|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
droud
|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj potřeboval bych poradit jestli má význam ho vůbec používat popř. kdy jak a jaký
něco o mě 28 let cca 100kg 187cm
cvičím 3x -4x týdně cca rok a půl buď fullbody nebo to mám rozhozený na dva dny 1 den trup 2 den končetiny
jídelníček jestli se to tak dá nazvat (vím že je hrozné ale na jídlo mám slabou vůli)
6:15 vstávám
7:00 první jídlo občas koláč většinou 100g debrecínky a dva grahamový rohlíky popř. nějaký ochucený tvaroh
11:00 oběd co jídelna (kantýna) dá většinou sahám po nějakým mase z rýží bramborem těstovinou
15:30 pokud nejdu cvičit to je pak až 17:30 dojdu domů a zjistím co je většinou maso z rýží nebo bramborem
pak nastává lehce nekontrolované zobání rohlík z něčím a podobně prostě co se zrovna namane ale po osmé už se snažím nejíst a mezi 9-10 zalehám
Je mi jasný že jím málo a nepravidelně ale chtěl bych něco plácnout mezi oběd a trénink aby jsem vyplnil ten dlouhý čas a omezil večerní žravost je mi jasné že nejvíc by zabrala kompletní změna jídelníčku ale můj prozatímní plán je takovej šoupnout někam na 14:00 nějakej protejn jako svačinu popř. ještě jeden po tréninku zatím mám zkušenosti ze suplenty nulové max když mám moc hlad dám si ve fitku nějakou tyčinku předem dík za rady
z toho co jsem našel na shopu se mi líbil cfm instant whey 80
Jinak můj cíl je dokonce roku sklepat tak 5kg tuku a ponechat stávající svaly zatím i při tomhle stravování pomalu sílím ale váha se stále točí okolo 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
jak můžeš tohle někomu "doporučit" ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
proc ne? me chutnal... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | proc ne? me chutnal... |
Vždyť je to sojovy protein poprášený syrovátkou za příšernou cenu (tady na shopu... jinde je levnější), ale za tu cenu klidně koupíš dobrý syrovátkový koncentrát...
co se týče chuti, bych se radši nevyjadřoval...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 3:10 pm Předmět: |
|
|
ja doporucuju za sebe
ty doporuc svoje
nedelam to ze spatneho duvodu
pokud bych kupoval protejn, vezmu tenhle _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 01, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem si dal SynPro Whey čokoládu . Protože si protein mixuju ještě s dalšíma dobrotama, je pro mě momentálně nejdůležitější rozpustnost, aby se mi nelepil na stěny mixéru. To splňuje beze zbytku. Chuťově jde o méně sladký jemný protein. Maličko mi připomíná Night protein od Promilu z dob asi před 7 lety, když jsem ho měl naposled. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
droud
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
no jak vás tak poslouchám tak zkusím to cfm max se z toho p... a nebude to mít valnej efekt jen ještě taková drobnost kolik se toho sype na jeden šejkr?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
| droud napsal: | | no jak vás tak poslouchám tak zkusím to cfm max se z toho p... a nebude to mít valnej efekt jen ještě taková drobnost kolik se toho sype na jeden šejkr? |
vedou se debaty o tom, ze maximalni vyuzitelna davka pritejnu je asi 30g _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
droud
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 1:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | droud napsal: | | no jak vás tak poslouchám tak zkusím to cfm max se z toho p... a nebude to mít valnej efekt jen ještě taková drobnost kolik se toho sype na jeden šejkr? |
vedou se debaty o tom, ze maximalni vyuzitelna davka pritejnu je asi 30g |
Ustinove, behaj si, cvič si, hraj sa na Spartana, kurizuj tu prítomným dámam, ale toho sa drž, akonáhle sa snažíš zapojiť či nebodaj radiť, alebo diskutovať o niečom inom, tak z teba lietajú len blbiny. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: po srpen 04, 2014 1:26 pm Předmět: pls |
|
|
Už jste někdo zkoušel novou edici Pure Whey Protein Stack od Champion nutrition? Kterou příchuť doporučujete? Nebo vzit radeji Whey professional od Scitec nutrition? Diky. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | droud napsal: | | no jak vás tak poslouchám tak zkusím to cfm max se z toho p... a nebude to mít valnej efekt jen ještě taková drobnost kolik se toho sype na jeden šejkr? |
vedou se debaty o tom, ze maximalni vyuzitelna davka pritejnu je asi 30g |
Ustinove, behaj si, cvič si, hraj sa na Spartana, kurizuj tu prítomným dámam, ale toho sa drž, akonáhle sa snažíš zapojiť či nebodaj radiť, alebo diskutovať o niečom inom, tak z teba lietajú len blbiny. |
to stiham i tak
muzes mi dolozit, ze moje tvrzeni se nezaklada na pravde?
dekuji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po srpen 04, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
Jaký máte názor na Allmax proteiny? Slyšel jsem, že kvalita je top, slozeni vypada taky hezky a ty příchute (peanut butter, caramel..)  !
Uz mam asi 6. čokoládu za sebou, vetsinou hydra od Extrifitu nebo Survival iso speed, tak je čas na změnu.
Edit: Petře, v tomhle souhlasim spis s Turakamem. Tech 30 g nemůžeš brát jako dogma, prave se v poslední době ukazuje, ze to je úplne jinak. Poslední článek, kde je to hezky vysvětleno, jsem četl tady: http://www.simplyshredded.com/the-truth-about-protein.html
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|