| Autor |
Zpráva |
Téma: Herbalife |
Georgo_K
Odpovědi: 94
Shlédnuto: 54001
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: pá duben 06, 2012 8:05 am Předmět / Subject: Herbalife |
Ja myslel ze sojova bilkovina je prave daleko narocnejsi na traveni  |
Téma: Gurmánova kuchařka |
Georgo_K
Odpovědi: 47
Shlédnuto: 30885
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: st březen 28, 2012 3:15 pm Předmět / Subject: Gurmánova kuchařka |
| Muhaha, supr recepty a jeste se u toho lamu smichy :D jen tak dal pane, jsem zvedavej na dalsi recepty... ! diky |
Téma: bolej zada, prosim o radu |
Georgo_K
Odpovědi: 8
Shlédnuto: 4376
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá březen 16, 2012 8:59 pm Předmět / Subject: bolej zada, prosim o radu |
Bump....  |
Georgo_K
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá březen 16, 2012 8:00 pm Předmět / Subject: bolej zada, prosim o radu |
| pred tim byla bolest fakt narazova.... ted je postupna boli to jak krava a pak to prestane cca do minuty nebo dvou... ted doma skoro nic... |
Georgo_K
|
Fórum: Trénink Zaslal: pá březen 16, 2012 7:54 pm Předmět / Subject: bolej zada, prosim o radu |
Cest borci,
po dvou a pul letech jsem se odhodlal vratit do fitka, ruka po bouracce uz je v poho a tak jsem chtel zacit zase nejak cvicit ALE !
Tenkrat kdyz jsem chtel tahat co nejvetsi vahy atd ... |
Téma: Sojovy smakoun apod |
Georgo_K
Odpovědi: 19
Shlédnuto: 15532
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: po březen 12, 2012 10:04 am Předmět / Subject: Sojovy smakoun apod |
Uhm, ale smakoun neni soja..... smakoun jsou skoro cisty vajecny bilky...... takze podle me uplne supr zdroj bilkovin. Driv sem hodne ujizdel na uzenym :D  |
Téma: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni |
Georgo_K
Odpovědi: 60
Shlédnuto: 33291
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: čt únor 16, 2012 11:13 am Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni |
| no ja tam porad vidim rychle cukry vecer a obecne malo jidel.... jinak mas zalostne malo tuku.... coz taky neni uplne zdrave |
Georgo_K
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: čt únor 09, 2012 7:42 pm Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni |
| bilkoviny se neukladaji do tuku :) |
Georgo_K
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: čt únor 09, 2012 4:27 pm Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni |
| Tohle byly konecne vlny, je to prave upravene tomu ze se telo prizpusobuje... takze ke konci jsem daval prave vice tech low carb dnu a vetsi carb dny aby telo dostavalo vetsi soky... na zacatek urcite ... |
Georgo_K
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: čt únor 09, 2012 11:00 am Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni |
Pro predstavu moje vlny... cca 200 kc na den
Pondeli : 50 g sacharidu
10 : 00 : 150g nízkotučný bílý jogurt, 500 g nízkotučný tvaroh, kandisin, skořice, 4 lžičky Psyllia
12 : 00 : 350g kuřecího m ... |
Georgo_K
|
Fórum: Osobní tréninkové logy Zaslal: st únor 08, 2012 11:12 pm Předmět / Subject: Sacharidove vlny- z tezke vahy do stredni |
Light cola, orbitky a kecup s cukralozou mi ve vlnach hodne pomahaly :D:D klidne muzes
jinak rano bys mel davat vice sacharidu, a vecer skoro vubec... |
Téma: umělé sladidlo |
Georgo_K
Odpovědi: 54
Shlédnuto: 34179
|
Fórum: Kuchařka Zaslal: čt únor 02, 2012 1:08 pm Předmět / Subject: umělé sladidlo |
http://www.amazon.com/Splenda-Calorie-Sweetener-Granulated-1-2-Pound/dp/B001GVIRYS/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1328184390&sr=8-3
Supr vec, nepoznal jsem rozdil v chuti mezi cukrem a timhle.... J ... |
Téma: bříšní svaly |
Georgo_K
Odpovědi: 9
Shlédnuto: 3327
|
Fórum: Trénink Zaslal: út leden 31, 2012 6:45 pm Předmět / Subject: bříšní svaly |
| Nemyslim si ze by se bricho melo cvicit v kazdym treninku, a jeste k tomu v superseriich.... ja ho cvicil jako kazdou jinou partii... tezko lehkej split 3x 12 opakovani, pokud mozno do selhani... |
Téma: rýsovací jídelníček na celý týden |
Georgo_K
Odpovědi: 6
Shlédnuto: 20523
|
Fórum: Výživa a suplementace Zaslal: čt prosinec 29, 2011 4:21 pm Předmět / Subject: rýsovací jídelníček na celý týden |
| No nevim jestli je do diety vhodny : Ovesna kase kupovana ( je hodne doslazovana ) to samy krupicova kase ta ma vysoky GI, tousty ne... kaiserky podle me nemaj s celozrnym pecivem moc spolecnyho, jsou ... |
Téma: Sachvlny a problém |
Georgo_K
Odpovědi: 47
Shlédnuto: 27198
|
Fórum: Začátečníci Zaslal: st listopad 30, 2011 1:01 am Předmět / Subject: Sachvlny a problém |
| Ja nevim asi to mam v hlave teda srovnany spatne :) Prave pro to ze pri takovyhle vaze a vysce rikas ze mas pupek atd... Bych prave nezacinal dietou... On obem jde jet i kvalitni ne jen zrat jak nezav ... |
| |