|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jewix

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | jewix napsal: | Tak dneska nebo zítra koupím 7kg Mega Massu + 3 kg v akci....jsem zvědavej jak se mě to potáhne do ...všichní říkaj že jahoda je super, tak zkusím. |
Neblázni,běž do čokolády |
čokoládovej mám protein, tak bych spíš tu jahodu a menší balení vanilku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt leden 11, 2007 12:13 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Bara napsal: | | jewix napsal: | Tak dneska nebo zítra koupím 7kg Mega Massu + 3 kg v akci....jsem zvědavej jak se mě to potáhne do ...všichní říkaj že jahoda je super, tak zkusím. |
čokoládovej mám protein, tak bych spíš tu jahodu a menší balení vanilku. |
čoko,čoko,čoko a do mlíčka to je pak kakavíčko .Sakra chci bejt zase mladej a hubenej .Ale co,je zima,tak bych tam jeden mega massíček mohl pustit na chuť,ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: so leden 13, 2007 1:57 pm Předmět: |
|
|
Kolik gaineru si davate a kdy? hned po treninku? nebo i pred?
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:05 am Předmět: |
|
|
Tak jsem koupil úplně jinak.7 kg čoko (byl poslední) a 3 kg jahoda.
Já ho teda budu pít po trenálu a pak večer protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po leden 15, 2007 10:04 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | jewix napsal: | | Bara napsal: | | jewix napsal: | Tak dneska nebo zítra koupím 7kg Mega Massu + 3 kg v akci....jsem zvědavej jak se mě to potáhne do ...všichní říkaj že jahoda je super, tak zkusím. |
čokoládovej mám protein, tak bych spíš tu jahodu a menší balení vanilku. |
čoko,čoko,čoko a do mlíčka to je pak kakavíčko .Sakra chci bejt zase mladej a hubenej .Ale co,je zima,tak bych tam jeden mega massíček mohl pustit na chuť,ne? |
ja ho tam ted taky pouštím
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Za mesic si chci objednat gainer... co by jste mi doporucili? Je vyhodne koupit Giant mega mass 4000 od weidera?
|
|
| nahoru |
|
 |
wescoast

|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
Hele na gaineru se moc veci zkazit neda, na co kupovat Weidra?
|
|
| nahoru |
|
 |
Borg
(ban)
|
Zaslal: st únor 21, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | Za mesic si chci objednat gainer... co by jste mi doporucili? Je vyhodne koupit Giant mega mass 4000 od weidera? |
Je to výborný sachariďák... ale já jsem se ho už přepil, a tak nyní jsem si koupil dvě balení Dymatize Mega Gainer, a to je taky mňamka...
Je to navíc mňamka i když to nedělám s mlíkem, ale jen s vodou... To Weider ve vodě mi nechutnal.
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
Zaslal: so únor 24, 2007 6:27 pm Předmět: |
|
|
Apropó pánové pijete gainer i ve volnej den bez cvičení?
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so únor 24, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
ráno sladím mlíko ve vločkách glukopurem, jestli se to počítá... _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so únor 24, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
| jewix napsal: | | Apropó pánové pijete gainer i ve volnej den bez cvičení? |
den po treninku ked nemam chut ranajkovat tak obcas gainer ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rutuf
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Borg napsal: | | Číča napsal: | | Za mesic si chci objednat gainer... co by jste mi doporucili? Je vyhodne koupit Giant mega mass 4000 od weidera? |
Je to výborný sachariďák... ale já jsem se ho už přepil, a tak nyní jsem si koupil dvě balení Dymatize Mega Gainer, a to je taky mňamka...
Je to navíc mňamka i když to nedělám s mlíkem, ale jen s vodou... To Weider ve vodě mi nechutnal. | doporucte mi nejakej Gainer ted mam aminostar whey gainer 14-vanilka a nejak mi fakt nechutna s cim mate dobry zkusenosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne březen 11, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
| Rutuf napsal: | | Borg napsal: | | Číča napsal: | | Za mesic si chci objednat gainer... co by jste mi doporucili? Je vyhodne koupit Giant mega mass 4000 od weidera? |
Je to navíc mňamka i když to nedělám s mlíkem, ale jen s vodou... To Weider ve vodě mi nechutnal. | doporucte mi nejakej Gainer ted mam aminostar whey gainer 14-vanilka a nejak mi fakt nechutna s cim mate dobry zkusenosti |
Mega Mass 2000
|
|
| nahoru |
|
 |
bTw
|
Zaslal: pá březen 16, 2007 12:09 pm Předmět: |
|
|
Jaky je rozdil mezi mega mass 2000 a 4000 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|