SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:33 pm    Předmět: Instant Oats Odpovědět s citátem

Zdravim Ronnie.cz
Chtel bych se zeptat jestli v budoucnu budou k dostani na vasem e-shopu produkty od MYPROTEIN, zejmena zajimali by me INSTANT OATS (vločky) ktere jsou ve dvouch prichutich cokolada a banan. ve 100g 70g sacharidu coz by byla dobra volba do prace jako kvalitni gainer do toho odmerka proteinu a bylo by to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si jednodusse rozmixuj vlocky

Naposledy upravil karlwanhov dne po únor 10, 2014 11:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 10:13 pm    Předmět: Re: Instant Oats Odpovědět s citátem

CharlesWood napsal:
Zdravim Ronnie.cz
Chtel bych se zeptat jestli v budoucnu budou k dostani na vasem e-shopu produkty od MYPROTEIN, zejmena zajimali by me INSTANT OATS (vločky) ktere jsou ve dvouch prichutich cokolada a banan. ve 100g 70g sacharidu coz by byla dobra volba do prace jako kvalitni gainer do toho odmerka proteinu a bylo by to.

Nemyslím, že by ta značka v dohledné době u nás byla, teď někdy na jaře jsme spolu byli chvíli v kontaktu a nakonec jsme se rozhodli spolupráci nenavazovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
blikk

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pořád mi tak trochu vrtá hlavou glykemický index. Pokud to dobře chápu, je to jakési měřítko toho jak rychle se cukry štěpí a obecně se doporučuje jíst jídla s nižším indexem. Není mi ale jasné jakou to má vlastně výhodu krom toho, že má člověk později hlad. Znamená to tedy, že pokud například jsem v objemu, kdy jím relativně dost a hlad obecně nemám nebo prostě ten hlad mám, ale nějak to překonám a nijak mě to neomezuje, má výběr jídla s nižším GI ještě nějaký význam? Složením ve smyslu B/S/T by mělo zůstat stejné, protože vím že třeba záleží na tom jak dlouho těstoviny vařím apod. a ty živiny se nevyvaří.... Zároveň mě ale trochu zaráží že se o tom relativně dost píše a třeba kvůli tomu se často doporučují sladké brambory místo normálních, rýže basmati místo jasmínové apod. ale pokud by to bylo jen o "hladu" přijde mi to dost absurdní. Něco mi uniká?
Aesthetics

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím po čase chci opět zkusit něco nového tak se na vás obracím jelikož veškeré recenze jsou téměř stejné na tyto gainery.

1. Royal Mass
2. "klasika" Mutant mass
3. B.I.G
4. Palatinose Gain 20 Fair Power

Jde mi o takovej spíše velkovýkrm spolu s jídelníčkem o objemovku hodit co nejvíce kg nahoru. Jelikož jsem ektomorfní typ a po 7měsících opětného nicnedělání jsem dost váhy ztratil.

Popřípadě házejte svoje typy.
Také jsem přemýšlel nad hydrem od extrifitu a k tomu maltu, ale vzhledem k množství mi gainer přijde prozatím jako nejlepší volba. Tak vemte zřetel i na velikost balení.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 2:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jsi ektomorf tak neni o čem debatovat a sáhl bych po royal mass
Frozz.

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S Royalem jsem byl velmi spokojený, je to kvalitní produkt a šel bych do něj znova.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aesthetics napsal:
Zdravím po čase chci opět zkusit něco nového tak se na vás obracím jelikož veškeré recenze jsou téměř stejné na tyto gainery.

1. Royal Mass
2. "klasika" Mutant mass
3. B.I.G
4. Palatinose Gain 20 Fair Power

Jde mi o takovej spíše velkovýkrm spolu s jídelníčkem o objemovku hodit co nejvíce kg nahoru. Jelikož jsem ektomorfní typ a po 7měsících opětného nicnedělání jsem dost váhy ztratil.

Popřípadě házejte svoje typy.
Také jsem přemýšlel nad hydrem od extrifitu a k tomu maltu, ale vzhledem k množství mi gainer přijde prozatím jako nejlepší volba. Tak vemte zřetel i na velikost balení.

Na prvních dvou pořadí volby jsou dle mého jednaznačně gainery
s obsahem palatinosy, tzn. 3 (B.I.G.) nebo 4 (Palatinose Gain). Teprve potom případně 1 (Royal Mass) a jednoznačně na posledním místě 2 (Mutant Mass). Přesto zvaž, zda-li tam není rozumnější volbou nějaký protein, protože ze stravy k němu přece jenom sacharidy doženeš snáz - než dávat sacharidy ze suplementů a proteiny dohánět ze stravy. Možná taková hezká "šedesátka" protein v úměrně vyšším množství by byla volbou vůbec nejlepší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Chadzi

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kup si hydro a k tomu maltu...dá se koupit cca za 550Kč/kg (DH32).
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Na prvních dvou pořadí volby jsou dle mého jednaznačně gainery s obsahem palatinosy, tzn. 3 (B.I.G.) nebo 4 (Palatinose Gain). Teprve potom případně 1 (Royal Mass) a jednoznačně na posledním místě 2 (Mutant Mass). Přesto zvaž, zda-li tam není rozumnější volbou nějaký protein, protože ze stravy k němu přece jenom sacharidy doženeš snáz - než dávat sacharidy ze suplementů a proteiny dohánět ze stravy. Možná taková hezká "šedesátka" protein v úměrně vyšším množství by byla volbou vůbec nejlepší.

No asi jak u koho, třeba já mám větší problém dostat do sebe ze stravy dostatek sacharidů abych nabíral a naopak bílkovin mám většinou až moc (i přes 2g/kg) a to bílkoviny nijak nehoním.
Aesthetics

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super děkuji za typy a názory.
Co se týče Hydra a malty. To byla úplně první varianta, ale nakonec jsem došel k tomu že kvalitnějším gainerem a stravou bych to mohl pro začátek vykompenzovat a po dobrání gaineru už jít do hydra, ale určitě to ještě zvážím.
madball

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Ronnie napsal:

Na prvních dvou pořadí volby jsou dle mého jednaznačně gainery s obsahem palatinosy, tzn. 3 (B.I.G.) nebo 4 (Palatinose Gain). Teprve potom případně 1 (Royal Mass) a jednoznačně na posledním místě 2 (Mutant Mass). Přesto zvaž, zda-li tam není rozumnější volbou nějaký protein, protože ze stravy k němu přece jenom sacharidy doženeš snáz - než dávat sacharidy ze suplementů a proteiny dohánět ze stravy. Možná taková hezká "šedesátka" protein v úměrně vyšším množství by byla volbou vůbec nejlepší.

No asi jak u koho, třeba já mám větší problém dostat do sebe ze stravy dostatek sacharidů abych nabíral a naopak bílkovin mám většinou až moc (i přes 2g/kg) a to bílkoviny nijak nehoním.

Pod to se s klidným srdcem podepíšu. Bílkoviny jsem musel naopak stáhnout. 2g B na 1kg TV není problém z normální stravy. Jedinou výhodu proteinů vidím jako lehce stravitelnej doplněk ráno a po tréninku...
Sacharidy nemusí honit jenom lidi, kteří mají malej výdej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
bazycek

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co takhle reflex one stop xtreme?
bazycek

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

GodlikeX

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bazycek napsal:

osx je super vec! mel jsem od bazycka 3kg a super,ted budu kupovat dalsi ,ale jediny co me vylozene sere je,ze je vsude za 2385,- ,neni divny ze na vsech shopech je stejna cena? opravte me pokud se pletu ale heureka mi nic jinyho nevyjela a ja doufal ze ho sezenu aspon za dvojec :D
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: