Ty vole, este raz napis nieco v zmysle, ze to je slabe, heh, luxus, biceps 43.5.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Sumo mrtvola
5x100kg
3x120kg
3x150kg
3x180kg
2x200kg opasok
2x220kg
2x240kg
2x260kg
0x280kg
2x280kg
Lytka
4x15
Low bar drepy
3x120kg
3x150kg
3x170kg
5x5 210kg PR na 5x5
3x230kg PR na 3r
Rum.mt JR
15x40kg
2x12 50kg
Brucho
4x8-12
Dnes rano smer Viking Gym Cifer. Mal som objednaný novy opasok. Tak, ze rovno uz odrenujem. No co len napisat k treningu. Chcel som mrtvoly tahat. Vsak podmienky mali byt idealne. Texas deadlift bar a podium a kalibrovane kotuce. Uz pri rozcvicke som zistil, ze niekto sikovny ohol (dodrbal) texasku a je krivaaa. No uz pri 260 som stratil balanc pri prvom opakovani. Nasledne som nalozil na 280 a pri kolenach mi to pretocilo zapastia. Nasledne, ze skusim trhacky aj tak to nebolo ono a samozrejme som trocha natiahol pravy vzpriamovac. Moja nalada, chut a istota co som doteraz natrenoval sa vytratila. Uz som bol neisty a tak celkovo psychicky na dne. Drep aj ked osobak nemam radost. Niejak som sa vyhybal tej pravej strane a chybala dynamika.
Berserk_Grom: nespravny tip. Nie 35cm trocha viac.
Solferino: fuuu, 45cm som nikdy nemal.
Turakam: na fotke som napumpovany. No a bol si "blizko", ale ani 43,5cm nemam bohuzial. Neohurim nikoho bicakom a obvodom 42cm.
Kdyz uz sme u toho bicaku, pokud sem to neprehlidl, nejak tu na nej ni nevidim zadny cviky. To je vazne na PLW uplne zbytecny ho cvicit ? A sice jen 42, ale kvalita, zadnej spek.
Kdyz uz sme u toho bicaku, pokud sem to neprehlidl, nejak tu na nej ni nevidim zadny cviky. To je vazne na PLW uplne zbytecny ho cvicit ? A sice jen 42, ale kvalita, zadnej spek.
Osobne si myslím, že cvičiť základné veci áno, ale maratóny, čo stváraš ty Judsone, ktorými si akurát ešte aj tie bicáky/šlachy zraníš, to skôr nie.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Osobne si myslím, že cvičiť základné veci áno, ale maratóny, čo stváraš ty Judsone, ktorými si akurát ešte aj tie bicáky/šlachy zraníš, to skôr nie.
Ja mam pocit, ze ten bicak drtim porad malo, ze to na tech 50cm nedotahnu. No ted ale povolim trochu, pres to bolavy pravy predlokti se to neda ( To me pekne stve.
V utorok som ochorel. Od rana ma prehanalo. Celkovo som navstivil toaletu 12krat pri zvysenej teplote 37,2. V ten som sa citil strasne. Bolesti brucha a ani jest a pit som nemohol. Hned to islo von. Vcera uz ako tak ok. Mohol som sa najest bez bolesti. Dnes som chcel skusit poslednu tazku mrtvolu pred sutazou. Padlo 295kg ako tak ok. Nohy som mal unavene a trocha bez energie. Nasledne som konzultoval stravu a ake vitaminy suplementovat pred sutazou. Uz mam aj nakupene ( zinok, horcik, magnezium, a sumive tab plus magneziu-vodu). Vcera som mal 100gr sacharidov. Do sutaze musim zdvihnut aspon na 200-250gr a hlavne sa nebat,,ze priberiem. To je moj strasiak😕. Do utoroka este pojdem cvicit, ale velmi lahko. Maciak ma dnes musel krotit a vysvetlit zopar veci aby som pochopil a nechal telo aj CNS-ku konecne oddychovat. Preto som nesiel do maxima na benchi a na drepe. Ked som mu spominal co mam v plane dnes drepovat len krutil hlavou. Takze do sutaze uz len fakt lahko. Video bude akonahle maciak uploudne.
V utorok som ochorel. Od rana ma prehanalo. Celkovo som navstivil toaletu 12krat pri zvysenej teplote 37,2. V ten som sa citil strasne. Bolesti brucha ani jest a pit som nemohol. Hned to islo von. Vcera uz ako tak ok. Mohol som sa najest bez bolesti. Dnes som chcel skusit poslednu tazku mrtvolu pred sutazou. Padlo 295kg ako tak ok. Nohy som mal unavene a trocha bez energie. Nasledne som konzultoval stravu a ake vitaminy suplementovat pred sutazou. Uz mam aj nakupene ( zinok, horcik, magnezium, a sumive tab plus magneziu-vodu, draslik a taurin). Vcera som mal 100gr sacharidov. Do sutaze musim zdvihnut aspon na 200-250gr a hlavne sa nebat,,ze priberiem. To je moj strasiak😕. Do utoroka este pojdem cvicit, ale velmi lahko. Maciak ma dnes musel krotit a vysvetlit zopar veci aby som pochopil a nechal telo aj CNS-ku konecne oddychovat. Preto som nesiel do maxima na benchi a na drepe. Ked som mu spominal co mam v plane dnes drepovat len krutil hlavou. Takze do sutaze uz len fakt lahko. Video bude akonahle maciak uploudne.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru