Uživatel77

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Uživatel77  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Uživatel77
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Uživatel77

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2023 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozne to leti a cim jsem starsi, tim to leti rychleji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 26, 2023 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a "kilem" na DL to teprve začíná! vydrž a brzo bude na dřepu i na benči ;)
Uživatel77

PříspěvekZaslal: st červen 28, 2023 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

28.6.2023
SQ:
5x5x90kg
BP: 5x5x72,5kg
BR: 5x5x72,5kg
PU: 5x4xBW+guma
Guma k čelu: 3x15
Uživatel77

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2023 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30.6.2023
SQ: 5x5x90kg
OHP:
5x45kg
5x45kg
5x45kg
4x50kg
3x50kg
DL: 5x105kg
PU: 5x3xBW
Kladka k čelu: 3x15xnevim

Zas jiné fitko a svoje 1,25kg kotouče jsem samozřejmě nechal doma. Na dřepu mi těch 90kg dneska docela stačilo. OHP jsem měl mít 47,5kg, tak jsem to pojal viz výše, jen u poslední serie nevím jestli byly 2, nebo 3 opakování, ale vem to čert. DL šel celkem hladce, ale je potřeba zapracovat na síle úchopu. PU stroje na dopomoc obsazený, ve fitku nebyla jediná guma, tak jsem si řekl že to zkusím bez a ono to kupodivu docela šlo. Kladka k čelu s vahou nevím, protože šla váha asi přes 342kladek, měl jsem tam 55kg a pocitově to bylo cca jako 17kg na základně. Akorát kladka k čelu už není moc k čelu, ale spíš k vrchní části hrudníku, zkoušel jsem různé varianty a úhly abych co nejlíp cítil a zacílil na to slabé místo mezi llopatkama.

Jestli má někdo nápad jak posílit úchop krom mačkání gumových koleček a pružinek (už mám a občas praktikuju), sem s ním.

Konec hlášení
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2023 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na úchop kašli, od čeho jsou trhačky ;) normálně tahej, jak taháš, shybuj jak shybuješ, nos dvacítky kotouče v jedné ruce, a on se ten úchop postupně zesílí, mačkání gumových medvídků je k ničemu :D
MilanT

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2023 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mého by se měl úchop posilovat mimo běžný trénink, respektive nespoléhat se na mrtvoly, přítahy v předklonu a "nepřímé procvičování úchopu", protože nikdy třeba neudržíš to, co bude tvůj potenciál na mrtvý tah atd. Proto používám hookgrip - alternativa pro trhačky, funguje bez vázání a bez bolesti . Vyjímkou mohou být třeba shyby, kde se dá poměrně dobře cvičit bez trhaček a zádům to neuškodí.

Mačkání kolečka je fajn možná jako party trik, kdy si s kamarádem řeknete, kdo to vydrží déle, ale z vlastní zkušenosti vím, že jsem to použil jednou a pak rok leželo v šuplíku, protože jsem na to zapomněl. Grippery jsou na tom poměrně lépe, ty fungují na pružine a dá se na to přidávat váha, ale zase zbytečná investice, pokud ti jde o běžné cvičení a ne přímo o trénink stisku. A hlavně stisk se dá poměrně pěkně přetrénovat na těžkých gripperech a pokud tohle, tak by bylo fajn vytvořit k tomu nějaký plán.

Takže:
Cvič mrtvoly dokud to udržíš, pak přejdi na hook/trhačky
Drž činku - začni na 3x20s a přidávej váhu/série/sekundy
Vis za hrazdu - to stejné

Pokud budes cokoliv cvicit na stisk, drz se vyssich sekund/opakovani, nema cenu to tam rvat uplne "na vahu", protoze k tomu nemas zadnou prupravu a slachy v zápěstí, loktu by o sobě dali vědět.
Uživatel77

PříspěvekZaslal: pá červen 30, 2023 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobne bych se rad vyhnul trhackam, hakum, paskum a celkove vsem pomuckam tak dlouho, dokud to bude mozny. Za me, by telo melo fungovat jako celek bez hadru kolem zapesti a melo by bez pomoci udrzet v ruce to, co dokaze zvednout. U DL cejtim rezervu, ale uchop zacina trochu povolovat, coz se mi moc nelibi a uz ted mam kvuli tomu pocit, ze jsem neco sakra zanedbal.

Zatim jsem se vsude docetl, ze pro posileni uchopu mam bud viset na hrazde dokud to jde, nebo zkouset farmarskou chuzi... Tak zkusime, uvidime. Akorat mam trosku obavu, ze budu za kokota, kdyz zacnu po fitku behat s jednoruckama
Uživatel77

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2023 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

7.7.2023
SQ:
5x5x80kg
BP: 5x5x65kg
BR: 5x5x65kg

Incline BP - normalni bench na dlouho plnej a jednorucky taky.

V tydnu nebyla ani strava ani spanek uplne idealni ale necekal jsem ze to bude vsechno sakra az takhle tezky.. Do niceho se mi nechtelo, vsechno boli, z celyho treninku me bavily asi tri serie, kdyz mi k tomu dobre hrali.
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2023 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vypadáva ti 100kg mŕtvola? Nič moc teda. Používaj magnezium

Série choď pokiaľ možno nadhmatom. Keď to už nadhmatom nedáš, tak hook/striedavo.
Uživatel77

PříspěvekZaslal: pá červenec 07, 2023 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste nevypadava, udrzet se to da v klidu, akorat u poslednich opakovani uchop proste slabne no. Furt je tam rezerva. Ale postupem casu to urcite prijde a chci to resit driv nez to prijde.

Jedu jen nadhmatem.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červenec 08, 2023 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uživatel77 napsal:
...budu za kokota, kdyz zacnu po fitku behat s jednoruckama

Kdyz to budou velke jednorucky, tak ne
Uživatel77

PříspěvekZaslal: ne červenec 09, 2023 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted to nejaky cas nebudou zadne jednorucky, poridil jsem si kvalitni strevni chripku a jsem rad ze jsem rad.
Uživatel77

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minimálně do konce týdne nic nebude, ale máte někdo tip jak a kdy se POMALU vrátit? Trochu se bojím toho, že to přeženu a zase lehnu.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2023 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uživatel77 napsal:
Ted to nejaky cas nebudou zadne jednorucky, poridil jsem si kvalitni strevni chripku a jsem rad ze jsem rad.

,🤣🤣🤣🤣
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2023 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uživatel77 napsal:
Minimálně do konce týdne nic nebude, ale máte někdo tip jak a kdy se POMALU vrátit? Trochu se bojím toho, že to přeženu a zase lehnu.
Dej 1-2 lehké tréninky mimo svoji rutinku. Tzn. vynechej třeba DL,SQ, BP a dej lehce podle pocitu nějaké lehké pošimrání a uvidíš. Aspoň mě tohle funguje...
Já si myslím že to poznáš už doma před tréninkem a pak při rozcvičování. Jestli bude rozcvička těžká, tak dej prostě lehce. Jestli to bude lehounké tak bych stejně dal aspoň jeden lehčí trénink a těšil se na další .o)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Uživatel77 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: