To video, který postl Moocha. Část , kdy čince dáváš největší rychlost a díky které činka vyletí nejvýš. + bych to zkusil zkombinovat s výtahama na hrudník:
a mohlo by to vypadat třeba takhle 5 sérek výtahů + 5 sérek powerclenů z visu a pak to spojit a zkusit 5 sérek powerclenů ze země, třeba by ti to pomohlo.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Moocha:
Nedelej z toho kovbojku, MT se normalne z natazenyma nohama jezdi. Zrovna ja zapojuju vic zada nez nohy, ale uplne napnuty rozhodne nejsou. Nemam tam zadnou mega vahu co by me neco udelala, takze trosku v klidu :)
Jak sem uvedl me nejde o cisla ani u drpeu, ani u MT. Spis me to vyhovuje kde to je (vahove), halvne, ze je to videt na svalech (napr. viz mojhe nohy na str35 :) )
ad bench pojedu taky klidne s pulkou, tam nepotrebuju nic hnat, akorat sem to zas po 2 mesich zkusil.
e-witch: no dle kometaru tady, asi budu lepší v tom nakrucování, mmáš ve mě silnou konkurenci
Ale za rady dekuju to videjko zkouknu.
Takze me napadla spasna myslenka, co se zase nekde sejit. Nebylo by spatny udelat sraz, aby sme si oduvodnili, proč jít na oběd :)
madball: hezke, i se me to libi. Ma to jeden haček. Pokud sleduješ moje videa z PC/PP, tu činku vzdy zastavuju. Takze nemam kde to cvicit, protoze u toho vytahu bych ji zase musel nejak zbrzdit, coz je problem. Tohle by se dobre jelo v B1F na gumach.
Já když to občas cvičím, tak to taky v BG neodhazuju, dá se to přibrzdit o stehna. Neříkám, že pak občas není nějakej modrák (nebo spíš červeňák), ale jde to. :))
Na sraz se můžeme pozvat k Michalovi. :))))
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Magion: casovana nevim na co? Svoje zraneni z blbosti/mladi (bench) mam za sebou. Jedu tak, jak me to telo dovoli a je to ok, i kdyz se to nekomu muze zdat pritazene za vlasy.
Promin, ale tohle je tak strasna blbost co jsi napsal. Jak muzes napsat, ze uz se ti nic nestane. Pri cviceni se da zraneni minimimalizovat dostatecnym odpocinkem, spravnou technikou a odstranenim dysbalanci, ale i tak se muze neco stat. U tebe ta technika dost tape + mas slabej stred tela, coz de videt i z videa, ses uplne gumovej, nezpevnenej. To je ta casovana bomba.
V tvym zajmu bych doporucil zamerit se na core work, podseknout vahy, poladit techniku a v uplne nejlepsim pripade najit trenera.
Magion: vahy rad podseknu, opravdu, jsem pristupnej k tomu co je pro me dobry. Pokud riaks ze sem gumovej a nezpevnenej, bud rad, ze si me nevidel, kdyz jsem nejezdil PC/PP to sem si bral pasek na vse.
Ja sem jen naspal, ze jedu s tim na co mam, neprecenuju se, tak sem to myslel. Na mistra amoletu mam cas.
Akorat me teda vybarvujes, jako naprosteho trageda, ktery nepatri do posilvny, co se da delat, je to nazor a ja ho respektuji.
Ale vubec, uctivam k tobe respekt, na ten bench se podle me nedostanu za celej zivot. I forma a to co jsi dokazal za relativne kratky cas je velmi dobry vykon.
Jen jsem se ti snazil naznacit, ze by ses mohl preventivne pojistit. Sam sis urcite vsiml, ze tu na foru je cim dal vic mrzaku, co se vyskytl ten boom zakladnich cviku. Ja sem ten posledni co by mel neco proti zakladnim cvikum, ale musi se nechat ego stranou, a byt trpelivej a peclivej. Ja vim ze toto neni tvuj pripad.
Michal = Smile04 a jeho nová posilka SPC Gym.
Možná by nebylo od věci se zeptat Kulíška, kdy má hodiny a tam bys se mohl naučit něco ze vzpírání asi nejlíp a dostat nejlepší rady od profíka. :)
Madball: jo Smajlík, no to by bylo super, az ted me docvaklo, ty odkazy na FB na tu jeho posilku. Tak to musime domluvit
Ke Kulíškovi nepujdu, co by tam se mnou asi delala, to je jina liga :)
Magion: Kdybych se to nechtel lip naucit, tak bych s tim cas neztracel, i kdyz to mozna pisu zvlastne, rozhodne k temhle vecem sem tvarnej a sam vim, ze to dobre nejedu. Tyhle cviky je tezky se naucit, jestli se to vubec da naucit, ne kazdymu je z hůry dano ziskat dobrou techniku.
Vedu hodiny vzpírání na crossfitu a věř mi, že zdaleka nejjednodušší je pro ně hang a rozhodně nejhůř dopadá ze země...
Každý pátek CrossFit Committed od 17, 18 a 19 hod:) David ví, kde to je, nebo se můžeme domluvit přes PM:)
Takže by tam s tebou dělala to, co s ostatníma. :)
Byl tam třeba Morico a moc si to chválil.
Psal jsem Pajdulemu, ze dnes budete ve VelMezu, tak rikal, ze si to nesmi nechat ujit :D
Jinak co novehu od minule u Sypatchu?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru