|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sk
|
Zaslal: čt březen 31, 2016 1:06 pm Předmět: |
|
|
| holka223 napsal: | | ahojte, prosím… jsem naprosto nepolíbená sportem, ale rozhodla jsem se že chci zhubnout a chci hlavně nabrat svalovou hmotu a chtěla jsem vás poprosit o pár rad týkajících se výživy atd… za každou radu budu jenom ráda ;) děkuji moc... |
hele nemas neco spolecneho s nickem luizinna ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt březen 31, 2016 1:11 pm Předmět: |
|
|
| holka223 napsal: | | ahojte, prosím… jsem naprosto nepolíbená sportem, ale rozhodla jsem se že chci zhubnout a chci hlavně nabrat svalovou hmotu a chtěla jsem vás poprosit o pár rad týkajících se výživy atd… za každou radu budu jenom ráda ;) děkuji moc... |
Založ si vlastní topic spíše zde:
https://forum.ronnie.cz/zacatecnici-f20.html
Popiš tam víc sebe (mimo jiné váha, výška, věk), čeho chceš dosáhnout, o jakých cestách uvažuješ (fitko, běh, něco jiného?), jak jíš, jak uvažuješ to upravit... A tam Ti spíš někdo poradí, než tady, kde to je vyloženě jenom o proteinových suplementech.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út duben 05, 2016 2:35 pm Předmět: |
|
|
chci se zeptat, jak je na tom chuťově tady tento protein:
https://obchod.ronnie.cz/s-5891-100-whey-protein.html
konzumuje teď někdo aktuálně, nebo si pamatuje, jak to bylo třeba hrozné... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt květen 05, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
Je uz na trhu neco podobneho jako je One Stop extreme?
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: čt květen 05, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
fireblader
|
Zaslal: ne květen 08, 2016 4:58 pm Předmět: |
|
|
můj nejnovější poznatek k proteinům:
jedu keto dietu a rozhodl jsem se obměnit protein, koupil jsem All Stars Protein Hy-Pro 85 500g
vlastně jsem ho vzal proto, že miluju proteinové tyčinky Hy-Pro
protein to asi není špatný, ale je minimálně doslazovaný umělými sladily a já začal umírat hlady a po jeho vypití jsem naopak hlad dostával ...
takže se zas vrátím k Sci-Tec a k tomu jsem odzkoušel nějaké vzorky a zjistil jsme, že mě slušně zasytí (asi díky stévii) Ultra Speed 80 Fair Power ® což bude varianta 2 _________________ Carpe diem carpe noce.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 10:08 am Předmět: |
|
|
Čaute, chci se zeptat jak je na tom s kvalitou KOLIBA protein, mám možnost mět 1 kg za 350 Kč. Díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt květen 12, 2016 10:21 am Předmět: |
|
|
| TheGhost napsal: | | Čaute, chci se zeptat jak je na tom s kvalitou KOLIBA protein, mám možnost mět 1 kg za 350 Kč. Díky za odpovědi |
Kvalita OK. Rozpustnosť a penivosť už horšie. A nieje to zase až tak dobrá cena. U nás sa tak predáva bežne. Keď už chceš niečo v podobnej cenovej relácii tak skôr odporúčam Natural Nutrition.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheGhost

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 11:13 am Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | | TheGhost napsal: | | Čaute, chci se zeptat jak je na tom s kvalitou KOLIBA protein, mám možnost mět 1 kg za 350 Kč. Díky za odpovědi |
Kvalita OK. Rozpustnosť a penivosť už horšie. A nieje to zase až tak dobrá cena. U nás sa tak predáva bežne. Keď už chceš niečo v podobnej cenovej relácii tak skôr odporúčam Natural Nutrition. |
Ok díky mrknu na to:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Rajko

|
Zaslal: pá květen 13, 2016 6:52 am Předmět: |
|
|
Zkusil jsem whey od czechvirusu, vůbec mě po něm nenadýmá, chuť není přeslazená, takže za mě ok.Příště zkusím ten jejich cfm.
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 7:40 pm Předmět: Doporuceni |
|
|
ahoj, chci se zeptat kamarad mi doporucil allwhey protein ze je kvalitni a ma 81% bilkovin, tak se chci zeptat zda ma nekdo zkusenosti ? diky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 7:45 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se na něj podíval na stránky jeho dovozce do ČR:
- plus - obsahuje syrovátkový koncentrát, izolát a hydrolyzát, zřejmě tedy ne jiné zdroje
- mínus - neuvádí, kolik kterého z nich je
- mínus - nemá tam uvedené složení, píše jen o proteinových složkách, ale nic o sladidlech a dalších přídatných látkách (třeba to jinde psané je, na ofiko stránkách dovozce ne)
- mínus - u proteinů není napsané kolik kterého obsahuje
- mínus - u hydrolyzátu neuvádí stupeň hydrolýzy
- mínus - nutriční hodnoty udává jen v jedné variantě, ne pro různé příchuti různé a to je hodně nepravděpodobné, že jsou stejné
Možná kvalitní je, možná není, ale když nejsou ochotní napsat ani na webu dovozce složení, poohlédnul bych se jinde. Je to lepší jak kupovat zajíce v pytli.
Naposledy upravil Reality dne pá květen 20, 2016 7:55 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Reality
|
Zaslal: pá květen 20, 2016 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AldaB
|
Zaslal: út květen 24, 2016 3:32 pm Předmět: re |
|
|
Tak uvidime, zkusil jsem jej koupit vsichni mi ho strasne doporucovali. zatim je vyborny chutna dobre zadne nadymani.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|