Guru - objemovka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru - objemovka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Guru - objemovka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:15 pm    Předmět: Re: Guru - objemovka Odpovědět s citátem

Kurva to jsou váhy...neserte mě tu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:25 pm    Předmět: Re: Guru - objemovka Odpovědět s citátem

Poman napsal:

:D nemáš bejt v dietě

A to se mi včera nepodařilo vůbec nacukrovat. Asi to bude tou oříškovou bábovkou, kterou jsem si nechal udělat místo cukroví
Poman

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:33 pm    Předmět: Re: Guru - objemovka Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Poman napsal:

:D nemáš bejt v dietě

A to se mi včera nepodařilo vůbec nacukrovat. Asi to bude tou oříškovou bábovkou, kterou jsem si nechal udělat místo cukroví

Hovno dieta 3x112 na bench jsem nedal ani když jsem vážil metrák:D
A já dnes sežral hromadu tvarohovejch buchet,mám dietní pauzu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěknej benč Guru a pak že to nejde. Jak jezdíš ten benč? Naširoko nebo s lokty blíž k tělu?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tím benchem si mě ROZHNĚVAL
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Moc pěknej benč Guru a pak že to nejde. Jak jezdíš ten benč? Naširoko nebo s lokty blíž k tělu?

Víc naširoko, než dřív, ale mám dlouhý ruce, takže to asi stejně nebude dost široký. Hlavně je to ale pohodlný, asi optimální na sílu pro mě. Úzkej bench máme v pátek, ten mám na šířku ramen.

Poman: :D ale 200kg na mrtvolu si dal 40x
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:43 pm    Předmět: Re: Guru - objemovka Odpovědět s citátem

"Měl být trénink nohou"... zkusil jsem dřep, čelní dřep, výpady a rumuny s VC... nic mi nešlo, tak jsem to aspoň rozpumpoval rumunama s JC, předkopáváním, rorizontálním legpressem, zakopáváním, lýtkama ve stoje, lýtkama v sedě a hodil jsem tam ještě mohammedy, zdvihy kolenou ve visu a rotace s 15kg

měl bych se vzpamatovat... takhle mi nohy nenarostou
papaya

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

viz. můj log
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út prosinec 18, 2012 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
viz. můj log

tebe aspoň něco na tom tréningu potěšilo... mě to nebavilo a za trest sem šel domů s napumpovanejma nohama a nemohl sem je zvedat. Teď mám cuky v lejtkách

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 20, 2012 12:11 pm    Předmět: Re: Guru - objemovka Odpovědět s citátem

Military press
3ky do 70kg
2x 75kg

jde to nahoru =)

Shyby na tlusté trubce
3x 8

T-Bar rows
8ky do 70kg

Life fitness blbost na laty
12ky do 92kg

Stahování kladky lanem - na laty
15ky do 45kg
10x 50kg

Upažování v sedě/ve stoje/pod úhlem 45° na šikmé lavici/izometrie
asi 10 sérií

nejlepší pumpa latů v životě, chodil jsem jak Fajkus
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhy s JC
3ky do 42kg
2x 44kg
1x 46kg
1x 48kg PR levá
1x 50kg - jen pravá - PR asi

Přemístění
do 1x 100kg... těžký jak čuně, achjo = PR

Shyby
3x 9

Přítahy JC v předklonu - lehce a obě najednou
do 12x 26kg

Tlaky s JC ve stoje
10x 30kg
5x 32kg

Push press
do 0x1+1x90kg

asi po 9 měsících :D ... a tragédie. Při 90ce první pokus nevyšel a druhej hned na to už pohoda, ale zápěstí mě z toho bolely šíleně, jezdit to nebudu.

Triceps s JC nad hlavou - lehce
nevím váhu
Stahování kladky na triceps - lehce
nevím váhu

Tréning vrámci Vánoční besídky v Mišmaši.
No byla to pecka... i bikonovi už básnit nebudu, protože mě zaujal jeho 21letej kamarád, kterej zatáhl 312,5kg jen s páskem. Šílený. 21 let ... starej jak já. Mimochodem má nejbrutálnější dotahy, co jsem kdy viděl. Od spoda těžký a jakmile to dostal nad kolena, tak neskutečně dynamickej dotah. Wow.
Kucí z Kouřimi tam váleli, Raptor měl vtipnou náladu jako vždycky na jeho videích. Paráda. Pak jsem musel jistit někoho snad na 230kg bench, z čehož sem měl brutální nervy a už to nikdy nechci dělat

Po tréningu 8 vajec a 400g pečiva. Ve vlaku 100g vloček, 30g whey tasty, 250g tvarohu, granko, kolagen, rozinky, piškoty... a ti židi tam na mě čuměli jak kdybych jim někoho zabil.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela te chápu s tím jištěním benče. Kdysi jsem Kulsudovi podával tuším 320 a nějak jsem si s tím taky nevěděl rady.
madball

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při mojí jediný návštěvě B1 cvičil borec bench stylem, že měl na hrudníku položený bosu a na čince +-200kg. Jel to bez jištění a samozřejmě to nedotlačil a vím, že jsem to pak s ním horko těžko dostával zpátky do stojanu, takže bych do jištění něčeho takovýho asi taky nešel.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na bosu? myslím že by byla docela prdel, kdyby to bosu nevydrželo, ruplo a zavalilo ho to.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so prosinec 22, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jistil osu z boku, semnou to jistili další asi 180 kilový kluci :D Ale nebylo to prostě příjemný. Nejvíc sem snad jistil někoho při 150kg cca, možná někdy i Zadru s něčím vyšším. Ale tohle bylo fakt prostě moc

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Guru - objemovka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: