|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Taekwondista

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 2:57 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | to je idealni zakaznik ... 70 kg a hura nakupujeme protein |
Takže kdyby si třeba posiloval 10 let bylo ti 30 ,ale byl menšího vzrůstu a vážil 70 kg ,tak by jsis nekupoval protein ? O.o neebo nechápu co máš proti tomu že se tu radím s ostatníma jaký vybrat ....Vyzkouším uvidím ....Také jsem napsal přímo výrobci (reflexu ) dotaz na aminokyselinové spektrum u výrobku natural whey native ,ale pořád se spíš přikláním k reflexu ,ale musím uznat ,že jsem nenašel amin.spektrum ,ale ten ISO 90 A CFM whey od extrifitu taky nevypadaj špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
Ak nemáš v strave ani 1,3g bielkovín na kg bez toho, aby si doplňoval proteínom, tak to je zle a duplom platí, čo som napísal a práve to je oblasť, na ktorej treba zamakať, nejaké aminokyselinové spektrum - prosím ťa, toto riešiš, daj si o jedlo komplexné jedlo v zmysle mäso a príloha a zelenina naviac a tvoje telo ti poďakuje. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
| Taekwondista napsal: | | sk napsal: | to je idealni zakaznik ... 70 kg a hura nakupujeme protein |
Takže kdyby si třeba posiloval 10 let bylo ti 30 ,ale byl menšího vzrůstu a vážil 70 kg ,tak by jsis nekupoval protein ? O.o neebo nechápu co máš proti tomu že se tu radím s ostatníma jaký vybrat ....Vyzkouším uvidím ....Také jsem napsal přímo výrobci (reflexu ) dotaz na aminokyselinové spektrum u výrobku natural whey native ,ale pořád se spíš přikláním k reflexu ,ale musím uznat ,že jsem nenašel amin.spektrum ,ale ten ISO 90 A CFM whey od extrifitu taky nevypadaj špatně |
tady nejde o vek ani o vysku, ale prave o tu vahu...proste jde o to, ze dostat denne 100g bilkovin z normalniho jidla neni problem...nebo lepe receno....nesmi byt pro tebe problem. Co budes delat az priberes ? Proste si das o jeden proteinovy koktejl denne na vic ? Ono potom podivne pusobi, kdyz zkoumas kazdy vyrobek jestli nahodou neobsahuju miligram toho nebo tohodle a pritom ignorujes nutnost normalniho jidla, ktere je pro organizmus nejprospesnejsi a chces ho nahradit koktejlem.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Reality napsal: | | Taekwondista napsal: | | whey core určitě ne :D ....Takže radši ISO ,HYDRO ČI WHEY OD EXTRIFIT ? ....Jinak ten reflex natural whey native ne ? ....u extrifitu čtu tak 50% kladných a 50% negativních ,zatímco u reflexu jsem narazil jenom ted u vás ...a u toho složení se mi zdá fakt nejlepší natural whey reflex ....bohužel se acesufalm k stále vyskytuje |
50% negativních na extrifit protein nenajdeš. Já mám něco společného s výrobcem jiným a i tam jsme ten protein měli za vzor čeho docílit. Natural Whey ne, můj názor. Navíc ani nemá uvedené zastoupení složek bílkovin, tím se reflex dřív pyšnil. A obsahuje lepek. |
To, že obsahuje lepek, je zase odkud? Jediný, co je ve složení napsaný, je to, že obsahuje peptidicky vázaný glutamin (derivát z pšeničného proteinu). _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
| Taekwondista napsal: | | sk napsal: | to je idealni zakaznik ... 70 kg a hura nakupujeme protein |
Takže kdyby si třeba posiloval 10 let bylo ti 30 ,ale byl menšího vzrůstu a vážil 70 kg ,tak by jsis nekupoval protein ? O.o neebo nechápu co máš proti tomu že se tu radím s ostatníma jaký vybrat ....Vyzkouším uvidím ....Také jsem napsal přímo výrobci (reflexu ) dotaz na aminokyselinové spektrum u výrobku natural whey native ,ale pořád se spíš přikláním k reflexu ,ale musím uznat ,že jsem nenašel amin.spektrum ,ale ten ISO 90 A CFM whey od extrifitu taky nevypadaj špatně |
Boze kup si za ty prachy kvalitni maso a udelas lip.. stejne kdyby sis dal "super kvalitni" protein ala 1000,- / 1kg a potom normalni protein 400,- / kg NEPOZNAS rozdil.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Taekwondista

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Taekwondista napsal: | | sk napsal: | to je idealni zakaznik ... 70 kg a hura nakupujeme protein |
Boze kup si za ty prachy kvalitni maso a udelas lip.. stejne kdyby sis dal "super kvalitni" protein ala 1000,- / 1kg a potom normalni protein 400,- / kg NEPOZNAS rozdil.. |
Máš pravdu po treninku si budu nosit s sebou maso ....lidi já se vás ptal co by jste mi doporučili a ne že si mám koupit maso!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
doporucuju ti,aby si nad tym nepremyslal ako nad studenou fuziou a kupil si protein _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
zabirat se AMK a tim naslednou vyuzitelnosti je fajn, ulehcis to trochu ledvinam, ale to by protein musel tvorit aspon 1/3 tveho prijmu, at to poznas,, vyber si jakykoliv z rozumnych znacek a rubej to tam
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá červenec 18, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
 zbytecny _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: so červenec 19, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych poděkovat Ronniemu za přístup, který má k zákazníkovi. Zamluvil jsem si kreatin, který Ronnie využil pro reklamní účely a potom ho rozdával zadarmo. Dobře, ale navíc mi do tašky šupl navíc asi 10 vzorků proteiňáku (+ něco os Syntechu). Takovej přístup se fakt moc často nevidí, je mi jasný, že rozdávání vzorků je součást reklamy, to ale nic nemění na tom, že to nikdo jinej (co vím) nedělá.
Zatím jsem měl šanci zkusit jen matrix protein od syntechu, podle mě složení nic moc, protože je kaseinát vápenatý před micelárním kaseinem... Co se týče chuti (měl jsem čokoládu), tak ta mi bohužel osobně nesedla vůbec. Pokud bych teda volil vícesložkáč, byl by to určitě Long od Extrifitu, kde kaseinát vápenatý není vůbec a věřím tomu, že jestli ho Extrifit ochucuje podobně, jako ochucuje CFM whey nebo Hydro 77, tak to bude chuťově uplně jiná liga... _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po červenec 21, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
PROM-IN Hydro Optimal Whey
- Rozpustnost super, stravitelnost taky. V podstatě bych zde vytknul jednu jedinou věc a to chuť, banán ani čokoláda mě moc nenadchla, ale hydrolyzát nekupuju kvůli chuti. Takže tento protein hodnotím kladně
MusclePharm Combat Powder - skořice
- Jelikož už jsem Combat kdysi dávno zde hodnotil, přidám hodnocení jen této příchuti. Doslova jsem se stal na tuhle příchuť závislý  To je opravdu neskutečná mňamka, ať už do vloček, tvarohu, nebo jen tak do šejku s ledem v tomto počasí  Co se mi líbí nejvíc, tak se mi tahle příchuť opravdu nepřepila ani po měsíčním užívání a naopak chutná ještě lépe než skořice od Cellucoru a to je co říct  [/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 3:12 pm Předmět: |
|
|
Čaute všichni, chtěl bych poradit něaký protein , pokud možno co nejlepší cena/složení, budu ho mít na svačinu a přidávat do vloček...
Díky všem
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 30, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
Koupil! :-) jsem si vzorky SynPro proteinů a zatím můžu odhodnoti Matrix vanilku . Rozpustnost je stejně dobrá jako u Extrifitu Instant Whey 80, teda okamžitá. Chuť této vanilky je jemná, trochu mléčná. Jo, když bude dvoukilovka v akci za pěknou cenu, nemám problém ho koupit :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt červenec 31, 2014 11:24 pm Předmět: |
|
|
Měl už někdo hydro od SL v příchuti oříšek? Zajímala by mě recenze :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|