|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: po prosinec 10, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
shooter

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 12:29 pm Předmět: |
|
|
Tak mi neprodlouží smlouvu v práci  parádní dárek k Vánocům
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 12:40 pm Předmět: |
|
|
stvou me duchodci v supermarketech
zustal jse stat pred pokladnama a snazil s eprijit na to, kde se dostanu na radu nejbliz a agresivni babka do me najela vozikem, az jsem sebou malem rizl, a jak jela kolem me, tak rekla takove "pardon", ze to znelo spis jako " chcipni, xindle"! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 13, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
Zaslal: pá prosinec 14, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
Sere me k*urva ze jsem kazdou chvili nachcipany. Dostanu se z toho a za 3 mesice jsem nachlazeny znovu a musim prestat cvicit, to me fakt neskutecne sere
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so prosinec 15, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
| freshman napsal: | | Sere me k*urva ze jsem kazdou chvili nachcipany. Dostanu se z toho a za 3 mesice jsem nachlazeny znovu a musim prestat cvicit, to me fakt neskutecne sere |
To jsem měl doteď taky prakticky celej život, ale asi už tak 3 měsíce, kdy pravidelně piju zelený čaj, beru centrum od A až po železo, jím zeleninu a do toho jsem beru lék na imunitu rybomunyl, tak se to výrazně zlepšilo a neodpadávam při sebemenším zavanutí jako dřív.
Mě aktuálně štvou názory rodičů. Dneska jsem viděl pixlu, co si máma jednou koupila od Herbalife (absolutně po ní neměla žádnou změnu) a když jsem jí potěžkal, tak jsem myslel, že si koupila další. Naštěstí to bylo psí žrádlo, tak jsem jí to šel říct, že jsem rád, že už to nekupuje a ona mi vyhubuje, že já mam co řikat s těma pixlama, že je žeru pořád a že jsem na nich závislej.... Tak člověk se tu přemáhá si každej večer před tréninkem (3x týdně) udělat ten potréninkovej nápoj a pak mu někdo řekne tohle... závislost si představuju teda naprosto jinak. Ono mi taky kecá do všeho ohledně jídla, přitom sama jí naprosto příšerně. Pořád mi řiká, že 2 vajíčka denně jsou moc, že to obsahuje ženskej hormon, že z toho budu mít vysokej cholesterol a kdejaký keci. Sama o to ví asi tolik, co jedna paní povídala...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po prosinec 17, 2012 5:48 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou mám dny, kdy mě všechno s..., na nic nemám náladu a na všechno bych se vykašlal, i když jdu cvičit, tak mi pak přijde, že jsem tomu nedal tolik, jako by tomu něco chybělo.
A ještě mě dost vadí, že nechodím cvičit s kámošem, co jsem sním dřív cvičíval, to byla motivace úplně jiná, hecovaní, i váhy byly větší, když jdu sám ( nebo se spolužákem, co si jede svoje a ani neumí dát dopomoc), tak to to není ono.... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 12:28 am Předmět: |
|
|
Sakra, snedl sem 150g vlocek s mlikem, pak sem sezral kus salamu, pak kus dorty z vcerejsi oslavy, a na konec zapil sklenici kloubaku.
Neni me dobre. Na jare se asi pokusim o dietu, nebo jak to nazvat, proste shodit vahu, ale ponechat silu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 12:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út prosinec 18, 2012 7:43 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Judson napsal: | Sakra, snedl sem 150g vlocek s mlikem, pak sem sezral kus salamu, pak kus dorty z vcerejsi oslavy, a na konec zapil sklenici kloubaku.
Neni me dobre. Na jare se asi pokusim o dietu, nebo jak to nazvat, proste shodit vahu, ale ponechat silu. |
Hovado Proto jsi měl nick běžec |
JJ, ten me chyby, mel sem si ho dat i tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|