|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
proc bych nezil?
akorat se mi nechce psat log.. jinak aktualne se pripravuju na most ripped formu na dovolenou, mam na to necelej mesic a chci mit zily i na vlasech! _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
Dyt uz ses ted sama zila. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
Moocha: nechci, to sou vsechno tajny informace, to by byl pak kazdej moc dobrej..
smetak: furt je to malo, jeste to chce trochu zil pridat _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 6:57 pm Předmět: |
|
|
dneska trenink behem (a vlastne i po) 24h pustu, trochu sem se toho bal, ze budu totalne bez sily a nepude nic, ale bylo to uplne v pohode a naopak sem si dal na nekterejch cvicich o 1-2 opakovani vic  takze od ted zaradim kazdej tejden 1 den uplnyho pustu.. zajimava zkusenost _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 7:00 pm Předmět: |
|
|
Že by jsi na starý kolena přišel k rozumu?  Brzy je mám v plánu taky znova zařadit
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 7:04 pm Předmět: |
|
|
tak ja pusty uz zkousel, ale vzdycky max do 16-18hod a pak velkovykrm  ted sem to pojal uplne jinak, navic tomu pustu predchazelo 6 dni o low carb strave (do cca 50g S) takze proto byly nejaky ty zbytecny obavy _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
Já dal nejvíc tuším 23hodin a pak mega zeleninový salát a hodinu po jídlo, ale ne extra velký a jedl jsem až další den. Teď bych to jel min 20h úplný půst, pak BCAA nebo protein a až po 24h jídlo, možná 2v1
Tak ty ani víc sachrů nepotřebuješ, s tvýma 50kg a minimalismem, kam se podíváš
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
jo, Pareto princip, nasrat na mrhani casu a zbytecne vynalozeny usili
jinak bw je aktualne 89kg, takze porad +- stejna, ty zdechlej pavouku _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá srpen 02, 2013 7:30 pm Předmět: |
|
|
Však to má něco do sebe, ale občas je potřeba změna
Já teď navážil 90kg, takže normálně mívám taky 89+-, nicméně na tebe pořád nemám a dlouho mít nebudu  Kdybych nežral jako prase, možná bych měl už zase pod 10% tuku, ale to je ve hvězdách, to přijde až před zkouškama, po nich očekávám vrchol formy, tzn. tak kolem 10.září hodim aktuálku, jak na tom jsem (po šesti zkouškách a dvou 10km bězích)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|