Tohle je nádhera, třeba ti to trochu pomůže:
- jinak dotaz, neplánuješ investovat nějakou tisícovku do kamery na natáčení? Děláš docela dost videí a tohle je opravdu hrozná kvalita z mobilu.
Já to hodlám udělat taky, ale rovnou půjdu do kvalitní širokoúhlý full HD kamerky, ať ty videa stojí za to.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
O takovouhle techniku se snažím, proto zatím zůstávám u malých vah. Co se tý kamery týče, tak už jsem nad tím taky přemýšlel, ale zase problém jsou finance. Spíš až časem, ale momentálně určitě ne. Točení tím mobilem mě taky nebaví, ale jinou možnost bohužel nemám.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
V pondělí ráno tělocvik (hrál se florbal). Včera kompletně volno. Dnes jsem chtěl jít původně do LA, ale místo školy bylo kino, takže mi to časově nevycházelo. Proto jsem dal trénink doma. Místo toho pojedu do LA v pátek, kdy dám trénink, co měl být dnes.
Doma
Cizo full body
trénink 8
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Kliky na bradlech (na prsa) 6x5
Přítahy jednoručky 4x10 (na každou ruku) - 20 kg JČ
Výpady s jednoručkami 5x10 (na každou nohu) - 9 kg JČ
Kladiva 4x6 - 14 kg JČ
Russian twist 5x15 (na každou stranu) - 5 kg medicinbal
TIME: 60 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- kliky OK. Doma se mi ale zdají náročnější, protože bradla nejsou úplně stabilní a trochu se na nich klepu.
- přítahy JČ v pohodě
- výpady jen s lehkou vahou. Byla to spíš taková pumpa a aerobka v jednom.
- kladiva celkem těžký
- twisty OK
Hodně dobrý trénink. Zítra pravděpodobně nějaké burpees nebo švihadlo, ještě uvidím.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Včera měl být trénink kondice, ale nějak jsem se na to necítil. Dneska pololetní prázdniny, takže jsem se mohl krásně vyspat a odpoledne jsem jel do Prahy na trénink.
LA.GYM
Cizo full body
trénink 9
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Mrtvý tah 8x3 - 90 kg
Shyby nadhmatem s dopomocí (blue medium band) 6,6,6,5,5
Bench s jednoručkami 5x8 - 17,5 kg JČ
Kolečko z kolen 4x6
+ finišer:
60 sec. skákání přeš švihadlo (snožmo)
30 sec. pauza
5x
TIME: 80 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- mrtvolka nádhera. Konečně jsem si jí zacvičil s pořádnou osou a kotoučema. Celkem to ani nebylo těžký, takže mám radost.
- shyby OK, poslední sérka na krev
- bench OK
- kolečko těžké
- jako bonus jsem dal švihadlo formou intervalů. Beru to jako menší kompenzaci za vynechaný včerejší trénink. Jinak musím podotknout, že mi to dalo slušně zabrat :).
Dnešní trénink byl opravdu velmi povedený. Zítra volno a v neděli opět do LA .
mrtvola (myslím 5. série):
105 kg . Ale síla jde docela nahoru, takže aktuální maxko nevím. Za pár týdnů otestuju.
za den tak 5-6 litrů vody (nepočítam předtréninkový a potréninkový nápoj)
Dnešní jídelák byl takovej můj ideál, kterej si povede jenom ve dnech, kdy jsem doma a ještě pokud zrovna není nouze o maso .
V normálních dnech, když chodím do školy, tak to vypadá jinak.
Příklad:
snídaně: vločky 150-200 g. + 500-600 ml mléka, banán
během dopoledne 2x svačina: nějaký celozrnný pečivo+sýr+kuřecí šunka
oběd: (beru si krabičku s sebou do školy) maso nebo vejce, těstoviny
předtrénikový nápoj
potréninkový nápoj
večeře: kuřecí, rýže, zelenina
2. večeře: tvaroh
Jinak většinou jídlo si vařím sám. Nějaký přílohy, maso atd.. zvládnu, ale samozřejmě nežeru jen tohle pořád dokola. Mamka se snaží zdravě vařit i jiný jídla, takže v tomhle ohledu je to OK.
Taky si občas říkám, že bych se měl s těma vločkama krotit. Ale vždycky si dám stejně nálož jak svině a sežeru to, protože mi to chutná a aspoň nemám cestou do školy hlad .
A proc proboha? Navic jich tam nejak moc nevidim. Ja se v soucasne dobe pohybuji na 3/4kg denne, coz je oproti jinym dobam muj pomerne nizky prijem a nijak kontraproduktivni to nevidim ba naopak uz mam mockrat potvrzeno, ze kdyz jim hodne vlocek mam celkove vice energie a podavam lepsi vykony navic to ma i dobry vliv na traveni.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Rei: No, tak to je nářez. Tolik vloček do sebe nenakopu ani omylem.. A to jsem si myslel, že si docela dopřávám. Jinak mamku ti závidim, na mě rodiče serou a všechno si musim vařit sám :D
Drape to ale nejde srovnávat. Už jenom proto že jídlo co spořádáš za den by stačilo na měsíc chodu Zimbabwijské vesničky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru