|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
V lékarně když jsem se ptal na maltodextrin, tak na mě koukala jako kdybych po ní chtěl koks :-) ale ještě zkusím nějakou jinou nebo se zeptám jestli to nemůžou objednat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | V lékarně když jsem se ptal na maltodextrin, tak na mě koukala jako kdybych po ní chtěl koks :-) ale ještě zkusím nějakou jinou nebo se zeptám jestli to nemůžou objednat. |
spis glukopur budou mit v lekarne maltu teda nevim...:D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Georgo_K

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 11:14 pm Předmět: |
|
|
Nebo si kupte 5kg od SmartLabsu,a mate na dlouho vystarany
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
Molh by mi poradit někdo nějakej dobrej gainer?
Uvažoval jsem o Jumbo od Scitecu, Mutant Massu a nebo nějakym od Extrifitu,jakej by jste vzali?A ještě by měl mít dobrou chuť,žádnej umělej blivajz
Nebo by jste koupili nějakej jinej? Díky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 6:52 pm Předmět: |
|
|
hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550??
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
| kremo napsal: | | hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550?? |
cena naprosto dokonala, vetsinou za takovou cenu jsem videl max do 3kg, ale myslim že v tomhle případě to půjde na ukor kvality :o (
Značka? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550?? |
cena naprosto dokonala, vetsinou za takovou cenu jsem videl max do 3kg, ale myslim že v tomhle případě to půjde na ukor kvality :o (
Značka? |
Vitalmax,asi do toho pujdu:)ta cena za 10kg me dost laka
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
| kremo napsal: | | Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550?? |
Značka? |
Vitalmax,asi do toho pujdu:)ta cena za 10kg me dost laka |
můžeš hodit odkaz?? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kremo
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550?? |
Značka? |
můžeš hodit odkaz?? |
napis do seznamu - gainer 10kg vitalmax
vyjede ti plno stranek kde ho maji,nekde je dokonce i za 1330kc!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
| kremo napsal: | | Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550?? |
Značka? |
můžeš hodit odkaz?? |
vyjede ti plno stranek kde ho maji,nekde je dokonce i za 1330kc!! | 10 kg cukru za 1300kc ? To mi prijde nejak predrazeny
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | kremo napsal: | | Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | Frozz. napsal: | | kremo napsal: | | hele co si myslíte o gaineru (10kg!!) za 1550?? |
Značka? |
můžeš hodit odkaz?? |
vyjede ti plno stranek kde ho maji,nekde je dokonce i za 1330kc!! | 10 kg cukru za 1300kc ? To mi prijde nejak predrazeny |
nekdo rozumnej napiste co si o tom myslite, ta cena zni lakave
|
|
| nahoru |
|
 |
DymatizeBoy

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | nekdo rozumnej napiste co si o tom myslite, ta cena zni lakave |
rozumnej člověk ti napíše, že si máš jít koupit glukopur a protein a ne cukr s moukou od vitalmaxu. Stačí? _________________ No Pain, No Gain!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|