14:00 – Oběd : cca 100 gramů kuřecího masa, plechovka fazolí v rajčatovém nálevu, zelenina
17:00 – Svačina : kaše (šálek ovesných vloček, cca 350 ml polotučného mléka, hrst rozinek, med na dochucení)
20:00 – Večeře : těstoviny + sýr, zelenina
22:00 - 2. Večeře : 125 gramů odtučněného tvarohu
video dne :
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
LA.GYM Praha
Full body rutina
Týden 3/4
Trénink 7/12
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Rozcvička :
100 days burpee challange day 25 (25x)
čas - 1:17 PR
Trénink :
Dřepy 5x5 - 67,5 kg
Benchpress 5x5 - 40 kg (edit: spletl jsem se, mělo být 43 kg )
Přítahy velké činky 5x5 - 35 kg
Kladivové zdvihy 3x10 - 10 kg/jednoručka
Farmářská chůze 3x40 metrů - 25kg/jednoručka
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série
- burpees mi daly pěkně zabrat, ale s časem jsem spokojený
- dřepy překvapivě docela easy, čekal jsem větší makačku
- benchpress spokojenost
- přítahy velké činky, od minule jsem navýšil o 10 kg, ale stále mi to připadá moc lehké
- zdvihy i farmářská chůze OK
Po regeneračním víkendu bylo dostatek sil, takže s tréninkem spokojenost. Zítra to vidím na běh.
video dne :
..tělocvična, ve které bych si chtěl někdy zacvičit
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
V pondělí už pojedu 6x3, takže si nemůžu dovolit žádný volovinky, ale FG rád zkusím třeba během WARM-UP
18:50 – Večeře : těstoviny, cca 150 gramů kuřecího masa
20:30 – 2. Večeře : jablko
22:00 - 3. Večeře : 250 gramů odtučněného tvarohu
Na dnešní celý trénink jsem měl jen 90 minut včetně sprchy, protože posilka se dneska z neplánovaných důvodů musela zavřít namísto v 20:30 už v 18:00 a já přišel v 16:30. Takže jsem musel pospíchat, což k smrti nenávidím .
LA.GYM Praha
Full body rutina
Týden 3/4
Trénink 8/12
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
Rozcvička :
100 days burpee challange day 26 (26x)
Trénink :
Mrtvý tah 5x5 - 60 kg
Tlaky s v. činkou 5x5 - 30 kg
Čelní dřepy 5x5 - 40 kg
Zadní kliky 2x10 - 10 kg
Výpony na 1 noze 2x15 - 10 kg
Russian twist 2x10 (každá strana) - 8 kg
COOL DOWN
skákání panáků
5 minut strečink
- v zápise jsou pouze pracovní série, u některých cviků předcházely i zahřívací série
- mrtvé tahy libovka, krásně jsem se u nich zapotil a váha byla OK, jen asi budu muset místo nadhmatu začít používat střídavý úchop, protože u pozdějších sérií mi to trošku dělalo problémy
- tlaky velká spokojenost
- čelní dřepy špatný , neumím to držet jak vzpěrač, kvůli špatný flexibilitě v zápěstí, tak to držím tak nějak, že mě z toho akorát ty zápěstí bolí a na práci nohou se tím pádem nesoustředím
- zadní kliky i výpony jsem musel osekat kvůli času
- russian twist OK, plank jsem musel vynechat
Dneska nic moc, strašně mě štvalo, že jsem musel pospíchat, protože já mám raději na všechno čas. Jediný z čeho jsem nadšený jsou mrvoly a tlaky, zbytek naprd.
Cestou domů se mi navíc stalo, že jsem si sednul do špatnýho vlaku. Naštěstí jsem si to uvědomil včas, takže jsem nejel někam do neznáma, ale jen mi ujel můj vlak a musel jsem čekat 30 minut.
Zítra asi běh.
video dne :
Naposledy upravil Reiben dne čt červenec 28, 2011 6:49 am, celkově upraveno 1 krát
Protáhni si předloktí... taky jsem ho protahoval před čelňákama a pomohlo to. Ten vzpěračský úchop je mnohem jistější a hlavně se z toho dá jít do Thrusteru... . Stim časem si nic nedělej, on to teď krátí každej tejden Michal . Hold víš jaký to je, když já pospíchám na oběd. Když otvíraj v 10 a já musim v půl 12 vyjít abych to stihl . Nemám čas na takovou komplexní rozcvičku jako ty .
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
začátek :
100 days burpee challange day 27 (27x)
5 minut rozehřátí (skákání panáků, rozklusání)
5 minut běžecká abeceda
trénink:
6 km výklus (PR-nejvíc, co jsem kdy v kuse běžel )
čas celkem - neměřeno
ukončení :
5 minut chůze
10 minut strečink
Nejprve se mi vůbec nechtělo, protože venku bylo ošklivo a já byl línej něco dělat. Nakonec jsem se k tomu nějak dokopal a stálo to za to. Po 1x jsem si neměřil čas, takže to byl spíš takovej relax, žádný honění, prostě klídek. Docela mě překvapilo, že jsem chytnul skvělý tempo a po doběhnutí mi ještě zbývalo hodně sil a vůbec jsem nebyl udýchanej jak obvykle.
video dne :
..TRX
Stim protahovánim ti pomůžu, řeknu ti co pomohlo mě apod. Stačí 2-3 tejdny a budeš to držet jako Kulíšek . Jinak, nevim kdo ti radil, ale jestli ta korba co udělá 5x100 na overhead dřepu, tak od toho se uč
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
cocman : tak to je fajne, až zas někdy navštívím LA.GYM, tak si aspoň konečně dobře zashybuju . A neplánujete ještě koupit Abmat ? Co jsem koukal, tak je to ve všech crossfit tělocvičnách. Do budoucna by se ještě hodila zátěžová vesta, taky dobrá věcička .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru