| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: | | citace: | | vlkisekk napsal: | Takze ja se musim drzet na nejakych 300g komlexnich sachrech , aby se me nemnozily pneumatiky |
a já když jdu pod 550 tak hubnu |
já začal žrát 100g rejže denně a za měsíc nabral tři kila : (
hajzlové s metabolismem... průtokový ohřívače |
zvys objem treninku a hned budes lepe spalovat :) | presne tak hodne jidla , hodne aerobky a metabolismus pojede jak fretka
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 12, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
Aerobka to uz je bonus, tu bych si nechal jako rezervu a nebo ve volne dny proc ne pro endomorfa.....ale takovych 30-40 serii na partii :), nejaky ty intenzifikacni metody tu a tam a to pak spalujes jak o zivot _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 12:38 am Předmět: |
|
|
Dobry a co mame delat my kterym jede metabolismus jako fretka cely zivot...?  ...clovek zere deset jidel denne a vaha furt stoji...misto toho chodi clovek akorat trikrat denne na hajzl srat...parada... _________________ Grrr....=D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Dobry...tohle jsem cekal... |
a jake si tedy z toho vezmes ponauceni? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá listopad 13, 2009 12:18 pm Předmět: |
|
|
těch 10 jídel je moc, jez jen 5x a velké porce (bílkoviny, hodně sacharidů, něco tuků), metabolismus se spomalý a začneš nabírat
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6170-b-i-g-novy-gainer-s-unikatnim-slozenim.html
Mam doma a musim uznat, ze tohle se docela povedlo. Chut (vanilka) dobra, stravitelnost taky dobra (voda i mliko) .. rozmichatelnost ve studeny vode nebo mliku o neco horsi - trochu to nechava hrudky .. ale celkove jsem prekvapen :)
V posledni dobe jsem sezral 2x Mutant Mass - cokolada supr, jahoda ne (nevim proc, ale desne me po tom palilo v krku) .. ale zase se lip rozmichaval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po listopad 16, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Rock3r napsal: | Dobry a co mame delat my kterym jede metabolismus jako fretka cely zivot...? ...clovek zere deset jidel denne a vaha furt stoji...misto toho chodi clovek akorat trikrat denne na hajzl srat...parada... |
gainer pizza gainer pizaa... ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Rock3r

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 16, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Mam doma a musim uznat, ze tohle se docela povedlo. | Jak ti to šlo otevřít? Já se do toho nemohl dostat až jsem použil hrubou sílu, povolilo to. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
daymoon: tu papirovou bednu jsem vzteky roztrhal :D nevim jestli drzak je tam takhle blbe schvalne .. plastova bedna ma taky divny otvirani, ale uz jsem objevil fintu .. v pripade nouze jsem to uvazoval presypat jinam.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
já neobjevil a přesypal :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |