tak akce probehla skoro jako za mlada , na vcerejsek sem spal asi 2 hodiny a jeste dneska cejtim unavu + tohle pocasi = zadny cviceni, od zejtra uz se ale zacnu hejbat, i kdyby bylo 50 stupnu ve stinu
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
nebylo to takhle za sebou, ale ruzne rozhozeny, jenze se mi to nechce nejak extra vypisovat, protoze to ani nemelo nejakej valnej smysl ncimene trenink to byl dobrej a pocasi mi ani nevadilo, furt lepsi jak zima, dest, mraky, hovna..
Oddo: vim vsechno neboj, pekne tam prijel na svoji vysneny motorce akorat me sere, jak se do nej ted vsichni navazej
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
HSPU dneska moc nesly, priste je nedam takhle dvakrat po sobe.. zejtra max nejaky behy, schody apod. (jinak jedu od PO fighter pull-up program, ale vysledky zverejnim az casem, nebo oznamim, ze na to seru )
edit: a ted mi doslo, ze zejtra je vlastne uz CT a to sem chtel dat push jerky (v PA je prasivina zavrena), tak to bude skvely po dvou dnech HSPU
jasne nejlepsi trenink z celyho tejdne, celkove sem ted trochu postradal motivaci, ale dneska to bylo super, castecne urcite taky diky assaultu (bohuzel jenom od brachy 1 odmerka:), pristi tejden uz ale poridim nejaky doplnky, protoze ted nemam vubec nic..
a jedna pekne od podlahy!
Naposledy upravil Luster dne pá srpen 24, 2012 4:44 pm, celkově upraveno 1 krát
kb deadlift 1 arm 1 leg + kb military press + pistol squat + kb row - 10x, 9x, 8x, ... 1x
pres vikend sem jel cokoladovodortovy paleo takze od pondelka uz se musim trochu krotit, mam totiz pocit, ze mi trochu rasi bricho jinak trenink ok, HSPU - jednicky uz jistota, odpoledne sem byl na hristi
par "promo" fotek (ano, sem strasne krasny ) k velmi brzke spolupraci s jednim prazskym fitness centrem, kde budu vest formou soukromek vycvik s kettlebells.. vic info dodam hodne brzo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru