Nieco k sutazi. Prisiel som v podstate sam (este jeden pretekar so mnou na aute). Cudne som sa citil od rana. Stehna som mal strasne stuhnute ako by som nachodil vyse 10km. Pocas dna ako som sledoval sutaz ma chytili depky. Ako som videl Tkadlcika, Cesku a atd som si pripadal ako z koncentraku. Prvykrat som drepoval na monolifte a squat barom. Rozcvicka bola dobre. 210 a 220 s rezervou. Nasledne na 232,5 som urobil zmenu, ze som ne walkout-val ale rovno drepol. Sirka postoja a celkovy ten nastup k tomu nebol ako obvykle a nedrepol som to. To ma nahnevalo. Benche tiez naprd. Po 140 som sa zlakol. Zapocul som od jedneho sutaziaceho, ze ak to pustim rychlejsie dole, ze to neuznaju. Nasledne 147,5 a 155 som uz daval na uzky bench kvoli istote a pri 155 som nedotlacil (nechybalo tomu vela). Tu som uz bol uplne frustovany. Mrtvolky po 265 ok a na istotu a 275 nepotiahnuta. Chybala mi psychicka podpora a taky klud a upokojenie. Nemal som menit zauzite veci ako pri drepe a nezlaknut sa pri benchi. No vo svojej kategorii som skoncil 2. Po sutazi som oslovil jeden klub a mozno sa coskoro stanem clenom a obcas zatrenujem s nimi. Motivaciu mam a tak chcem co najskor to napravit. Bohuzial mam len jedno video drepov a mrtvoliek (neskor to sem nahodim).
spekounP, seeya, daymon: ďakujem. Teraz mám dvojnásobnú motiváciu. Trénovať tvrdo, častejšie a s rozumom. Áno, všetko raw (teda z mojej strany, zvyšok poľa používali bandáže).
Ty vole, napriek všetkému veľký luxus, gratulujem, si borec!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
opravdu slušné výkony, příště zúročíš zkušenosti a bude to zlato :) dřep hodně pod paralel, rezerva na "soutěžní", mrtvý tah podle čísel paráda, i když natrénováno máš, trochu jistoty a budou padat i třetí pokusy
632.5 raw na prvu sutaz je podla mna moc super a moze ta tesit ze mas na viac
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Gratulujem k výkonom ! Ja osobne sa do tvojho logu chodím inšpirovať, keď vidím ako makáš vždy ma to nakopne. Držím palce na ďalších súťažiach a prajem stály progress !
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru