jojo, kladka je pro holky... chlapi by měli valit shyby. A tělesná váha je jen výmluva pro otylé slabochy. Jinak osobně preferuju na záda shyby a MT, přítahy v předklonu moc v lásce nemám.
nějaká motivace
119kg+50kg
typek na videu je litevec Konstantis Konstantinovs a má kapku odlišnou techniku MT než je obvyklé, Cizo o něm psal v Rozboru MT II.
a rozhodně to není žádný slabčák...
viz.
_________________ Krev z nosa a po treninku kosa... ;-) jinak to neporoste
2 pasky tezko, jaky by to melo asi vyznam?
dava se bederak + pasek
no videl sem to ne jednou , nevim jak se menuje ta disciplina , ale proste takova branka , jak kdyby se zavazim a ma ju na trapezu jak pri drepu a de s tim ... Jeden pasek na pupku , druhej na hrudi ....
tak tenhle chlapec má jasno jestli shuby nebo přítahy v předklonu
Janu Karešovi, známé osobnosti horolezeckého světa, se podařilo v sobotu 13. 6. 2009 vytvořit nový světový rekord ve shybech. Během 1 hodiny udělal 979 shybů nadhmatem, čímž o 99 opakování překonal rekord Stephena Hylanda z května letošního roku.
Honzovi se dařilo lámat rekordy i v loňském roce, kdy ze sebe pod přísným dohledem rozhodčích vymáčkl neuvěřitelných 3 050 shybů nadhmatem za 6 hodin, čímž se opět stal držitelem světového rekordu.
jojo, kladka je pro holky... chlapi by měli valit shyby. A tělesná váha je jen výmluva pro otylé slabochy. Jinak osobně preferuju na záda shyby a MT, přítahy v předklonu moc v lásce nemám.
omg. to je zase názor
_________________ Being satisfied with being average is like being satisfied with being a FUCKING PUSSY!
omg. to je zase názor
K tomu se tady jednou už vyjadřoval Kouba napsal to moc hezky
Já mám raději zhyby.Přítahy v předklonu jsou pro mně rasovina na spodek zad.Rekord mám 21zhybů při váze 100kg a 19zhybů při váze 103kg.Kombinovanej zhyb se zátěží mám rekord 161kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru