Benc 130@95 v 2026

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Benc 130@95 v 2026  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Benc 130@95 v 2026
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
caukymnauky

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Covid, 39°+ horecky atd., ranni vaha dnes 80.6 - kdybych z toho nebyl tak na sracky, neposunul se mi kvuli tomu nastup do prace a mohl jsem cvicit, tak bych i napsal "spokojenost"
Ze jsem se ja kokot nenechal preockovat pred covidovou sezonou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2024 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, to ma mrzi, nech to rýchlo ustúpi, veľa síl!
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2024 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:

Ze jsem se ja kokot nenechal preockovat pred covidovou sezonou

Otázka je, ako moc by to pomohlo. Príde mi to desne individuálne (alebo minimálne závislé na nejakých mne neznámych okolnostiach) - poznám niekoľko zaočkovaných ľudí, čo skončili aj tak so 40kami na celé dni bezradne v posteli, zatiaľčo iní ľudia to preskákali v pohode aj bez vakcíny.

Každopádne prajem skoré uzdravenie bez následkov.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2024 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam: diky! Uz se hodne tesim na cinky, resp. na to, az to pujde...

decarabas: jasne, ono nic neni stoprocentni, nastesti v tomto jsem celkem tabulkovy - z minula mam vyzkouseno, ze tech 3.5 mesice jsem byl fakt bez nakazy, i kdyz jsem chodil bez rousky kazdy den do supermarketu apod. (ve state, kde byla vsechna opatreni uvolnena). Pruser byl v tom, ze jsme si tenkrat mysleli, ze to ma byt na 6 mesicu, a po 3.5 mesicich jsem lehl presne stylem, jako ted Pak uz teda byla data a publikovaly se, tusim, prumerne ty 3.5 mesice...
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 18, 2024 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jdu zítra, tou poslední mutací, ale jak bylo zmíněno, je to individuální... poslední, a zatím jediný, covid jsem chytnul necelé tři týdny po třetí dávce.

aktuálně jezdím sockou, chodím do obchodů, chodím na kulturu a zatím klep, klep, ale jsem smířený, že až mi to šlehnou, tak do dvou týdnů zalehnu.

každopádně už jsem 50+, průběh jsem i přes očkování neměl ve stylu virózka/chřipečka, od té doby se přidaly další zdravotní issues, takže to beru opět ve stylu "ať to alespoň zmírní průběh" a být připraven na případnou další vlnu.

jinak držím palce! hlavně při zotavování, které se může táhnout.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá leden 19, 2024 4:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, taky drzim palce, at to tedy aspon nechytnes po tom ockovani... snad ne, kdyz ted na prelomu prosince a ledna mel byt velky peak a pohyboval ses normalne mezi lidmi a jsi zdravy:)

U me snad to nejhorsi preslo (teplota ted neni), uz se znormalizoval spanek, vyprazdnovani atd. a nyni po hezkych deseti hodinach spanku - ranni bw 79 kg. Pokud by se mi to do konce mesice podarilo udrzet pod 80 i s glykogenem doplna a natazenou vodou z treninku, tak si myslim, ze uz tam nejaka light verze sixpacku bude.

I za predpokladu, ze uz budu bez teplot, tak dam jeste radeji tri dny volna od cinek, nez se zacnu v garazi velmi lehce rozhybavat.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so leden 20, 2024 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20. 1.
ranni bw: 79.15

135 B, 320 S, 110 T

Cely den jsem spal a hezky se najedl, zitra lehke cinky edit - i kdyz se divam, ze jsem rikal tri dny a to jeste neni... tak uvidime zitra
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po leden 22, 2024 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. 1.
ranni bw: 79.7

105 B, 395 S, 155 T

22. 1.
ranni bw: 80.4

drep: 5x5x60
benc se stopkami: 5x5x50
mrtvy tah: 5x5x70
tlaky vestoje se stopkami: 5x5x30
pritahy v predklonu (stredni uchop, nadhmat): 5x5x50
bic. kladiva jc: 3x10x8
tric. wsb extenze s jc: 3x10x8
svicky na bencovce: 3x12xbw

150 B, 200 S, 100 T

A uz je to tady, post-covidove stavy - unava, depresivita, lenost. Myslel jsem si, ze je to prudkym poklesem vahy, tak jsem se vcera vic najedl, ale neni to tim. Takze budu dal zase hezky dietovat a cvicit a snad se to rychle srovna... na airbike nemam naladu, vykaslavam porad nejake sr**ky, i trosku s krevnimi srazeninami.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: út leden 23, 2024 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. 1.
ranni bw: 80.6

aerobka: chuze 30 min

155 B, 210 S, 100 T, 7000 IU D3

Uz to vypada, ze bych zitra zase mohl zacit s airbikem
caukymnauky

PříspěvekZaslal: st leden 24, 2024 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. 1.
ranni bw: 79.7

drep: 3x12x65
benc se stopkami: 3x12x55
mrtvy tah: 8x5x90
tlaky vestoje: 3x12x32.5

aerobka: chuze 35 min, 5 min airbike (64 kcal)

165 B, 185 S, 95 T

Mam dost, po drepech se mi klepaly ty moje pohuble nozicky, bence jsem malem nedal, u mrtvoly jsem byl zadychany jak devadesatilety deda Tlaky vestoje byly v pohode, ale potom jsem naznal, ze zada a ruce odjedu radeji zitra (a plynule zase prejdu do splitu s castejsimi treninky). Na zaver airbike pouze symbolicky, abych po tom vsem utrpeni nezkolaboval
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt leden 25, 2024 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25. 1.
ranni bw: 80

aerobka: chuze 60 min

195 B, 290 S, 110 T, 5000 IU D3

Nakonec svalovka prakticky vsude, i mezi lopatkami, tak den off a lehky refeed. Pozitivni je, ze jsem dnes poprve od nemoci pres den nespal, tak snad uz to bude s tou unavou a regeneraci uz jenom lepsi.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. 1.
ranni bw: 79.95

uzky benc: 8x80
incline (55°) benc: 3x10x50
shyby: 3x5xbw
pritahy v predklonu, nadhmat, stredni uchop: 3x10x60
tlaky vestoje: 8x50
superserie predpazovani s jc + bic. kladiva s jc: 2x12x8 + 2x15x8
superserie upazovani v predklonu s jc + wsb tric. extenze s jc: 2x12x8 + 2x15x8
zkracovacky na bencovce: 3x10xbw
upazovani s jc: 3x15x8

aerobka: chuze 80 min, 5 min airbike (65 kcal)

185 B, 85 S, 60 T

Dnes uz vyrazne lepsi, spanek je jeste delsi nez obvykle, ale uz se citim skoro zdravy... prikladam video uzkeho bence, davam si tak 6/10 za techniku - kazde opakovani jine, nestabilni, nulovy leg drive... nicmene na dojebani se to neni, takze hodnotim mirne pozitivne

Naposledy upravil caukymnauky dne so leden 27, 2024 6:47 am, celkově upraveno 1 krát
MilanT

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench pekny, umis se zaprit do nohou, snazis se drzet pozici, nic neodrazis. Nerekl bych ze to je uzky, ale to je individualni.

// Jen mi pak prislo, v poslednich opakovanich, jestli ti nesla prava ruka trochu dopredu (niz) a netlakoval jsi sikmo, ale to je mozna jen uhel a i jsi o tom psal.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na close-grip by to chtělo palce aspoň k tomu hladkýmu, na osách, co znám, to bývá cca 40 cm.

jinak tlaky dobré, trochu nestabilní, jak jsi napsal, na tom se dá pracovat, třeba taková stopka ti to zklidní tak, že ti ani nic jiného nezbyde. pak ji zase můžeš vypustit. nesmí být poznat, jestli tam máš 60, 80 nebo 100, furt stejný. v závěru už ti jdou lokty hodně do strany, abys pomohl tricepsům.

a pokud vložíš z odkazu na youtube tu poslední část za lomítkem do tagu youtube, tak se ti video zobrazí přímo tady, stačí odstranit tu první mezeru
[ youtube]x8Nw2aFlJds[/youtube]
caukymnauky

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2024 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, diky. Jinak jsem si prave vedom toho, ze je to rozhazene, ale i tak uz je to lepsi, nez bylo, kdyz me chytlo to rameno... to jsem te bolesti zacal vselijak uhybat a vysledek bylo nauceni se nejake pokurvene techniky, kdy jednotliva opakovani nejsou vubec stejna (a ano, je jedno, jestli tam mam 50 nebo 80, porad to zatim stoji za h**** xD). Tocival jsem se shora a byla to dost hruza (co se tyce te jedne ruky k brichu atd., ale i to uz je lepsi, ac ne stale dobre).

K tomu uchopu - beru (mezi kraji ukazovaku) klasiku 81 cm, cg pak o dlan uzsi, v mem pripade cca 64 cm.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Benc 130@95 v 2026 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: