bylo nalezeno 127 výsledků hledání
Obsah fóra forum.ronnie.cz
Autor Zpráva
  Téma: Herbalife
Georgo_K

Odpovědi: 94
Shlédnuto: 54001

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: pá duben 06, 2012 8:05 am   Předmět / Subject: Herbalife
Ja myslel ze sojova bilkovina je prave daleko narocnejsi na traveni
  Téma: Gurmánova kuchařka
Georgo_K

Odpovědi: 47
Shlédnuto: 30885

PříspěvekFórum: Kuchařka   Zaslal: st březen 28, 2012 3:15 pm   Předmět / Subject: Gurmánova kuchařka
Muhaha, supr recepty a jeste se u toho lamu smichy :D jen tak dal pane, jsem zvedavej na dalsi recepty... ! diky
  Téma: bolej zada, prosim o radu
Georgo_K

Odpovědi: 8
Shlédnuto: 4376

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: pá březen 16, 2012 8:59 pm   Předmět / Subject: bolej zada, prosim o radu
Bump....
Georgo_K

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: pá březen 16, 2012 8:00 pm   Předmět / Subject: bolej zada, prosim o radu
pred tim byla bolest fakt narazova.... ted je postupna boli to jak krava a pak to prestane cca do minuty nebo dvou... ted doma skoro nic...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: pá březen 16, 2012 7:54 pm   Předmět / Subject: bolej zada, prosim o radu
Cest borci,

po dvou a pul letech jsem se odhodlal vratit do fitka, ruka po bouracce uz je v poho a tak jsem chtel zacit zase nejak cvicit ALE !

Tenkrat kdyz jsem chtel tahat co nejvetsi vahy atd ...
  Téma: Sojovy smakoun apod
Georgo_K

Odpovědi: 19
Shlédnuto: 15532

PříspěvekFórum: Kuchařka   Zaslal: po březen 12, 2012 10:04 am   Předmět / Subject: Sojovy smakoun apod
Uhm, ale smakoun neni soja..... smakoun jsou skoro cisty vajecny bilky...... takze podle me uplne supr zdroj bilkovin. Driv sem hodne ujizdel na uzenym :D
  Téma: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni
Georgo_K

Odpovědi: 60
Shlédnuto: 33291

PříspěvekFórum: Osobní tréninkové logy   Zaslal: čt únor 16, 2012 11:13 am   Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni
no ja tam porad vidim rychle cukry vecer a obecne malo jidel.... jinak mas zalostne malo tuku.... coz taky neni uplne zdrave
Georgo_K

PříspěvekFórum: Osobní tréninkové logy   Zaslal: čt únor 09, 2012 7:42 pm   Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni
bilkoviny se neukladaji do tuku :)
Georgo_K

PříspěvekFórum: Osobní tréninkové logy   Zaslal: čt únor 09, 2012 4:27 pm   Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni
Tohle byly konecne vlny, je to prave upravene tomu ze se telo prizpusobuje... takze ke konci jsem daval prave vice tech low carb dnu a vetsi carb dny aby telo dostavalo vetsi soky... na zacatek urcite ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Osobní tréninkové logy   Zaslal: čt únor 09, 2012 11:00 am   Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni
Pro predstavu moje vlny... cca 200 kc na den

Pondeli : 50 g sacharidu
10 : 00 : 150g nízkotučný bílý jogurt, 500 g nízkotučný tvaroh, kandisin, skořice, 4 lžičky Psyllia
12 : 00 : 350g kuřecího m ...
Georgo_K

PříspěvekFórum: Osobní tréninkové logy   Zaslal: st únor 08, 2012 11:12 pm   Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni
Light cola, orbitky a kecup s cukralozou mi ve vlnach hodne pomahaly :D:D klidne muzes

jinak rano bys mel davat vice sacharidu, a vecer skoro vubec...
  Téma: umělé sladidlo
Georgo_K

Odpovědi: 54
Shlédnuto: 34179

PříspěvekFórum: Kuchařka   Zaslal: čt únor 02, 2012 1:08 pm   Předmět / Subject: umělé sladidlo
http://www.amazon.com/Splenda-Calorie-Sweetener-Granulated-1-2-Pound/dp/B001GVIRYS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1328184390&sr=8-3

Supr vec, nepoznal jsem rozdil v chuti mezi cukrem a timhle.... J ...
  Téma: bříšní svaly
Georgo_K

Odpovědi: 9
Shlédnuto: 3327

PříspěvekFórum: Trénink   Zaslal: út leden 31, 2012 6:45 pm   Předmět / Subject: bříšní svaly
Nemyslim si ze by se bricho melo cvicit v kazdym treninku, a jeste k tomu v superseriich.... ja ho cvicil jako kazdou jinou partii... tezko lehkej split 3x 12 opakovani, pokud mozno do selhani...
  Téma: rýsovací jídelníček na celý týden
Georgo_K

Odpovědi: 6
Shlédnuto: 20523

PříspěvekFórum: Výživa a suplementace   Zaslal: čt prosinec 29, 2011 4:21 pm   Předmět / Subject: rýsovací jídelníček na celý týden
No nevim jestli je do diety vhodny : Ovesna kase kupovana ( je hodne doslazovana ) to samy krupicova kase ta ma vysoky GI, tousty ne... kaiserky podle me nemaj s celozrnym pecivem moc spolecnyho, jsou ...
  Téma: Sachvlny a problém
Georgo_K

Odpovědi: 47
Shlédnuto: 27198

PříspěvekFórum: Začátečníci   Zaslal: st listopad 30, 2011 1:01 am   Předmět / Subject: Sachvlny a problém
Ja nevim asi to mam v hlave teda srovnany spatne :) Prave pro to ze pri takovyhle vaze a vysce rikas ze mas pupek atd... Bych prave nezacinal dietou... On obem jde jet i kvalitni ne jen zrat jak nezav ...

Strana 4 z 9 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejdi na:  

Populární značky: