Veľa zdaru, nech je cez 300 aj na súťaži napísané, dáš to!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Veľa zdaru, nech je cez 300 aj na súťaži napísané, dáš to!
Dakujem 😊. Uvidime ako to nakoniec dopadne. Podstatne bude pokorit sam seba.
Nabuduce dufam, ze dorazis na spolocny trening aj Ty😊. Rad ta osobne spoznam.
Bench
10x60kg
3x100kg
33x100kg PR (bohuzial telefon zamrzol pocas natacania a tak nemam video) som bol nervozny, ked som to zistil. Dal som si 8min pauzu a skusil reperat s videom.
30x100kg PR s videom
OLY drepy
5x100kg
5x120kg
5x3 140kg
Zhyby (klad.uchop)
5xja
3xja+20kg
5xja+52kg PR
3x10 ja
Zadne delty
6x10-12
Zakopavanie uni + split drepy (podla maciak-a)
3x10-12 + 3x10
Rotoped
20min
Trening len lahko. Nebolo nic tazke len pumpovanie. Ako som vcera zvysil sachare na 200-220gr sa cvicilo velmi dobree. No a uz len plavanie, sauna, masaz a 2x trening (vahy cca 65% z maximalky) po 5-8opk.
Brutalny vykon ale kokos ty si nepoucitelny!!!
Co som ti povedal ze sanuj CNS, tie zhyby urcite neboli do 60%.
Al chvalim ze si sa aspon na tych drepoch udrzal.
Ludia pomozte mi nahovorit Rippera na Strength Wars!!!
Tamrozbije hocikoho, inak aj nejaky sponzor hy sa mohol chytiť.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Držím palce na soutěž - ta 300-ka tam padne!!! Máš skvělý výkony - taháš jako kůň. Folis tohle tahá v úplně jiné váhovce (vyšší). Ty máš nataháno za tři. Není čeho se bát. Btw. proč já mám jenom pro lifterský logy slabost??
Btw. na takovou Strenght War bych se podívala.
_________________ Life begins at the end of your comfort zone.
---------------------------------------------------
https://www.facebook.com/fitdezerty/
OLY drepy
5x100kg
3x120kg
3x140kg
2x160kg
2x1 180kg
2x3 150kg
Bench
4x5-10 60-120kg
Zhyby
5x10 ja
24.7.2016
Chodza
30min 6km/hod
Zajtra si dam lahko full body, kardio a strecing. V stredu a vo strvrtok lahke kardio+mobilitu a do sutaze uz volno.
maciak - ja viem a uz vazne len lahko precvicim telo a nezatazujem CNS. Dakujem za dôveru, ale neviem ci by som uspel v Strenght wars. Mozno ano mozno nie, ale urcite by som sa posnazil.
Turakam - hocikoho zase urcite nie. Sponzor by urcite velmi potesil.
Makuska - velmi pekne dakujem. Dam do toho maximum a uvidime v den sutaze. Tam sa moze stat vsetko.
Ved ty si davas Strenght Wars na treningoch, akurat bez supera. Vyborna sila aj svalova vytrvalost, zradit by ta mohli len discipliny, podla toho, proti komu by si siel. Hanbu by si
si urcite neurobil.
Zhyby aj bence neuveritelne.
Ved ty si davas Strenght Wars na treningoch, akurat bez supera. Vyborna sila aj svalova vytrvalost, zradit by ta mohli len discipliny, podla toho, proti komu by si siel. Hanbu by si
si urcite neurobil.
No neviem ci Strenght Wars treningy, ale dakujem za kompliment. Po sutazi si chcem skusit niejaku taku 3-4 kombinaciu.
Drepy 10-15r (200kg) + bench 10-15r (120-130kg) + mrtvola 10-15r (220-230kg) pripadne este zhyby 10-15r (25-32kg). Uz len uvazujem ake vahy presne nastavit alebo cas.
si urcite neurobil.
No neviem ci Strenght Wars treningy, ale dakujem za kompliment. Po sutazi si chcem skusit niejaku taku 3-4 kombinaciu.
Drepy 10-15r (200kg) + bench 10-15r (120-130kg) + mrtvola 10-15r (220-230kg) pripadne este zhyby 10-15r (25-32kg). Uz len uvazujem ake vahy presne nastavit alebo cas.
Vyser sa na kktiny čo ti akurat prinesú uznanie od niekoho za pocitacom na fóre a začni sa konečne 100% venovať powerliftingu, nech dáš už konečne 700+ total na sutazi.
Na co by hento bolo? Nebudes vobec silnejsi a len riskujes zranenie. Uz si kvoli zraneniu jednu sutaz vynechal, chces sa zase na 2 mesiace odpalit?
Třeba ripperra víc láká si odcvičit to, co napsal nahoře, než mít konečně total 700+ na soutěži. Z toho bude mít co?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Berserk_Grom: necvicim kvoli tomu aby ma niekto pochvalil. Momentalne nie su ziadne PWL sutaze ani v blizkej buducnosti (az november-december, ak sa dobre pamatam). Nezranil som sa kvoli tomu, ze som trenoval a robil taketo supersérie. Bola to moja chyba. Zanedbaval som urcite svalove skupiny (cviky) a nasledkom toho pretazil bocne stehna. Bohuzial lift a celkovo cvicenie nie su zdrojom môjho prijmu a tak cvicim pre radost a co mi uvolni endorfiny. Mne sa high reps serie pacia a ma bavia.. Je to urcita zmena a vyzva.
Preto ak by som zvladol ten "kruhac" tak ma to naplni radostou. Predsa podstata cvicenia je mat z toho radost a + dobre sa najest😊
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru