ripperr

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 147, 148, 149  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ripperr  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ripperr
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ripperr napsal:
prosim o radu, najtazsiu cast drepu mam, ked prejdem nad paralel (pred vytlakom ako sa dorovnam) co by som mal cvicit aby som sa tam zlepsil. Pin squaty? Dakujem vopred za kazdu uzitocnu radu. Neskor postnem video a budete to vidiet.

nevim, nakolik je to uzitecne, ale kdyz jsem koukal na ten drep na videu, tak bych to videl na sumo deadlift, ze by mohl pomoci, ale pokud ho jezdis tak nic. a jinak mi to zpomaleni prijde uplne prirozene a slabinu v tom nevidim.

Suhlasim, tych par centimentrov nad paralelom je najtazsich pre 99% ludi.

Uplne na spodu ta kopne strec reflex a postupne ako sa dynamika z neho vytraca tak vaha "tazkne" a az niekde okolo paralelu to zacina byt cisto o surovej sile.

Stop drep by mohol pomoc - vypustis strec reflex a posilnis celu drahu drepu.

Naposledy upravil g_dgrim dne út duben 14, 2015 11:10 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ripperr

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk#: sumo mrtvolky nikdy nejazdim, ale mozno vyskusam a uvidime. Dakujem v kazdom pripade.

g_dgrim: ok, budem castejsie drepovat paused oly drepy a pokusim sa dostat na 200. Ako vidis moj pwl drep? (cim mam velky predklon). Dakujem
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to, ze to bolo 1RM to bolo celkom pekne. Pri PWL (low bar) drepe budes mat vzdy predklon.

Ked sa ale pozries na 59 sekundu, zacne sa ti ohybat chrbat. Mozno by to chcelo zaradit neake GutenMorgens. Ale nie uplne dole, skor mensi predklon s vacsou vahou tak aby si nasimuloval ROM pri drepe.
ripperr

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, skusim nastavit tak pin-y v klietke na ten rozsah a zaradim GM-ka. uvidime co to pomoze. Budem striedat GM-ka, low bar a paused high bar drepy plus fronty.
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1/ Rippere, s ohledem na to, že maxuješ v rámci tak brutálního tréninku (frekvence, objem), mi ten dřep přijde perfektní. Maličko tam nad paralelem povolil střed zad, ale to jsou detaily a spousta lidí takhle pěkně nedá ani rozcvičovací sérii, natož maxko. :)

2/ Co se týká te slabší fáze nad paralelem, stačila ba podle mě úplně jednoduchá věc - trochu zpomalit negativní fázi. Pauzované dřepy jsou fajn, ale tam budeš co do použité intenzity o dost níž, než na vahách, u kterých se to slabé místo reálně projeví. Ty máš tu negativní fázi docela rychlou a dobře využiješ elasticity svalů, což ti usnadní tu úplně spodní fázi dřepu, ale nad paralelem ta rychlost poklesne a projeví se ta relativní slabina. Zkusil bych relativně těžké série pro 2 - 3 opakování s tím, že tu negativní fázi půjdeš pomaleji.

Derek Poundstone
ripperr

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK: velmi pekne dakujem. Hned zajtra vyskusam a budem do tych 80-90% viac kontrolovat (spomalovat) negativnu fazu. Posnazim sa viac zlepsit techniku a popracovat na tych slabinach. Uz sa neviem dockat tvojho videologu
CIZO

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
..Uz sa neviem dockat tvojho videologu

Snad nebudeš zklamaný. Od začátku roku jsem zase začal pořádně trénoval, ale ta několikaměsíční pauza co tomu předcházela je znát a zdaleka ještě nemám formu, jakou bych chtěl mít. Pokud se log bude líbit, plánuju v budoucnu další.

Derek Poundstone
ripperr

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
ripperr napsal:
..Uz sa neviem dockat tvojho videologu

Snad nebudeš zklamaný. Od začátku roku jsem zase začal pořádně trénoval, ale ta několikaměsíční pauza co tomu předcházela je znát a zdaleka ještě nemám formu, jakou bych chtěl mít. Pokud se log bude líbit, plánuju v budoucnu další.

Sklamany urcite nebudem. Ty si mal stale podla videi rezervu 10-20kg alebo 2-3 opakovania. Presne ako minule si postol video tych drepov. Super motivacne by bolo si s tebou zatrenovat .
ripperr

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15.4.2015

PWL drepy

5x100kg
2x4 140kg
3x3 170kg belt
2x2 180kg
2x1 200kg
Sikme benchce VC
5x80kg
10x3 100kg 25s rest
TRX pritahy
5x10
Trici+rotatory+brucho
Po 50opk

drepy tak akurat, negativku som robil co najpomalsie. Je citit v nohach, ze drepujem casto a chyba trocha energy. Inak opat super pocitovo.
spekounP

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten objem treninku co zvladas s touhle intenzitou je brutalni.
Pujdes na tu pwl soutez?
Myslim, ze mas hodne dobre naslapnuto.
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ripperr napsal:
Super motivacne by bolo si s tebou zatrenovat .

Pokud se naskytne příležitost, velice rád si s tebou zatrénuju.
edit: ale to abych už konečně začal makat

Derek Poundstone
ripperr

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prihlaseny som, takze planujem ak sa nic nestane. budem stastny ak dorovnam svoje osobaky 230-160-270 ale pri BW o -10kg menej a sutazne zapisane.
ripperr

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
ripperr napsal:
Super motivacne by bolo si s tebou zatrenovat .

Pokud se naskytne příležitost, velice rád si s tebou zatrénuju.
edit: ale to abych už konečně začal makat

Ak drepnem 260 a potiahnem 300 na mrtvolu, tak sa mozem s tebou porovnavat .

edit: zacat makat mozem akurat tak ja
CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale kulový, to jsem dal při 110 kilech a teď jsem od toho hodně daleko. Pověsit na sebe to, co si dáváš na shyby, tak na hrazdě visím jak flusanec na zábradlí a na kliky na bradlech by mi to ulomilo ruce, takže situace je zcela jednoznačná.

A vůbec, měli bysme udělat nějaký "lifterský" sraz - Turakam, Ripper, SpekounP, g_dgrim, Švadla, já... to by byl trénink :)

Derek Poundstone
spekounP

PříspěvekZaslal: st duben 15, 2015 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Ale kulový, to jsem dal při 110 kilech a teď jsem od toho hodně daleko. Pověsit na sebe to, co si dáváš na shyby, tak na hrazdě visím jak flusanec na zábradlí a na kliky na bradlech by mi to ulomilo ruce, takže situace je zcela jednoznačná.

A vůbec, měli bysme udělat nějaký "lifterský" sraz - Turakam, Ripper, SpekounP, g_dgrim, Švadla, já... to by byl trénink :)

to není vůbec špatnej nápad - "Ronnie PWL sranda soutěž"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ripperr Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 147, 148, 149  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: