Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ryvaru

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2016 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserk_Grom napsal:
off season?

naber svaly, ses strasne hubenej.

to se lehko řekne, ale naturálnímu ekťákovy blbě dělá samozřejmě se pokusím nabrat co půjde, ale vidím to na pár kilo... na druhou stranu aspoň to bude v kvalitě
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

velká gratulace Ryvaru, máš dobře našlápnuto, ty dřepy jsou na tvůj věk brutální
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
Berserk_Grom napsal:
off season?

to se lehko řekne, ale naturálnímu ekťákovy blbě dělá samozřejmě se pokusím nabrat co půjde, ale vidím to na pár kilo... na druhou stranu aspoň to bude v kvalitě

Ale prd ekťák Si ekťáka ešte nevidel.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
seeya

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
seeya napsal:
Tusim si vsetkym neveriacim tomasom aj tomasom K. dokazal ze ta sila tam skutocne je aj v zavodnych podmienkach :D

Co to tady meleš ty joudo??? Myslíš, že by mi měl Mikuláš něco dokazovat? Nikde jsem nikdy nenapsal nic, co by mělo nějakým způsobem Mikuláše zesměšnit, že by mi měl ted něco dokazovat. Naopak ho sleduju, protože má talent jako málokdo a vše co jsem mu kdy napsal byly z mé strany jen a pouze rady z postu 15 let závodícího člověka, který mu měly pomoc v dalším zlepšování a v tom, aby na soutěžích procházel bez problémů. Nikdy jsem nenapsal nic o tom, že je slabej, tak se uklidni...

Tom.K. napsal:
ryvaru napsal:
Turakam napsal:
čo chceš počuť k tým drepom, toto by ti nik neuznal, chýbalo na hĺbke dosť u oboch

to bude tím úhlem kamery... u prvního se hádat nebudu, ale ten druhej byl pod paralel určitě příště řeknu tomu co to bude natáčet, ať to netočí tak ze shora, ať je to vidět

tohle může točit odkud chce a furt to bude mělký... chtělo by to trochu soudnosti, tohle dřep pod paralel ani nepřipomíná a žádným ÚHLEM kamery to není.

Tom.K. napsal:
kulíšek napsal:

A.... jak myslíš... když už jsi závodil, tak asi všechno víš....

nemá cenu Kulich. :) Omlouvá ho jen to, že je tak strašně mladej. To jsem byl taky úplnej debil co si nenechal poradit od zkušenějších co to s ním mysleli dobře.

Ryvaru napsal:
tím že jsem už závodil jsem chtěl říct, že vím co mi +- uznaj a co ne...

spíš jsi měl jen štěstí na hodně tolerantní rozhodčí, který většinou ještě dětský kategorie ,,občas" nechaj volnější.

Tome K, trochu nadhladu, velmi jemne som si rypol ohladom tvojho nedavneho komentu k hlbke. Nikde som nepisal o tom ze ho zosmiesnujes alebo nieco podobne, viem ze to myslis v dobrom, peace V :)
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vím moc dobře co jsem Mikulášovi psal, nemusíš mi to sem kopírovat. Ani jedno z toho cos sem postnul nemá nic společnýho s tím, do čeho sis ty ,,rýpnul" a to, že by mi měl dokazovat svou sílu. Vše se týkalo pouze a pouze hloubky u jednoho tréninkovýho videa, když jsme mu to všichni psali, že to má mělký a Mikuláš si vedl svou. Znova opakuju, že nikdy jsem nenapsal nic o tom, že by byl slabej! Ba naopak. Fakt mě nebaví, když si lidi upravují skutečnosti podle toho co se jim hodí...

Tím bych to uzavřel a jedeme dál.
seeya

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dolezita bola ta druha cast vety "..aj v zavodnych podmienkach" - cim som prave narazal na hlbku, ale uz aspon chapem co ta nastartovalo, len sme sa nerozumeli. The End.
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pajas díky moc, snad to našlápnutí povede k dobrejm výsledkům za pár let dřepy zatím moc brutální nejsou, to budou až tam bude aspoň 300

decarabas napsal:
ryvaru napsal:
Berserk_Grom napsal:
off season?

Ale prd ekťák Si ekťáka ešte nevidel.

já po půl roce cvičení, v 15ti letech... to jsem si myslel kdovíjak nejsem namakanej mimochodem když jsem začínal, měl jsem asi 50kg na 175cm... z ekťáka mám jednoznačně nejvíc, špatně nabírám (tuk skoro vůbec, to se musím fakt snažit), celkem úzký ramena, předpoklady na vytrvalostní sporty
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechcem ťa sklamať, ale v tvojom veku som mal o dobrých 25 kilo menej, než máš ty teraz. Tvoju súčasnú váhu som dosiahol tak pred 4 rokmi. A to som podstatne vyšší.

Ty si zatiaľ proste mladý a metabolizmus ti beží ako stroj, takže tuk nenaberieš. Zatiaľ. Ale nič si z toho nerob, nie je hanba mať v 16tich silu ako hovädo a byť trebárs mezomorf

EDIT: V mojom logu pár strán s5 je niekoľko fotiek, keď som mal 20-21 rokov a vážil niečo cez 60 kilo pri 185cm, keď už chceš vidieť ektomorfného neboráka

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Nechcem ťa sklamať, ale v tvojom veku som mal o dobrých 25 kilo menej, než máš ty teraz. Tvoju súčasnú váhu som dosiahol tak pred 4 rokmi. A to som podstatne vyšší.

Ty si zatiaľ proste mladý a metabolizmus ti beží ako stroj, takže tuk nenaberieš. Zatiaľ. Ale nič si z toho nerob, nie je hanba mať v 16tich silu ako hovädo a byť trebárs mezomorf

EDIT: V mojom logu pár strán s5 je niekoľko fotiek, keď som mal 20-21 rokov a vážil niečo cez 60 kilo pri 185cm, keď už chceš vidieť ektomorfného neboráka

čistej ekťák nejsem, to je jasný... ale rozhodně k němu mám nejblíž... kdybych necvičil, tak bych taky neměl 80kg, ale sotva 60 jestli vůbec fotky jsem viděl, pěknej progress

jinak měřím okolo 180, ne těch 175 co jsem psal, to jsem měl 3 roky dozadu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ses mrtě změnil od té doby, frajer!
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mravenec1 napsal:
ses mrtě změnil od té doby, frajer!

díky, snažím se no když jsem začínal s liftem, tak to šlo nahoru hezky, teď už přituhuje a je to těžší a těžší... hlavně mi rodiče nechtěj dávat moc najíst, že prej už jsem velkej dost
ryvaru

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2016 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 11.10. -dopoledne turnaj v ping-pongu... několik měsíců jsem to nehrál, tak to na začátku byla dost bída, ale pak jsem to rozehrál a ke konci už to docela lítalo... jako tým jsme skončili na 2. místě, já vyhrál 3 ze 4 zápasů

-nějak už jsem to bez tréninku nemohl vydržet takže hromada protahování + technika mrtvoly vypadá to sice nevinně, ale ta technika mrtvoly je snad vůbec nejhorší trénink... protože spokojenej nejsem nikdy a tak to znamená hodiny a miliony opakování s lehkou vahou

co se tý techniky na MT týče, tak cíl je jasnej... neohýbat záda a víc tahat nohama, budu na tom teď hodně pracovat (snad) tak by se to mohlo hnout kupředu bude to chtít jak lepší mobilitu, tak posílení potřebných svalů, takže to asi bude na dlouho, ale pro offseason je to jeden z hlavních cílů, tak to snad stihnu zlepšit do začátku příští sezony

tak jsem si říkal, že po těch závodech bych si odpočinul a našel si nějakou kundici... no nevím co je pravděpodobnější, ale zatím to vypadá tak, že ani jedno se asi nepovede odpočívat totiž neumím a balit holky už vůbec ne
ryvaru

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2016 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 12.10. -dopoledne fotbal... zase se vrátili ty kosti, tak běhání radši na nějakou dobu vynechám

trénink dneska mizernej... technika vzpírání + lehkej bench

zejtra sauna a na pár dní dám zase volno
ryvaru

PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2016 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 13.10. -sauna + bazén megapříjemný

(vždycky mě potěší jak tam vypadám ze všech nejlíp, super na posílení sebevědomí pro takovýho zoufalce jako já )
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2016 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

14.10.

tak k dnešímu dni mi je teda 18... moc nadšenej z toho popravdě nejsem, znamená to vyšší kategorii a výkony už nejsou tak dobrý jako když jsem mohl psát 17yo

a k tomu motivačka... mě to vždycky nakopne, hlavně takhle v zimě, ani nevím proč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: