vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 207, 208, 209  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 06, 2023 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Rozumim .o) každopádně si tenhle trénink zapisuji a někdy v lepších podmínkách zkusím .o)

zapisovat nemusíš, mám na to Excelovou tabulku, dosadíš základní váhy a už to jede ;)

původně je to psané na 6 hodinových tréninků týdně, ale Magumi stíhá 3-4 a z toho jeden máme společný, tak teď spojujeme dva dohromady, ale už se to chystám rozdělit, ať můžu přidat doplňky a podpořit progres.

decarabas napsal:
To nie je, že by sme ťa odhovárali Len sme si tu svorne poplakali. Pokiaľ ty ideš podľa plánu a vyhovuje ti to a nezraníš sa, tak nie je o čom

vyhovuje, a jak si to teprve pochvaluje Magumi! prý nemusí nic vymýšlet, odjede, co má předepsané a s čistou hlavou odchází :) vy všichni teď máte nějaký level, ale já byl tři měsíce bez zátěže, takže mi vůbec obyčejná lineárka nevadí, navíc když jsem na ní loni udělal osobáček na benči a military, který bych rád ještě zakulatil ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: st červen 07, 2023 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tady všichni brečíte, Evička začala na fóru po čtyřicítce a jak jí to pěkně šlapalo a všichni u ní v logu slintali.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2023 6:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ved preto sa ani nestazuje, nema ziadny dovod. Ja ich mam vsetky.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2023 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Co tady všichni brečíte, Evička začala na fóru po čtyřicítce a jak jí to pěkně šlapalo a všichni u ní v logu slintali.

Ja teda nič v zlom, ale po Vlkovi by som neslintal, ani keď mal 25 Nie je vôbec môj typ!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 08, 2023 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. června 2023, čtvrtek , Medardova kápě/kvapka, ...
"MiB V" Week #6, fullbody 8+4, ranní trénink, Mag's Garage Gym, já a Magumi

Bench-press: (stopky, OT2M)
4x 8x 85 kg, RPE 8-10, čtvrtá série na krev, i díky nástupům, plán B, řadíme nižší rychlost

Dřepy: (high-bar, OT2M)
4x 8x 95 kg, RPE 8, parádně jsme se zahřáli, zapotili a zadýchali, tepovka šla pořád nahoru, takže na pátou sérii už bych nechtěl :)

Military press: (stopky na hrudi, OT1.5M)
4x 4x 57.5 kg, RPE 9, oťaželo

Sumo mrtvý tah: (nadhmat, OT1.5M)
4x 4x 115 kg, RPE 8, ještě, že jenom čtyřky

Shyby: (naširoko, nadhmat, OTM)
4x 2x BW, žádná změna

čas: 60 minut

váhovka: 102.8 kg

šestý týden se pro benč ukázal jako kritický! žádný kvalitativní skok nenastal, ty svaly to ještě nemají odpracované, byl to optimistický odhad, ale nevadí, s tím se počítalo, místo od 90 zpomalíme už od 80, takže dnes to bylo jako 82.5 a příště si dáme repete s 85 a dále budeme přihazovat po 2.5 kg, čímž dopřejeme svalům nepatrně času navíc, aby se stihly adaptovat. samozřejmě velký podíl na obtížnosti měly dvouminutové nástupy a snaha o dynamiku, ale to je rezerva, kterou teď ještě potřebujeme a nemůže to být tak těžké, proto je potřeba zpomalit, abychom dále došli :) Magumi si ještě zvýšil obtížnost tím, že měl fullbody trénink v úterý, ve středu, dnes a další ho čeká zítra, přičemž program počítá s jednodenním odpočinkem na partii, aby stíhala regenerovat.

madball napsal:

mimozemšťani se nepočítají ;)

decarabas napsal:
Ja teda nič v zlom, ale po Vlkovi by som neslintal, ani keď mal 25 Nie je vôbec môj typ!

nebudu si to brát osobně... a když mi bylo 25, tak jste ještě s klukama cvrnkali kuličky! :D
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2023 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. června 2023, pátek
"MiB V" W6 fullbody, šestky, odpolední trénink, Form Factory Harfa

Bench-press: (stopky, OT2M)
4x 6x 87.5 kg, RPE 8, každá série lepší, není ta lavice zase tak špatná, jak jsem ji kdysi pohanil, i když je měkká, od té doby jsem viděl i horší

Sumo mrtvý tah: (OT2M)
4x 6x 105 kg, RPE 8, akorát jsem se zadýchal, jinak setup i dráha už celkem fungují, klep klep

Dřepy: (high-bar, OT2M)
4x 6x 105 kg, RPE 8, sice to nelítá, ale pořád větší rezerva, což jsou u RPE 8 3-4 opáčka

Military press: (stopky na hrudi, OT1.5M)
4x 6x 52.5 kg, RPE 8-9, čtvrtá těžká, ale jenom díky těm krátkým nástupům, jinak překvapivě najisto

čas: 45 minut

sauna 5 minut, pára 5 minut, zrovna nebylo moc času, jinak bych si dopřál

o víkendu to bude časově nejisté, tak jsem rád, že jsem dnes zvládnul všechny šestky, všude rezerva, tak to má pro další progres být.

včera to byla s těma stopkovanýma osmičkama na benčích a dvouminutovýma nástupama chyba, to už se nedalo mezi sériema zregenerovat, prošel jsem si log za minulý rok a při osmičkách už žádné pevné nástupy nebyly nebo by musely být delší. taky bylo mylné se domnívat, že se v první, rychlejší fázi, vrátím na 90 a pak budu normálně pokračovat. ta váha je 80 a doufám, že teď už nám i benče zase půjdou dobře - pauzy na osmičkách podle potřeby a malé příhozy. a taky zřejmě předběžný plán do konce prázdnin bude trvat nejméně o měsíc déle, protože nastanou neplánované nebo plánované deloady.

v šatně si jeden starší pán fénoval prdel... na jednu stranu to chápu, asi neměl brazílii, na druhou stranu když jsem viděl, co s tím klasickým fénem s dlouhou hubicí prováděl, tak už se asi ve fitku v šatnách fénovat nebudu, ne že by bylo co, než dojdu ze sprchy do šatny, tak mám vlasy suché :D
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2023 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nas zase jeden pan vzdy mocil do umyvadla s oduvodnrnim, ze ty hajzly jsou hnusny a ze tam chcat nebude. taky si furt vychvaloval zadek. Jakej je peknej, kulatej, na padesatnika...
Dostal jsem z toho pocit, ze starnouci chlapici jsou uchylaci. S jistotou uvidim za par let...
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: pá červen 09, 2023 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
...taky si furt vychvaloval zadek. Jakej je peknej, kulatej, na padesatnika...

Možno by vyhral majstrovstvá sveta rití v kategórii Masters nad 50 rokov. Už tu jeden takýto majster prispieval. Ten ale vyhral súťaž o estéta tisícročia do 190cm a 77kg.
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 12, 2023 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. června 2023, pondělí
"MiB V" W6 fullbody 4+8, polední trénink, Form Factory Václavák

Bench-press: (stopky)
4x 4x 92.5 kg, RPE 8, o jeden více než Cohen, dotahuji se na zdejší peleton :D

Dřepy: (high-bar)
4x 4x 115 kg, RPE 8, pořád to není lehké

Military press: (stopky na hrudi)
4x 4x 47.5 kg, RPE 9, zde byly dostatečné pauzy zcela nezbytné

Sumo mrtvý tah: (nadhmat)
4x 8x 95 kg, RPE 8, vím, že jsou horší čísla než osmičky, ale i tak...

Shyby: (nadhmat, naširoko)
4x 2x BW

čas: 45 minut

váhovka: 104 kg, omg, o víkendu dvoudenní rodinná oslava

šestý týden za mnou, v sobotu bylo volno plánované, v neděli trénink nevyšel, ale pořád bylo dost času si dát dnes spodek, zítra vršek a ve středu volno před čtvrtkem... tak jsem dal dnes obojí, abych nemusel vymýšlet doplňky, zítra si dám buď 2RM, což asi nemá smysl, nebo nějaký lehčí trénink.

taky jsem dnes vypustil měřené nástupy, protože cílem je odcvičit plánovaný objem, v součtu to pak vychází časově nastejno, ale hlavně vím, že si můžu dát dostatečnou pauzu.
cohen999

PříspěvekZaslal: po červen 12, 2023 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Keby som vedel, ze ma dnes o jeden das, tak ho vypucim aj keby som si mal potom po*raty zadok vyfenovat.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 15, 2023 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. června 2023, čtvrtek
"MiB V" Week #7 fullbody 8+4, ranní trénink, Mag's Garage Gym, já a Magumi

4x 8x 85 kg, RPE 8.5, menší rezerva, s nástupama jako minule bych to asi nedal

4x 8x 100 kg, RPE 8, lehce, dynamicky, větší rezerva, nečekal jsem to, konečně dřepujeme 100+

4x 4x 60 kg, RPE 8, konečně nějaká váha, ne že by to bylo lehké

Sumo mrtvý tah: (už zámek)
4x 4x 120 kg, RPE 8, lehce, dynamicky, konečně juniorská dorostenecká váha

čas: 55 minut, přišel jsem později, tak dnes bez shybů

váhovka: 103.2 kg

pěkný trénink, jak už z těch osmiček mám respekt, tak minulý čtvrtek i dnes před tréninkem suplementace, sice to neberu pravidelně, tak to asi nemůže mít ten efekt, ale přesto jakoby to dnes fungovalo, dřepy i tahy velmi lehce, spoko, Magumi se bohužel dost vytrápil se zádama, někdy je to lepší, ale dnes ne, nevím, jak dlouho to bude takhle zvládat, taky měl už čtvrtý trénink v řadě, zatímco já dva dny pauzu.

Naposledy upravil vlk# dne po červen 19, 2023 9:47 am, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2023 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19. června 2023, pondělí
"MiB V" W7 šestky, ranní trénink, Form Factory Václavák

4x 6x 90 kg, RPE 8, šlo to, ale na osmičky to ještě není

4x 6x 110 kg, RPE 8, ale jo, pořád větší rezerva, ale zapotím se, unavím se

4x 6x 55 kg, RPE 8-9, překvapivě pořád i se stopkama, pauzy dostatečné

Sumo mrtvý tah: (zámek)
4x 6x 110 kg, RPE 8, kluzká osa, zpocené ruce, i ten zámek klouzal, začnu brát trhačky

Shyby: (nadhmat, naširoko)
4x 2x BW, slabota, ale co už

čas: 50 minut

váhovka: 104 kg, po víkendu... a to se mám vejít do kalhot od obleku, večer jdeme do národního :/

dal jsem si tři dny pauzu, víkend s dcerkou, turistika, koupačka, tak holt dnes a zítra fullbody a ve středu si orazím, abych byl ve čtvrtek ready na Magumiho ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2023 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

20. června 2023, úterý
"MiB V" W7 fullbody 4+8, ranní trénink, Form Factory Václavák

3x 4x 95 kg
1x 8x 95 kg, RPE 9, test osmičky, jako obvykle, na čtyři osmičky to ještě není, ale i ta jedna potěší

3x 4x 120 kg
1x 8x 120 kg, RPE 8.5, test osmičky, pět v sérii a pak po jedničkách, jde to a jde to pomalu

4x 8x 50 kg, RPE 9 překvapivě i se stopkama, asi si začínám zvykat

Sumo mrtvý tah: (nadhmat)
4x 8x 100 kg, RPE 8 normálně by to nebylo těžké, ale po včerejšku a dnešku už jsem byl unavený

Biceps: (jednoručky ve stoje)
4x 8x 15 kg, akorát, abych nemusel cheatovat

čas: 60 minut

váhovka: nakonec jsem se včera do těch oblekových kalhot nevešel, přes pas, tak jsem dělal v divadle ostudu, takže nejbližší postupný cíl bude znovu se vejít

dobrý trénink, ale dva takové fullbody tréninky po sobě jsou moc, takže příště budu lépe plánovat. dnes ale nebylo zbytí, protože zítra trénink spíše neklapne.

ve sprchách se nás uklízečka snažila deratizovat, vystříkala to tam nějakým savem a šla si po svém a když se to dostalo do kabinek, tak jsme slzeli a snažili se rychle dokončit všechny úkony, abychom tam bídně nezhynuli.

po včerejšku jsem si dnes potvrdil, že po takovém hodinovém intenzívním tréninku potřebuji nejméně 30 minut "dochlazovat", lépe 40 a více a to je hodně. takže natahuji sprchu, pouštím si vlažnější vodu, pak ještě sedím, abych se znovu nepotil, pak se obleču a stejně se potím, tak si jdu sednout do křesla jakože čekám na parťáka, což jsem dělával, když jsme tady ještě chodili s Magumim a pak Marťasem, na wifině projedu vše, co chci ráno zkontrolovat, aspoň se pak nemusím rozptylovat v práci, po půlhodině od skončení tréninku se tedy seberu a courám se pěšky pomalu do práce a snažím se doschnout... v práci mě pak sice zachrání klima, ale i tak to ještě chvíli trvá.

částečně to asi bude tím teplejším počasím, i ve fitku teď asi bude o nějaký stupeň víc, navíc poctivě cvičím v teplákovce, že jsem pak morký jako myš mi neva, ale svaly chci mít v teple, venku je pak přes dvacet už dopoledne a když ještě svítí sluníčko, tak se chlazení nekoná, jenom to sušení. částečně pak nadváhou, to je jasný, kdo je tlustý, ten se potí jako prase. a částečně i věkem, ta termodynamika už asi nefunguje tak, jako zamlada. počasí ani věk neovlivním, takže je jasné, na co bych se měl zaměřit ;)

dnes večer Tour de Zahrádky s bráchou, počasí má být skvostné pro tento účel, takže zřejmě nebude žádný kalorický deficit a zítra ráno asi ani trénink. ale rodina je základ, že. státu, nebo tak něčeho ;)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2023 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tema Amrapama ses nakazil od.Milana?😁
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 20, 2023 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Tema Amrapama ses nakazil od.Milana?😁

amrap je přece RPE 10, navíc to vždy explicitně uvádím, navíc už jsem to dlouho nejel, navíc to odčerpává hodně energie, navíc to do tohohle tréninku nepatří ;)

jenom si tak v závěrečné sérii potvrdím předchozí RPE a vyzkouším, jak na to jsem, když vím, že to neohrozí další trénink ani rege na další den... takové to "něco navíc" :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 207, 208, 209  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: