|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
nanobeast
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
tak ja si myslim ze v tom rozdil je...predevsim teda pokud to beres po treninku s kreatinem tak je sakra rozdil mezi maltou a glukopurem..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
Kreatin mozes uplne, ale uplne v pohode uzivat s maltou.
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | tak ja si myslim ze v tom rozdil je...predevsim teda pokud to beres po treninku s kreatinem tak je sakra rozdil mezi maltou a glukopurem.. |
je to uplne jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny34
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 4:29 pm Předmět: .. |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 4:59 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zatím nejvíc byl spokojen s gainerem Incredible Bulk. Za měsíc jsem nabral 6kg na váze ( z 92 na 98kg), ale za měsíc jsem sežral 2 balení tohoto gaineru což je 13,6kg, denní dávku gaineru jsem měl něco kolem 500g :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | Já jsem zatím nejvíc byl spokojen s gainerem Incredible Bulk. Za měsíc jsem nabral 6kg na váze ( z 92 na 98kg), ale za měsíc jsem sežral 2 balení tohoto gaineru což je 13,6kg, denní dávku gaineru jsem měl něco kolem 500g :-D |
Ak ide len o hrubu hmotu, tak urcite je to fajn. Horsie je len to, ze z tych 6kg bude predpokladam 1kg svalov, tym padom pribudol glykogen s naviazanou vodou a zvysok bude tuk. Teda +/- ... Ale ako som pisal, pokial ide o hrubu hmotu, je to ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
vychazel sem z nazoru personalu zde na ronnie kdy sem v kretinoveho produktu cetl odpoved ze malta s kreatinem neni uplne to idealni a lepsi ze by byl glukopur,dextroa,riboza...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | neni uplne to idealni | Je třeba rozlišovat ve významu slov. Jestliže je něco ideální (myšleno nejlepší), cokoli jiného je pouze horší než nejlepší, což zdaleka nemusí znamenat, že je to nevhodné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 5:48 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | wwwpower napsal: | | Já jsem zatím nejvíc byl spokojen s gainerem Incredible Bulk. Za měsíc jsem nabral 6kg na váze ( z 92 na 98kg), ale za měsíc jsem sežral 2 balení tohoto gaineru což je 13,6kg, denní dávku gaineru jsem měl něco kolem 500g :-D |
Ak ide len o hrubu hmotu, tak urcite je to fajn. Horsie je len to, ze z tych 6kg bude predpokladam 1kg svalov, tym padom pribudol glykogen s naviazanou vodou a zvysok bude tuk. Teda +/- ... Ale ako som pisal, pokial ide o hrubu hmotu, je to ok. |
nemyslim si, že bych nabral jen kilo svalový hmoty, poněvač jsem se hodně silově zlepšil a to hlavně ve dřepu a tahu
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
No pokud neco neni idealni tak si podtim predstavim neco nevhodneho..respektive je asi velka skala jak tuto frazi hodnotit..jsou veci kde neidealni muze byt ok ale pak sou veci kdy se neidealni dosti vyhrazuje jako negativni..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so listopad 27, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
Protože lidi přestávají rozumět češtině a vymýšlejí hovadiny jako nejideálnější , což je monstr blbost a pak jim obyčejné ideální připadá úplně normální.
Kua, jsem OT jak Brno.
Je to úplně jedno. Já kreatin dával vždycky po jídle a nezapíjel ničím sacharidovým a šlapal víc než dobře. Což není ideální, ale bylo to dobrý :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
pokud tedy radim laikovi vyvaroval bych se takoveto fraze nemyslis?,,,
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
Sice pekne formulovane vety s filozofickym nadychom, ale realita je ovela pragmatickejsia. Kreatin monohydrat funguje perfektne a bez problemov s maltodextrinom.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 12:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | | EpsteinBarr napsal: | | wwwpower napsal: | | Já jsem zatím nejvíc byl spokojen s gainerem Incredible Bulk. Za měsíc jsem nabral 6kg na váze ( z 92 na 98kg), ale za měsíc jsem sežral 2 balení tohoto gaineru což je 13,6kg, denní dávku gaineru jsem měl něco kolem 500g :-D |
Ak ide len o hrubu hmotu, tak urcite je to fajn. Horsie je len to, ze z tych 6kg bude predpokladam 1kg svalov, tym padom pribudol glykogen s naviazanou vodou a zvysok bude tuk. Teda +/- ... Ale ako som pisal, pokial ide o hrubu hmotu, je to ok. |
nemyslim si, že bych nabral jen kilo svalový hmoty, poněvač jsem se hodně silově zlepšil a to hlavně ve dřepu a tahu |
To js idorbej, že jsi nabral za měsíc víc jak 1kg svalů... mimochodem z Bulkem mám velice špatnou zkušenost... byl plnej chlupů
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|