Je tolik rekordů, co nejsou uznaný a jsou hodně nad oficiálními čísly... A s tím, že to jsou kecy bych byl opatrnej - něco jsou a něco ne, ale tu hodnotu toho výkonu to nijak nesnižuje.
Btw když už chceš být přesnej, tak to tvoje číslo je starý (rok 2011), dnes je to pokud vím 96 kg.
Opatrny som hlavne ked vidim na nete kadejake hausnumera vytiahnute z prsta ktore sa nedaju overit. Niektori ludia su strasne attention whores...prave som cital o nejakej pizde co svojmu decku roky vstrekovala slany roztok len aby ju ludia sledovali a lutovali. Extrem ale chapes co tym chcem povedat. Uz tolko krat som videl jak ludia prehanali popripade odhadovali ze sa to ani spocitat neda...asi som uz dedo stary paranoidny ale ked niekto tvrdi ze prekonal svetovy rekord o 20 kil tak neuverim kym to nieje oficialne, peace V
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
těch 250 bez pásku je tedy velká paráda... technika přiměřeně odpovídala tomu, že je to osobák, ale zataženo velmi jistě, holt takový ten týpek, co vám přizvedne auto, když zahrabete kolo
prosim o radu, najtazsiu cast drepu mam, ked prejdem nad paralel (pred vytlakom ako sa dorovnam) co by som mal cvicit aby som sa tam zlepsil. Pin squaty? Dakujem vopred za kazdu uzitocnu radu. Neskor postnem video a budete to vidiet.
Naposledy upravil ripperr dne ne duben 12, 2015 9:35 pm, celkově upraveno 1 krát
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
prosim o radu, najtazsiu cast drepu mam, ked prejdem nad paralel (pred vytlakom ako sa dorovnam) co by som mal cvicit aby som sa tam zlepsil. Pin squaty? Dakujem vopred za kazdu uzitocnu radu. Neskor postnem video a budete to vidiet.
Ahoj koukal jsem na ten drep s 220kg. Ty se u tech tezsich vah uz vic predklanis a mas techniku podobnou jako Norton Layne (nebo mi to alespon prijde).
Trochu varim z vody, ale mozna by ti prospel trochu potrenovat "hip thrust" nebo nejakej goodmorning.
Fundovaneji by ti asi poradil Magion, CIZO nebo nekdo z trenerů tady na foru.
Ja som to video drepu sice nevidel ale ked ta predklana, tak good mornings len prehlbia tvoj problem. Predklanas sa totiz preto, ze mas silny chrbat a tvoje telo automaticky predklonom prenasa zataz na tuto partiu. Nema teda zmysel bombardovat ho este gm-kami.
Trening rano o 6-ej nalacno. Na viac som nemal cas iba 65min aj s rozcvickou.
spekounP: nemyslim si, ze by som mal podobnu techniku drepu. Ja nemam myslim taky predklon. Ale nech posudia aj dalsi, ale dakujem. Napisem Cizovi a necham si poradit. Vykony nie su nijak paradne.
nevim, nakolik je to uzitecne, ale kdyz jsem koukal na ten drep na videu, tak bych to videl na sumo deadlift, ze by mohl pomoci, ale pokud ho jezdis tak nic. a jinak mi to zpomaleni prijde uplne prirozene a slabinu v tom nevidim.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru