PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sk

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holka223 napsal:
ahojte, prosím… jsem naprosto nepolíbená sportem, ale rozhodla jsem se že chci zhubnout a chci hlavně nabrat svalovou hmotu a chtěla jsem vás poprosit o pár rad týkajících se výživy atd… za každou radu budu jenom ráda ;) děkuji moc...

hele nemas neco spolecneho s nickem luizinna ? :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2016 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

holka223 napsal:
ahojte, prosím… jsem naprosto nepolíbená sportem, ale rozhodla jsem se že chci zhubnout a chci hlavně nabrat svalovou hmotu a chtěla jsem vás poprosit o pár rad týkajících se výživy atd… za každou radu budu jenom ráda ;) děkuji moc...

Založ si vlastní topic spíše zde:
https://forum.ronnie.cz/zacatecnici-f20.html

Popiš tam víc sebe (mimo jiné váha, výška, věk), čeho chceš dosáhnout, o jakých cestách uvažuješ (fitko, běh, něco jiného?), jak jíš, jak uvažuješ to upravit... A tam Ti spíš někdo poradí, než tady, kde to je vyloženě jenom o proteinových suplementech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cipinek

PříspěvekZaslal: út duben 05, 2016 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chci se zeptat, jak je na tom chuťově tady tento protein:
https://obchod.ronnie.cz/s-5891-100-whey-protein.html
konzumuje teď někdo aktuálně, nebo si pamatuje, jak to bylo třeba hrozné...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so duben 09, 2016 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono se jich neprodalo ještě tolik, aby nasbíraly dost uživatelských hodnocení a ty se pak zobrazovaly přímo u produktu na webu. Níže jsou dosavadní hodnocení, je jich pár, tzn. nemusí odpovídat přesně skutečnosti, na druhou stranu nějaký hrubý náhled dají:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Vico

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je uz na trhu neco podobneho jako je One Stop extreme?
doNny_

PříspěvekZaslal: čt květen 05, 2016 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fireblader

PříspěvekZaslal: ne květen 08, 2016 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můj nejnovější poznatek k proteinům:

jedu keto dietu a rozhodl jsem se obměnit protein, koupil jsem All Stars Protein Hy-Pro 85 500g
vlastně jsem ho vzal proto, že miluju proteinové tyčinky Hy-Pro
protein to asi není špatný, ale je minimálně doslazovaný umělými sladily a já začal umírat hlady a po jeho vypití jsem naopak hlad dostával ...
takže se zas vrátím k Sci-Tec a k tomu jsem odzkoušel nějaké vzorky a zjistil jsme, že mě slušně zasytí (asi díky stévii) Ultra Speed 80 Fair Power ® což bude varianta 2
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čaute, chci se zeptat jak je na tom s kvalitou KOLIBA protein, mám možnost mět 1 kg za 350 Kč. Díky za odpovědi
Endo

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:
Čaute, chci se zeptat jak je na tom s kvalitou KOLIBA protein, mám možnost mět 1 kg za 350 Kč. Díky za odpovědi

Kvalita OK. Rozpustnosť a penivosť už horšie. A nieje to zase až tak dobrá cena. U nás sa tak predáva bežne. Keď už chceš niečo v podobnej cenovej relácii tak skôr odporúčam Natural Nutrition.
TheGhost

PříspěvekZaslal: čt květen 12, 2016 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Endo napsal:
TheGhost napsal:

Kvalita OK. Rozpustnosť a penivosť už horšie. A nieje to zase až tak dobrá cena. U nás sa tak predáva bežne. Keď už chceš niečo v podobnej cenovej relácii tak skôr odporúčam Natural Nutrition.

Ok díky mrknu na to:).
Rajko

PříspěvekZaslal: pá květen 13, 2016 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil jsem whey od czechvirusu, vůbec mě po něm nenadýmá, chuť není přeslazená, takže za mě ok.Příště zkusím ten jejich cfm.
AldaB

PříspěvekZaslal: čt květen 19, 2016 7:40 pm    Předmět: Doporuceni Odpovědět s citátem

ahoj, chci se zeptat kamarad mi doporucil allwhey protein ze je kvalitni a ma 81% bilkovin, tak se chci zeptat zda ma nekdo zkusenosti ? diky moc
Reality

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2016 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se na něj podíval na stránky jeho dovozce do ČR:
- plus - obsahuje syrovátkový koncentrát, izolát a hydrolyzát, zřejmě tedy ne jiné zdroje
- mínus - neuvádí, kolik kterého z nich je
- mínus - nemá tam uvedené složení, píše jen o proteinových složkách, ale nic o sladidlech a dalších přídatných látkách (třeba to jinde psané je, na ofiko stránkách dovozce ne)
- mínus - u proteinů není napsané kolik kterého obsahuje
- mínus - u hydrolyzátu neuvádí stupeň hydrolýzy
- mínus - nutriční hodnoty udává jen v jedné variantě, ne pro různé příchuti různé a to je hodně nepravděpodobné, že jsou stejné

Možná kvalitní je, možná není, ale když nejsou ochotní napsat ani na webu dovozce složení, poohlédnul bych se jinde. Je to lepší jak kupovat zajíce v pytli.

Naposledy upravil Reality dne pá květen 20, 2016 7:55 am, celkově upraveno 1 krát
Reality

PříspěvekZaslal: pá květen 20, 2016 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TheGhost napsal:

Stejná surovina jako v tomhle: https://obchod.ronnie.cz/s-5982-100-pure-whey-protein.html
V porovnání s ním plus že nepoužívá acesulfam.
AldaB

PříspěvekZaslal: út květen 24, 2016 3:32 pm    Předmět: re Odpovědět s citátem

Tak uvidime, zkusil jsem jej koupit vsichni mi ho strasne doporucovali. zatim je vyborny chutna dobre zadne nadymani.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: