Vlezla na mě nějaká nemoc, takže dneska se trénink konat bohužel nebude. V pátek už by to možná mohlo být Ok. Každopádně ještě uvidím, nechci to zbytečně uspěchat, aby se mi to potom hned nevrátilo.
Tak to jsme dva, skoro jsem přemýšlel, že v zimě má cenu jet jen udržovačku 2x týdně, aby se nezatěžoval systém, protože to pak vyjde kontraproduktivně. Do toho samozřejmě do sebe cpát spoustu věcí na imunitu. Přeju, ať jsme z toho rychle venku.
primitiv: pár stran zpět mi někdo psal, že záda kulatím, tak nevím... mě to z těch videií nepřijde, ale asi na tom nějaká pravda bude. Ta technika ještě není 100%, chce to dopilovat.
8shade: dík...okolo mě je momentálně nemocnej snad každej, takže se pak ani sám nedivím, že jsem taky . Doufám, že to bude otázka jen několika dní.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Nějak zázračně se mi udělalo dobře, takže jsem šel večer na trénink.
Posilka Pečky
Cizo full body
trénink 6
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Mrtvý tah 8x3 - 85 kg (magnézko, nadhmat)
Shyby nadhmatem 10x2
Kliky na bradlech (na prsa) 10,5,5,5,5
Bic. zdvihy 4x8 - 13 kg JČ
Výpony na MP 5x10 - 10,30,50,60,70 kg
Plank 3x70 sec.
TIME: 75 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- mrtvola OK, rezerva si myslím, že je ještě hodně velká. Jen mě štvala osa, se kterou jsem cvičil. Ve středu už tahy v LA.GYMu, takže pohoda.
- shyby šly dobře
- u kliků jsem dal na začátku 10 opak., což je PR. Nebylo to úplně na krev, rezerva tak 1-2 opak.
- bicák jen aby se neřeklo (ale neřikám, že mě to nebavilo)
- výpony OK
- plank celkem těžkej, ta poslední série mi dala slušně zabrat
Dneska povedený trénink, spokojenost. Zítra si dám doma asi nějaké burpees.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Že by se mi dneska zvlášť chtělo něco dělat to se říct nedá. Celý den mi byla nějaká divná zima (asi od toho jak jsem ráno cestou na vlak promrznul). Nakonec jsem dal k večeru burpees. A jelikož jsem se nudil, tak jsem to i nahrál .
Domácí trénink kondice
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink :
8x10 burpees
pauzy 60 sec. mezi koly
COOL DOWN
10 minut strečink
Celkem to i šlo, čekal jsem, že budu víc KO. I tak udýchanej jsem byl slušně, to musím uznat.
Zítra volno.
tu video 1. sérky:
Nevim proč si objednáváš Arnold is numero uno. Jsi snad Arnold? Já na tvém místě bych objednal Vít is numero uno :). To samé stim Rockym. Lepší volba by byla to Shut up and Squat. To je neutrální. Jo a vše nejlepší :)
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
Orbb: proč tyhle trička? Jednoduše proto, že se mi líbí, to snad nemusí mít nějaký hlubší symsl . Jinak dík za přání, ale narozeniny mám až cca za měsíc, tohle jsem si objednal docela předčasně.
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
Trénink :
Dřepy 8x3 - 90 kg
Přemístění + výraz s JČ 6x3 (každá ruka) - 25 kg JČ
Shyby nadhmatem s dopomocí (blue medium band) 8,6,6,5
Kliky na bradlech 5x5
TGU 5x1 - 4,8,8,8,8 kg
TIME: 80 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy celkem solidně ztěžkly, už to není žádná sranda :)
- výrazy taktéž pěkně těžké
- shyby jsem dal prvně s dopomocí bandu. Krásně jsem cítil, jak pracovali jen záda.
- kliky OK
- u TGU jsem zatím zůstal u 8 kg, potřebuju se ještě pořádně sžít s technikou. Příště zkusím 12 kg.
Dobrý trénink, ale poměrně náročný. Zítra jen ráno tělocvik, jinak volno.
tgu:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru