|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Johny HaRd
|
Zaslal: so září 17, 2011 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Shrnu to - práší to úděsně.. Když se to snažím přesypat (opatrně, pomaloučku) do nějaké menší nádoby, ať pořád nevytahuju celý pytel, je to po celý kuchyni. Když do toho pak hrábnu odměrkou, tak mam hnědou vrstvu na ruce (to se přežít dá, ale je to otravné).
Míchání ve vodě - v rozích šejkru se to usadí
Míchání v mléce - 1-2cm vrstva sedimentu na dně (můžu přiložit foto) |
Přesně jak píšeš.
Ta prašnost je ještě docela v pohodě, ale ten věčně zalepenej shaker, do toho už znova nepůjdu. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Míchání ve vodě - v rozích šejkru se to usadí
Míchání v mléce - 1-2cm vrstva sedimentu na dně (můžu přiložit foto) |
| Johny HaRd napsal: | | Ta prašnost je ještě docela v pohodě, ale ten věčně zalepenej shaker, do toho už znova nepůjdu. |
A přitom stačí tak málo: do šejkru prvně voda, teprve poté Go Pro - zamíchejte a uvidíte, nikde nezůstane nic nalepeno . Vyzkoušeno před pár chvilkami, šejkr pak stačí vypláchnout vodou a je čistý, na stěnách či v rozích ani zbyteček.
P.S.: ...také jsem to nevěděl a ještě v pátek dával nejdříve Go Pro a teprve poté vodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 18, 2011 3:03 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: |
A přitom stačí tak málo: do šejkru prvně voda, teprve poté Go Pro - zamíchejte a uvidíte, nikde nezůstane nic nalepeno . Vyzkoušeno před pár chvilkami, šejkr pak stačí vypláchnout vodou a je čistý, na stěnách či v rozích ani zbyteček.
P.S.: ...také jsem to nevěděl a ještě v pátek dával nejdříve Go Pro a teprve poté vodu. |
Jj presne tak.
Kdo ti to poradil? :) Nedavno jsem to tu psal, kdyz nekteri nadavali, ze maji o Promilu zaprasenej sejkr :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne září 18, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
JJ kluci, nejdříve se naučte připravovat šejk a pak tu nadávejte na lepivost
VŽDYCKY patří do šejkru nejprv voda a pak prášek a potom zprudka protřepat do všech směrů, nikde nezůstane vůbec nic nalepeno ani nerozmícháno. A to už jsem vyzkoušel pěknou řádku proteinů a gainerů.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: ne září 18, 2011 5:45 pm Předmět: |
|
|
Spazik, nikdy v zivote som neriesil, ci najprv voda, alebo prasok. Pri "normalnom" proteinovom pripravku to je absolutne jedno. Pretoze tie "normalne" neprasia, nelepia sa atd... Okrem toho, ked si beriem do prace protein, tak asi by nebolo prilis prakticke ho zo sejkra najprv vysypat, dat tam vodu a vsypat naspät.... Za "normalny" si uz kazdy dosadte nieco podla svojho vkusu
Ale z hladiska obecneho je samozrejme pravda, ze ak sa pouzije najprv voda a do nej prasok, nebude problem. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne září 18, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | A nezapomente si ten shaker zaspuntovat, at tady zachvilku neresite "zanechava skvrny na stenach a stropu" |
To už se mi taky stalo ještě že maj v šatně v posilovně na stěnách dlaždičky
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | JJ kluci, nejdříve se naučte připravovat šejk a pak tu nadávejte na lepivost
VŽDYCKY patří do šejkru nejprv voda a pak prášek a potom zprudka protřepat do všech směrů, nikde nezůstane vůbec nic nalepeno ani nerozmícháno. A to už jsem vyzkoušel pěknou řádku proteinů a gainerů. | jasny, jenze vetsina lidi ma ten prasek v sejkru. Docela opruz si tahat sebou zvlast prasek a sejkr. Stejne nechapu jak si nekdo muze koupit gainer, kdyz to je jen a jen ojeb na lidi co otom nemaj paru. Muzu si koupit palatinosu, maltu, glukozu a whey isolat zvlast a vyjde me to uplne na jine penize
1kg palatinosy 130kc
1kg malty 66kc
1kg glukozy 45 kc
4kg CFM whey 80% protein 1350kc
a hele mam za 1600 kc 7 kg kvalitniho PTN a to nemluvim o tom, ze se to da koupit ve velkem a to pak mam za nejakych 12000 PTN na celej rok nejakych 60 kg prasku surovin LOL Ale lidi si radi priplati za hezky obal a plno prisad ve stopovem mnozstvi heh
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne září 18, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Fakt je, že konkrétně u PTN je postup...nejdřív voda a pak prášek, skutečně silně na hovno. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: ne září 18, 2011 7:10 pm Předmět: |
|
|
Když už dáváte jako první prášek, tak je hlavní aby šejkr byl suchý. Mokrý po vymytí nebrat ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: po září 19, 2011 11:13 am Předmět: |
|
|
Bezne piju z mlikovych flasek. PTN (prasek) nosim v pixly od nejakych vitaminu (nejaka vetsi). Mam uriznuty hrdlo PET flasky (jako trychtyr, abych to doma rano pripravil), ktery akorat pasuje do hrdla vitaminovy pixly. Hrdlo vitaminovy pixly zas relativne pasuje (dostatecne, abych bez problemu presypal) na hrdlo mlikovy flasky. Nemusim s sebou tahat navic shaker nebo tim mam moznost nekolika shaku za den, kdyz je to nekdy treba a nemusim resit suchy/mokry
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po září 19, 2011 12:34 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | Spazik napsal: | JJ kluci, nejdříve se naučte připravovat šejk a pak tu nadávejte na lepivost
VŽDYCKY patří do šejkru nejprv voda a pak prášek a potom zprudka protřepat do všech směrů, nikde nezůstane vůbec nic nalepeno ani nerozmícháno. A to už jsem vyzkoušel pěknou řádku proteinů a gainerů. | jasny, jenze vetsina lidi ma ten prasek v sejkru. Docela opruz si tahat sebou zvlast prasek a sejkr. Stejne nechapu jak si nekdo muze koupit gainer, kdyz to je jen a jen ojeb na lidi co otom nemaj paru. Muzu si koupit palatinosu, maltu, glukozu a whey isolat zvlast a vyjde me to uplne na jine penize
1kg palatinosy 130kc
1kg malty 66kc
1kg glukozy 45 kc
4kg CFM whey 80% protein 1350kc
a hele mam za 1600 kc 7 kg kvalitniho PTN a to nemluvim o tom, ze se to da koupit ve velkem a to pak mam za nejakych 12000 PTN na celej rok nejakych 60 kg prasku surovin LOL Ale lidi si radi priplati za hezky obal a plno prisad ve stopovem mnozstvi heh |
To je stejná logika, jako "proč si lidi kupujou limonády, když si můžou koupit cukr, aroma, CO2 a vodu a doma si to smíchat..."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po září 19, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | A přitom stačí tak málo: do šejkru prvně voda, teprve poté Go Pro - zamíchejte a uvidíte, nikde nezůstane nic nalepeno . Vyzkoušeno před pár chvilkami, šejkr pak stačí vypláchnout vodou a je čistý, na stěnách či v rozích ani zbyteček.
P.S.: ...také jsem to nevěděl a ještě v pátek dával nejdříve Go Pro a teprve poté vodu. |
Jak už tady padlo, používám gainer výhradně jako PTN a jsem zvyklej si po tréninku jenom prášek zalít vodou.
Jasně, mohl bych si nosit gainer v druhý krabičce, a udělat to opačně, ale přijde mi to nepraktický.
EDIT: Abych jenom nekritizoval, tak chutově je super. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út září 20, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Když už dáváte jako první prášek, tak je hlavní aby šejkr byl suchý. Mokrý po vymytí nebrat ;-) |
Jo taky dobrá poznámka.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|