|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út únor 22, 2011 11:20 am Předmět: |
|
|
A potřebuješ víc? Podle mě je u lidí, kterejm dělá problém (nebo dokonce zle) takový množství sacharidů přijmout, možností to nahradit větším množstvím tuků (samozřejmě kvalitních), pokud ti jde o určitej energetickej příjem. Nebo narazíš na stejnej problém s malým apetitem?
Psal o tom něco i Poliquin na T-nation o různý toleranci lidí na sacharidy a přizpůsobení jídelníčku podle toho.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
Pomalu, ale jistě mi dochází gainer, a proto je potřeba si zajistit nový... Jaké máte zkušenosti s Mutantem?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st březen 16, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Pomalu, ale jistě mi dochází gainer, a proto je potřeba si zajistit nový... Jaké máte zkušenosti s Mutantem? |
Bjet tebou tak si trochu přidám a koupim si BIG ,mam a fakt paráda čokoláda mi příde jako čokoládovej puding akorát ta rozmíchatelnost je příšerná ale dá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
hledám ten nejlevnější cena/kg... BIG je 2x dražší ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:41 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Pomalu, ale jistě mi dochází gainer, a proto je potřeba si zajistit nový... Jaké máte zkušenosti s Mutantem? |
parádní, jedu vanilka krým, a zatím mě ta chuť neomrzela (btw. jedu jí už od Vánoc) _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: st březen 16, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | hledám ten nejlevnější cena/kg... BIG je 2x dražší ne? |
Za málo peněz, málo muziky.. Mám mutanta v čoko a není špatný,jen těch 7kg nějak neubývá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st březen 16, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
Mutant je super, za ty penize jednen z nejlepsich, BIG je dobrej ale drahej, osobne uz kaslu na gainery a davam jenom protein s maltou po trenale.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem o tom uvažoval. Stejně by v tom nebyl asi moc rozdíl, jestli tam dám nějaký "Super extra muscle gainer" nebo obyčejný protein s maltou. Pro mě jsou klíčové hlavně sacharidy. Aspoň bych ušetřil a měl více peněz na hovězí.
BTW: Má malta sladivý účinek?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
Study: jo je to takovy sladky, s proteinem po case pohoda. Jde o to jestli to beres jenom po trenale nebo i jako prostredek pro nabrani hmoty pres den, jako PTN staci malta+protein, u gaineru je rozdil v tom ze je tam namixovanych vice druhu sacharidu (od rychleho az po pomale) + pridany protein, coz vice nahrava pouziti jako nahrada nebo extra davka sacharidu pres den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
Sladký a hodně? Protože nechci pít přeslazený protein ...Gainer pouze po tréninku, protože dám přednost radši pevnému jídlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
No ne zas nejak moc, chvilku sem protein mixoval s mutantem a to me prislo daleko sladsi, zkus a uvidis, 1,5kg stoji kolem 110korun, takze zadna hruza kdyz ti to nesedne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
Dobře, zkusím to. Pokud seženu dobrý protein, tak myslím, že není co pokazit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st březen 16, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
Proto je ten Mutant tak sladkej, ma ve slozeni glukozu i fruktozu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|