|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | xakrurychle napsal: | no pokud to vypiju v mléce, tak už to prostě nebude klasické hydro, ale bude se to blížit nějaké standartni 80% ne? V tom zas nevidím takový problém, proč by to mělo být špatně..
vysvětlí někdo? |
Hydro si nepořizuješ, protože si chceš pochutnat, ale abys měl co nejrychleji AK v krvi, protože rychlost vstřebávání se ukazuje jako jedna z primárních příčin vyšší úrovně svalové proteosyntézy. S mlékem vstřebatelnost zpomalíš. |
To samozřejmě vím :), jen jsem chtěl poukázat na to, že vypiju-li to v mléce, prd se stane, akorát to nebude hydro. Ale na svačinu, proč ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 11:36 am Předmět: |
|
|
...abyste se nepos....Esko-já třeba z vysoka kašlu na to, že budu mít peptidy o pár minut dříve k dispozici nebo nebudu....takže i kdybych to míchal do 12% smetany, tak co:o)))
Tj. vyvracím to, že si hydro kvůli chuti lidé nepořizují, když stojí podobně jako jakákoliv jiná značka, která je na složením i chutí na světelné roky vzdálena.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Deadlift napsal: | ...jako nemůžu si pomoct, ale pil jste někdo hydro traditional v ledovém plnotučném mléce? Jako kdybych si měl vybrat zda shake nebo tento protein-mám jasno:o) Pomíjím tu kombinaci s mlékem, ale ta chuť , to bych pil jako zdravou mlsku jen tak:o) |
No cpát hydro do plnotučného mléka... takových konzumentů tu fakt asi moc nebude hele. |
Nepijiu to tak běžně, ale když si chci pochutnat. Pořád lepší než si dát místo toho milku a chuť na čokoládu/kakao to bohatě uspokojí s minimem sacharidů a tuků.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
Chtěl bych poděkovat za zaslání vzorků Deluxe od Nutrendu, vyzkoušel jsem jich 5/7.
Nejvíc mi chutnal jahodový cheesecake, ale všechny příchutě byly celkem dobré.
Se stravitelností jsem neměl problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
Když mícháš jakýkoliv protein do mlíka, tak jdeš proti smyslu ultrafiltrace toho proteinu, protože ta se dělá aby se ten substrát očistil od kaseinu a hlavě laktózy, která snižuje využitelnost mléčné bílkoviny. To si rovnou můžeš koupit ochucené mlíko a výsledek bude úplně stejný, ale za zlomek ceny. Žádný protein není od toho aby ti chutnal, ale aby ti po něm rostly svaly
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Když mícháš jakýkoliv protein do mlíka, tak jdeš proti smyslu ultrafiltrace toho proteinu, protože ta se dělá aby se ten substrát očistil od kaseinu a hlavě laktózy, která snižuje využitelnost mléčné bílkoviny. To si rovnou můžeš koupit ochucené mlíko a výsledek bude úplně stejný, ale za zlomek ceny. Žádný protein není od toho aby ti chutnal, ale aby ti po něm rostly svaly | Bullshit. Zkus se nad tím cos napsal zamyslet. Budu mít v 3 dl mléka 50 g bílkovin? Víš, to, že ta laktoza jde pryč hlavně proto, že způsobuje trávící potíže? Jsem rád majesty za Tvůj úvod do technologie zpracování proteinů, ale myslím, že proteiny a enzymy jsou docela mojí doménou a tak snad něco málo tuším.
P.S. garantuji Ti, že když si budeš rok míchat protein do mléka nebo do vody, tak pokud to nebude v době po tréninku a nebudeš alergický na laktosu-nepoznáš nic a ani z rozboru krve...čehokoliv rozdíl nezaznamenáš. Maximálně tak ten kalorický rozdíl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne květen 24, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Majesty napsal: | | Když mícháš jakýkoliv protein do mlíka, tak jdeš proti smyslu ultrafiltrace toho proteinu, protože ta se dělá aby se ten substrát očistil od kaseinu a hlavě laktózy, která snižuje využitelnost mléčné bílkoviny. To si rovnou můžeš koupit ochucené mlíko a výsledek bude úplně stejný, ale za zlomek ceny. Žádný protein není od toho aby ti chutnal, ale aby ti po něm rostly svaly | Bullshit. Zkus se nad tím cos napsal zamyslet. Budu mít v 3 dl mléka 50 g bílkovin? Víš, to, že ta laktoza jde pryč hlavně proto, že způsobuje trávící potíže? Jsem rád majesty za Tvůj úvod do technologie zpracování proteinů, ale myslím, že proteiny a enzymy jsou docela mojí doménou a tak snad něco málo tuším.
P.S. garantuji Ti, že když si budeš rok míchat protein do mléka nebo do vody, tak pokud to nebude v době po tréninku a nebudeš alergický na laktosu-nepoznáš nic a ani z rozboru krve...čehokoliv rozdíl nezaznamenáš. Maximálně tak ten kalorický rozdíl. |
tos mi to hezky pohospodsku vysvětlil - "pohospodsku" čti použití tzv. rádobyselského rozumu za situace kdy se vědecký background nehodí k argumentaci svojí pravdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 3:34 pm Předmět: |
|
|
ale:o) Co se mi nehodí? Osmoalita?, tak laktoza? Majesty - uvedom si, že ty ani já ani všichni lidé na tomto foru absolutně nepoznají rozdíl proteinu míchaného do vody nebo do mléka...absolutně ne - nebo ty poznáš, že se Ti hydro vstřebalo rychleji/pomaleji? Máš to nějak změřené? Sleduješ, že když se to dá do mléka, ta regeneruješ nějak jinak?...nebo proteosyntéza je nějaká horší?...prostě kecy - lidi tu jí jednou za den, kdy se přežerou do bezvedomí a pak příjdeš ty s tím, že protein do mléka ne. To je fáma, kterou tu slyším aspoň deset let a aspoň dalších deset let bude trvat, než lidé pochopí, že pokud nim to nepůsobí trávící problémy, tak že je to prakticky fuk, pokud to není čistě po tréninku a ještě prakticky jen hydro. Tvoje názory jsem měl v roce 1996, kdy neexistovalo cokoliv míchat do mléka a tak jsem hardcore polykal kila slaných sušených bílků. Prostě výsledek nebude o nic lepší nebo horší když to mixneš do vody či do mléka.
O vědě mi tu prosím nemluv...to bych mohl chtít vidět nějaké relevantní studie a to nemyslím v T-nation apod:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | ale:o) Co se mi nehodí? Osmoalita?, tak laktoza? Majesty - uvedom si, že ty ani já ani všichni lidé na tomto foru absolutně nepoznají rozdíl proteinu míchaného do vody nebo do mléka...absolutně ne - nebo ty poznáš, že se Ti hydro vstřebalo rychleji/pomaleji? Máš to nějak změřené? Sleduješ, že když se to dá do mléka, ta regeneruješ nějak jinak?...nebo proteosyntéza je nějaká horší?...prostě kecy - lidi tu jí jednou za den, kdy se přežerou do bezvedomí a pak příjdeš ty s tím, že protein do mléka ne. To je fáma, kterou tu slyším aspoň deset let a aspoň dalších deset let bude trvat, než lidé pochopí, že pokud nim to nepůsobí trávící problémy, tak že je to prakticky fuk, pokud to není čistě po tréninku a ještě prakticky jen hydro. Tvoje názory jsem měl v roce 1996, kdy neexistovalo cokoliv míchat do mléka a tak jsem hardcore polykal kila slaných sušených bílků. Prostě výsledek nebude o nic lepší nebo horší když to mixneš do vody či do mléka.
O vědě mi tu prosím nemluv...to bych mohl chtít vidět nějaké relevantní studie a to nemyslím v T-nation apod:o) |
přesně tak, člověk pozná prd, ve finále stejně záleží na těch kaloriích na konci dne, ne na tom, jestli jsem dal o 5,643 rychlého proteinu více či méně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
Představa, že rychleji stravitelný protein vyvolá nějaký "lepší" anabolismus je naprosto scestná. Potom by bylo asi nejlepší dávat aminokyseliny přímo do krve:)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Představa, že rychleji stravitelný protein vyvolá nějaký "lepší" anabolismus je naprosto scestná. Potom by bylo asi nejlepší dávat aminokyseliny přímo do krve:) |
ale samozřejmě, že to tak je, proč by se pak takové nějaké proteiny vůbec vyráběli, vždyť všichni přece můžou jíst tvaroh a hovězí, vepřové, vejce, atd..., bože to tu už můžeš napsat, že nemá přece ani cenu cvičit, že z toho svaly stejně nerostou..., čeho se tady ještě dočkáme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:29 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Hulkie napsal: | | Představa, že rychleji stravitelný protein vyvolá nějaký "lepší" anabolismus je naprosto scestná. Potom by bylo asi nejlepší dávat aminokyseliny přímo do krve:) |
ale samozřejmě, že to tak je, proč by se pak takové nějaké proteiny vůbec vyráběli, vždyť všichni přece můžou jíst tvaroh a hovězí, vepřové, vejce, atd..., bože to tu už můžeš napsat, že nemá přece ani cenu cvičit, že z toho svaly stejně nerostou..., čeho se tady ještě dočkáme... |
néé nadarmo říkal Eliott, quote " You can sell anything to a fucking BB, they will buy and try anything",
kde bereš jistotu, že ty proteiny "really make difference"? Já si třeba myslím, že když ho brát nebudu, stane se přesně tohle - hovno.
Důvod proč ho i přesto užívám, je vlasntní pohodlnost, a proto, že na to mám
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:34 pm Předmět: |
|
|
aha, takže nikdo, kdo používal ty "lepší" proteiny, rychlejší, vstřebatelnějsí, si prostě nevšiml rychlejší a kvalitnější regenerace, větší síly, větší nabuzenosti do tréninku, větších svalů, prostě je to všechno jenom placebo ano? a BCAA a kreatin taky nefungují, běžte fakt už do ..., jste jenom banda přizdisráčů...
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 24, 2015 6:35 pm Předmět: |
|
|
no ty si kus vola
seeya
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|