Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 648, 649, 650 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: po prosinec 10, 2012 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/ekonomika/287260-nezamestnanost-v-cesku-roste-najit-praci-je-stale-tezsi.html

takovyhle priblbly zpravy, akorat konci sezoni prace, tak jdou lidi na pracak a oni z toho delaji takovyhle corboro s titulkem, kterej ceka vyvoj jak nekde v Recku, profackovat.
shooter

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi neprodlouží smlouvu v práci parádní dárek k Vánocům

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stvou me duchodci v supermarketech
zustal jse stat pred pokladnama a snazil s eprijit na to, kde se dostanu na radu nejbliz a agresivni babka do me najela vozikem, az jsem sebou malem rizl, a jak jela kolem me, tak rekla takove "pardon", ze to znelo spis jako " chcipni, xindle"!
cipinek

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Tak mi neprodlouží smlouvu v práci parádní dárek k Vánocům

vítej v klubu, v úterý mě vyrazili ve zkušební době...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/287705-klaus-k-odvolani-picka-bud-jsem-byl-oklaman-ja-premierem-nebo-premier-ministryni.html

Tak teď nevím, jestli je největší kokot klaus, Nečas, nebo Pýk
freshman

PříspěvekZaslal: pá prosinec 14, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere me k*urva ze jsem kazdou chvili nachcipany. Dostanu se z toho a za 3 mesice jsem nachlazeny znovu a musim prestat cvicit, to me fakt neskutecne sere
8Shade

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

freshman napsal:
Sere me k*urva ze jsem kazdou chvili nachcipany. Dostanu se z toho a za 3 mesice jsem nachlazeny znovu a musim prestat cvicit, to me fakt neskutecne sere

To jsem měl doteď taky prakticky celej život, ale asi už tak 3 měsíce, kdy pravidelně piju zelený čaj, beru centrum od A až po železo, jím zeleninu a do toho jsem beru lék na imunitu rybomunyl, tak se to výrazně zlepšilo a neodpadávam při sebemenším zavanutí jako dřív.

Mě aktuálně štvou názory rodičů. Dneska jsem viděl pixlu, co si máma jednou koupila od Herbalife (absolutně po ní neměla žádnou změnu) a když jsem jí potěžkal, tak jsem myslel, že si koupila další. Naštěstí to bylo psí žrádlo, tak jsem jí to šel říct, že jsem rád, že už to nekupuje a ona mi vyhubuje, že já mam co řikat s těma pixlama, že je žeru pořád a že jsem na nich závislej.... Tak člověk se tu přemáhá si každej večer před tréninkem (3x týdně) udělat ten potréninkovej nápoj a pak mu někdo řekne tohle... závislost si představuju teda naprosto jinak. Ono mi taky kecá do všeho ohledně jídla, přitom sama jí naprosto příšerně. Pořád mi řiká, že 2 vajíčka denně jsou moc, že to obsahuje ženskej hormon, že z toho budu mít vysokej cholesterol a kdejaký keci. Sama o to ví asi tolik, co jedna paní povídala...
kubaz

PříspěvekZaslal: so prosinec 15, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja sem nedavno neco domlouval se znamou ohledne prace a po hodne dlouhe dobe sem byl u ni doma a videl sem tam pixly herbalifu, dostala hodinovou prednasku a uz si to nikdy nekoupi
MAST3R

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou mám dny, kdy mě všechno s..., na nic nemám náladu a na všechno bych se vykašlal, i když jdu cvičit, tak mi pak přijde, že jsem tomu nedal tolik, jako by tomu něco chybělo.

A ještě mě dost vadí, že nechodím cvičit s kámošem, co jsem sním dřív cvičíval, to byla motivace úplně jiná, hecovaní, i váhy byly větší, když jdu sám ( nebo se spolužákem, co si jede svoje a ani neumí dát dopomoc), tak to to není ono....
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, snedl sem 150g vlocek s mlikem, pak sem sezral kus salamu, pak kus dorty z vcerejsi oslavy, a na konec zapil sklenici kloubaku.
Neni me dobre. Na jare se asi pokusim o dietu, nebo jak to nazvat, proste shodit vahu, ale ponechat silu.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 12:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Sakra, snedl sem 150g vlocek s mlikem, pak sem sezral kus salamu, pak kus dorty z vcerejsi oslavy, a na konec zapil sklenici kloubaku.
Neni me dobre. Na jare se asi pokusim o dietu, nebo jak to nazvat, proste shodit vahu, ale ponechat silu.

Hovado Proto jsi měl nick běžec
Judson

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Judson napsal:

Hovado Proto jsi měl nick běžec

JJ, ten me chyby, mel sem si ho dat i tady
Insano41

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2 dny do konce světa a já onemocním... a to jsem se těšil na to páteční rabování!!
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a od te doby si rikal hnedy dynamit
shooter

PříspěvekZaslal: st prosinec 19, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem ještě nežral: dědek kolem 70 nastoupil do vlaku...říkám si doufám, že nasedne ke mě. Nasedl, blížil se k mému krásnému kupé, kde jsem odpočíval po tréninku nohou. Dobr dennn mou přisednout? (ani rozumět mu nebylo). Říkám jo. Za cvhilku začalo smrdět celé kupé... říkám si k**a co to je za smrad? kouknu na něho a on mikinu poblitou a grcku na tašce. Říkám si k**a tak to ne. A odešel jsem do jinýho. Bléééééé

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 648, 649, 650 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: