Benc 130@95 v 2026

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Benc 130@95 v 2026  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Benc 130@95 v 2026
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2025 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se přidám. Při maxku kolem 150kg jsem sice byl schopen dát běžně cca 20x100 a pak v další sérii už jen 6 a do konce tréninku už víc nešlo, ale víc jak 5x10 se 100 jsem nedal. 10x10 pro mě bylo sci-fi...
A když jsem pak dal 6x140 tak bylo i 3x150 ale 1x155 byl absolutní strop...Fakt sranda .o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2025 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
3x150 ale 1x155 byl absolutní strop...Fakt sranda .o)

tohle u bence posledni dobou taky pozoruju - ze to pak u tezkych vah i po malem pridani najednou strasne ztezkne... a pekne me to sere
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2025 11:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. 1.

airbike 5 min (74 kcal)
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2025 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. 2.

mrtvy tah:
3x120

drep:
10x50

benc:
10x70

pritahy v predklonu:
(nadhmat, uzsi uchop)
10x70

tlak vestoje:
10x40

Po dlouhe rymicce, pracovnich povinnostech atd., ani nebyla chut cvicit, ale deska mi to uz udelalo radost
MilanT

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2025 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
pracovnich povinnostech atd.

Neni nic, co by nakládací jednoručka do 100kg vedle postele nevyřešila a konzistence je klíč :)
caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2025 1:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, problem je trosku ten, ze musim pri praci byt hodne koncentrovany a trenink mi tu koncentraci bere (i dalsi den, kdy jsem unavenejsi atd.)... ale musim to uz zacit resit aspon prechodne lehkymi treninky apod., ne uplnym vynechanim, to je pak uplne spatne, jasne...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2025 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
No, problem je trosku ten, ze musim pri praci byt hodne koncentrovany a trenink mi tu koncentraci bere (i dalsi den, kdy jsem unavenejsi atd.)... ale musim to uz zacit resit aspon prechodne lehkymi treninky apod., ne uplnym vynechanim, to je pak uplne spatne, jasne...
Já třeba tohle naprosto chápu. U mě to je zase BJJ. Když mám hodně stresu a potřebuju se psychicky koncentrovat, tak mi ten trénink prostě ubírá tu energii a já se pak koncentruju tam, kam nechci...Za mě by se to dalo řešit lehkými tréninky, ale to třeba u BJJ nejde. Zkusil bych doma kliky, bulhary+jednoručka a základ ti to přechodně podrží...
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2025 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, presne tak, kratkodobe to snizuje efektivitu - ale zase to ma dlouhodobe nasledky, ze vypadnes z treninku

jako dam klidne lehky benc a mrtvoly, ale fakt musim jenom symbolicky... nejak se prekonat (mam nechut uz jenom pri pomysleni na to, ze budu delat mobilitu, rozcvicku atd. - radsi bych v tu chvili resil ty problemy, co me aktualne zatezuji, abych mel hotovo a pohodu... ale na ten trenink to fakt neni dobre)
Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2025 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemôže byť práve tréning forma relaxácie a uvoľnenia endorfínov? Akú prácu robíš?
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2025 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V beznem provozu urcite, ale kdyz je nejaky deadline, tak spis naopak... jinak je to vyzkum (driv akademicky - neurovedy; ted spis komercni - data science, investicni/ekonomicky... kdyz je zrovna neco urgentne potreba, tak je to podobne treba jak ve zkouskovem, ze musis rychle nastudovat velky objem informaci, udelat analyzy/z toho nejake pouzitelne zavery atd.)
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2025 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
V beznem provozu urcite, ale kdyz je nejaky deadline, tak spis naopak...

taky jsem to řešil a pak jsem zjistil, že když se v daný naplánovaný čas prostě seberu a jdu cvičit, tak se nejen nic nestane, ale ještě se mi pak lépe pracuje, aktuální problémy se nějak podvědomě utřídí a začnu pak tím podstatným, ale to si musí každý najít a vyzkoušet, co mu sedne, mně připadá, že mozek se dokáže připravit na to, co ho čeká, pokud to ví dopředu, proto mám rád kalendář a tréninkové plány :D
caukymnauky

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2025 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

je to tak, spousta projektu a analyz byla stejne k nicemu :D (urcite pres 90 %, ted jen poznat, kdy je to fakt dulezite a jinak se tolik nevzrusovat)
Turakam

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2025 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš to náročné, koľko času venuješ rodine/blízkym/domácnosti?
Osobne som okresal tréning len na toľko, koľko ostatné vyššie priority dovolia, ALE keď už nastane čas tréningu, tak je máločo, čo by ma tak tešilo, napĺňalo, nabíjalo energiou a silou do ďalších dní, neraz rátam dni, kým budem môcť opäť máknuť, ale pozor, doma nonstop varím, týždeň čo týždeň upratujem/periem/vstávam cez víkendy so synom, aby manželka dospala atď. Všetko je otázka priorít, nastavenia a myslím, že máš v sebe ešte oveľa viac síl a potenciálu, ako si myslíš, a keď sa k tomu pridá vyladenie spánkového režimu a ozaj kvalitná strava, progres príde.
caukymnauky

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2025 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, svoje limity uz asi znam, driv jsem praci daval fakt hodne a to sla rodina/blizci atd. uplne stranou (i spanek), nekdy i kompletne to cviceni... vysledky tomu odpovidaly, ale penize ne (to bylo to na univerzite)

Ted kdyz uz mam svoji rodinu (a nastesti uz nedelam univerzitni vyzkum), tak s nimi se samozrejme snazim travit cas, jinak jsem ale porad doma (a sedim u pocitace) Na domactnosti atd. se moc nepodilim, no... to jsi vzorny, ze doma tak makas!

Snazim se proste ted nastudovat profitabilni skilly, treba klapne do par let "duchod" a bude to lepsi... ona "9-17" prace nikdy nebyla pro me Nicmene ted bude priorita udrzet treninky, i kdyby mely byt lehke - taky mi to dava nejvic radosti ze vsech volnocasovych aktivit (krome te rodiny).

18. 2.

benc:
12x80

drep:
20x70

shyby s nadlehcenim:
(nadhmat, stredni uchop)
10x?
10x?

kladivovy zdvih + tlak vestoje s jc:
(obe ruce soucasne)
10x12.4
10x12.4

upazovani v predklonu s jc:
10x5.2
10x5.2

bricho na rovne lavici:
(volne lezici, ruce podel tela, flexe patere i kycli)
12xbw
12xbw
caukymnauky

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2025 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

22. 2.

mrtvy tah:
6x130

benc se stopkou:
5x90
5x90

pritahy v predklonu:
(nadhmat, stredni uchop)
8x80
8x80

vyrazovy tlak:
5x60
5x60

airbike 5 min (62 kcal)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Benc 130@95 v 2026 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: