mrtvolky super aj pocitovo. Bench onicom, vzdal som to po 3.serke ale military mi napravilo chut. Teraz budem asi chodit military a mozno uzke benche. Tyzden co beriem kreatin od smartlabsu a citim rozdiel
cely den som sa tesil na trening. Cca 2 hodky pred ma rozbolela hlava co sa drzala az do koncs treningu. Vobec to nebolo ono, nespokojny som. ani zo stravou to dnes nebolo idealne za cely den len pred a po-treningove jedlo.
5x205kg
JR bench
10x40kg
12x50kg
8x50kg
JR sikmy bench
3x10 35kg
Protismerne kladky + Kladka na hrudnik
3x20 + 3x20
Zadne rameno + bici + rameno tlak + trici
3x20 vsetko
Brucho + KB swing
5x10 + 3x15 24kg
Veslovanie
10min
no posilka pekna ale vybavenie onicom hlavne bench lavicka. Vobec sa nedalo tlakovat a mrtvoly tragedia. Osa sa mi smykala aj s magnezkom a kotuce nemali 45cm priemer takze z deficitu som to tahal. Nikdy viac do tej posilky.
Sranda jak nezne to pokladas, ..by ta pomiloval majitel posilky keby si to pustal alebo takto proste bezne tahas? Ja to pod kolenami uz viac menej uplne vypustam. Inak palec hore za tie tahy, super
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Magumi : dik, hoci s technikou až tak spokojný nie som. tréning v tomto gym-e bola taká núdzovka, takže tu pravidelne necvičím a ani by som nechcel. tá funkčná zóna asi najlepšia časť gymu
seeya: tahám to pravidelne tak ( naučil som sa to takto pokladať a zatial sa ma to drží)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru