premisteni uz zacina bejt taky docela narocny, ale jeste se da trochu pridat, rad bych dosel k 80ti, ale to tech 6 serii uz bude asi moc, uvidim jeste jak to pude..
u drepu sem vahu nechal, protoze minule uz to bylo asi trochu na ukor techniky, jinak me bavej, rozhodne vic jak ty predni
bench sem nechal taky vahy z minula a bylo to stejne dost tezky, mozna trochu i proto, ze sem to nechal az na konec..
jinak ve fitku asi deset novejch mladejch blbecku, co tam mavali cinkama, jak kdyby chteli odletet, nemeli vubec poneti o tom co cvicit, takze se vzdycky shromazdili u jednoho-dvou stroju a na nem se vystridali, pritom si vypraveli ruzny zazitky atd, proste parada
hlavni dva cviky bench a sumo, zbytek uz jenom tak do poctu..u toho benche se mi uplne nechce snizovat opakovani na naky 4 stejny hodnoty, necham tomu cas a uvidim co to udela, tech 4x8 s 90ti tam prece musi brzo jit..
sumo minule jak bylo tezky, tak sem se ikdyz nerad rozhodl ubrat na 4x3 (misto 4x4) a pridat na vaze, no a stejne to bylo dost tezky priste asi vahu necham..
ke zbytku: snatche lehky a ten overhead squat celkem sel, asi zkusim pomalu pridavat na nakou rozumnou vahu, nahradim tim tak trochu ten predni drep, co me uz neskutecne sral
u premisteni sem uz ubral jednu serii, priste uz zkusim 80kg, chtel bych dat minimalne 4x4 a verim, ze to pude
bench se proste zasekl a nakonec sem ani neodjel co minule, bylo to i tak vydreny a nechtelo se mi riskovat zbytecne naky zraneni, ted moc nevim co s nim budu delat dal
drepy se mi nechtelo jet v tom modelu 4x8, tak sem to zmenil, uvidim co priste..
jak tak na to koukam, tak pri tom swingu se dost malo predklanim, nevim jak moc to je blbe, ale bude to tim, ze mam kilometr dlouhy ruce, tak mi staci jit malo do predklonu
dneska jenom takle kratce, ani sem puvodne nechtel nic delat..
Kolik vazi ten tvuj KB? To tech 50 swingu udelas na jeden zatah nebo mezi tim odpocivas?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru