v cm je nic říkajíc, ale to jen tak pro srovnání.
Cvičívám s kámošem co má ruce také +45cm, na JČ jezdí váhy od 10kg do 20kg a říkal, že procítí suprově i kldině 12tky.
Ale na druhou stranu chápu Honzu, že zkouší vše, já se snažím jet bicák s co nejlepší technikou, váhy tak 10tky, občas zkusím 12tky a taky to vůbec neroste. Za to nohy stačí odjet do sr*ček a rostou.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Dotaz mimo log, ale Honzovi to určitě nevadí. Bicák cvičím tak jednou za půl roku, ale kladiva mi přijdou, že se na ně dá zvednout víc, ale míň je z toho bicák cítit, máte to tak taky?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Dotaz mimo log, ale Honzovi to určitě nevadí. Bicák cvičím tak jednou za půl roku, ale kladiva mi přijdou, že se na ně dá zvednout víc, ale míň je z toho bicák cítit, máte to tak taky?
Tak jasne, kladiva jsou primarne na predlokti, aspon tak sem to vzdy bral, proto jsem je nikdy necvicil, vzdy s vytacenim, i tak to predlokti dostava dost zabrat, stejne jako u vsech cviku s JR.
Na to výš asi nemám ani potřebu reagovat. Ten svalovej progress za rok by mě ale teda vážně zajímalo kde hledat, když centimetry zůstaly stejný, jen síla šla nahoru.
Rostislaw: Já třeba c VC poctivě 12 opakování s 30kg. Kladiva včera poctivý s výdrží nahoře 17x17kg
madball: já z toho cítím brachialis a to jak nad loktem, tak pod loktem (sval, kterej má třeba Phil Heath extrémně vyvinutej)
poman: s těma mám teď šílený problémy... třeba s gumičkou taky nemůžu nic cvičit na zadní delty, protože mi ze zad hned začnou čouhat lopatky
To upažování byla silově poslední série s vyšší váhou, ale to nic neomlouvá.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Zaslal: po prosinec 17, 2012 7:09 pm Předmět: Re: Guru - objemovka
Bench Press ramp up po 3kách
3x 60kg
3x 80kg
3x 90kg
3x 100kg
3x 105kg
3x 110kg ... yes!
3x 112,5kg ... možná PR, ale nejsem si jistej
max set nebyl...
Bikon mi řekl, že to za mě zvedat nebude, ale když jsem si pod to už lehnul, tak jsem to teda zvednul... 3x =) a ještě jsem vrážel osou do stojanu... pocitově asi takový, jako 105ky. Tohle mi vážně udělalo radost =)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru