|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: so červen 14, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
EMOM
snatch+ohs 7x1 60kg
-----------
Dips ss. Strict pull up 7x5+5
-----------
AMRAP 7min
Burpee over box (60cm)
-----------
Deload 50 DU
-----------
Supr trenink snatche lehke, wod docela chutovka, presne takove minimalisticke treninky mi sedi, delam 6x v tydnu desetihodinove nocni smeny takze asi tak, jakmile sem to vice tlacil tak citim ze to neni vubec ono, upravil jsem jidelnicek cilem je baucit se jist jen parkrat denne nemit potrebu neco rvat co dve hodiny, uz ne to sere jak musim do prace chystat tolik jidel a furt jen jidlo jidlo takze :
5 vajec, kava
Trenink, protein
Behem cca tri hodin maso, priloha, plnotucny syr, burakove maslo, trochu mleka, kus ovoce
500g bily jogurt/200g smes orechy
Zelenina, 150g plnotucny syr
200g cottage
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne červen 15, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
EMOM
Bear complex 7x1 70kg
----------
Strict HSPU 7x2-1
----------
150x wallball 20lb
8:02
----------
10min beh 8, 5km/h
// edit
Pr ty wallbally nejsou ceknul sem to a minule sem to dal za 7:56, kurva
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po červen 16, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
EMOM
DL 7x1 170kg
BP 7x3 90kg
----------------
CHTB jel sem dvojky s cca 20sec pauzama, vubec nevim kolik, asi 10min v kuse
pak nejaky nacvik muscle upu
----------------
Big1fitness challenge
1k row
70 DU
50 kb swing 24kg nad hlavu
30 one legged squats alternating
14:00
Wod dobrej ale 24kg kb nad hlavu je pro me moc, to me strasne zdrzelo sem to jel po peti..
Naposledy upravil kubaz dne po červen 16, 2014 6:12 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st červen 18, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
EMOM
Snatch + OHS 5x1 60kg, 1x65kg, 1x70kg, 1x75kg PR!!
------------
WOD
Thusters 25kg, DU
21-15-9-6-3
50-40-30-20-10
3min rest
100x DU (za preruseni 5x burpee)
Score : 3 preruseni = 15x burpee
3min rest
1min air squats
1min rest
1min push ups
1min rest
1min burpees
Snatch krasa , tusim ze 80kg se krasne blizi to uz se me bude libit je treba zacit pracovat vic i na clean jerk at tam je pres stovku, zatim je to neco nad 90, v praci zas prodavali bacon a stejky, tak mam nadherne 6kusu 250g, k tomu 4x 250g bacon, to vse za 3 libry
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt červen 19, 2014 3:40 pm Předmět: |
|
|
EMOM
-------------
PC+PP 10x1 do 90kg
-------------
12x6 pull ups
7x5 dips + 5kg
-------------
WOD
100x burpees
Time :10:12
-------------
Pc pp strasne tezky a bez technoky musim to zacit cvicit, shyby sly dneska dobre tak sem toho dal vic, burpees hnus jel sem to fakt striktne hrudnik na zem nahore vyskok a ruce nad hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá červen 20, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
jidlo uz sem si dal dokupy, takhle nejak to vypada a zatim spokojenost
5 vajec
300g rump steak/4 vejce,250g slanina,sklenice mleka,arasidove maslo, popr. nejake ovoce pomeranc/banan ( cca behem dvou hodin )
250g mixed raising n nuts,500g bily jogurt,250ml dzus
zelenina,150g syr
200g cottage
vstavam cca ve 14:00 po nocni, jidla do arasidoveho masla sou potreninku coz je cca 17:00, pak nic cca az do 02:00 kdy mam ty orisky a jogurt, v 05:00 mam zeleninu syr a 07:00 cottage, po treninku davam odmerku proteinu, tusim ze bw se uz bude pohybovat okolo 90kg, zitra se zvazim
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so červen 21, 2014 4:10 pm Předmět: |
|
|
EMOM
Thusters 7x2 70kg, 1x80kg, 1x90kg
---------
WOD cfmayhem
50-40-30-20-10
Row cal, wallballs 20lb
---------
Thustery ze startu nesly pal se to rozslapalo docela solidne, ten pushpress mi dela trable tam tech 90kg je fakt horko tezko maximum ale lock byl, u wodu sem si ani predem neuvedomil ze je to jeden z tech dost narocnych minimalne peo me co nemam moc naveslovane a vytrvalostnim delsim wodum se zatim docela slusne vyhybam, no byla to takova moje osobni vyhra protoze pri kazdem zatahnuti na veslu jsem to chtel vzdat, zatim mimo muj fitness level tohle, ale sahnul sem si nq dno
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
WOD Isabel
30x snatch 60kg
---------
AMRAP 7MIN
Burpee pull up
---------
Fujstacilo az az snatche hodne horko tezko ale rikal sem si ze to radsi dam za dlouho nez abych sundaval originalni vahu, takze to byly prakticky serie po dvou cas byl 10min, na to jeste nemam maxko ale divim se ze sem to dal, shyby badhera kazdym treninkem citim ze to jde lepe a lepe pada mi dost bw tak asi proto
ps : jaky boty doporucujete ? moje uz maj diru na spicce a bude treba koupit nove, ale zadne drahoty, aby to bylo tak komplexne na vsechno, ze sem tam si zabeham na pase, ale i vzpiram, no vzdyt vice takovej ten crossfit , koukam ze nano dvojky sou uz za pakatel ? nebo sprint trainer/nano speed ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne červen 22, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
Ja uz mam druhe Nano 3.0 a jsem spokojeny, sice prvni tyden pro me boty bez paty byly docela nezvyk, cvicil jsem v behacich Mizunech, ale ted uz to je dobre a koupil jsem si po roce pouzivani druhe, hlavne stale pri kazdodenim cviceni se mi s tema prvnima Nanama nic nestalo, coz o botech predtim nejde rict. Jinak kluci u nas cvici tez uz rok a neco v Nanech 2.0 a taky si nestezuji. Jinak mozna kdybych ted kupoval na CF nove boty, tak bych sel do Inov8 fitness serie, tam je cena/vykon o dost vyse jak u reeboku. A pro cviky, kdy chci mit zvysenou patu (hlavne snatche a ohs, pripadne wallballs a pistole), tak mam jeste vzperacky. A na nejake to normalni behani nana vystaci, ale jinak kdybys behal casteji, tak bude stejne potreba koupit nejakou specializovanejsi bezeckou botu.
A super, ze si tu Isabel hecnul :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: ne červen 22, 2014 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | Ja uz mam druhe Nano 3.0 a jsem spokojeny, sice prvni tyden pro me boty bez paty byly docela nezvyk, cvicil jsem v behacich Mizunech, ale ted uz to je dobre a koupil jsem si po roce pouzivani druhe, hlavne stale pri kazdodenim cviceni se mi s tema prvnima Nanama nic nestalo, coz o botech predtim nejde rict. Jinak kluci u nas cvici tez uz rok a neco v Nanech 2.0 a taky si nestezuji. Jinak mozna kdybych ted kupoval na CF nove boty, tak bych sel do Inov8 fitness serie, tam je cena/vykon o dost vyse jak u reeboku. A pro cviky, kdy chci mit zvysenou patu (hlavne snatche a ohs, pripadne wallballs a pistole), tak mam jeste vzperacky. A na nejake to normalni behani nana vystaci, ale jinak kdybys behal casteji, tak bude stejne potreba koupit nejakou specializovanejsi bezeckou botu.
A super, ze si tu Isabel hecnul :-) |
| citace: | | Ja uz mam druhe Nano 3.0 |
Taky jsem si koupil, jsou to krásné boty, ale a muj vkus docela kloužou. Ale co se týče tvaru dost spokojenost, dobré boty _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po červen 23, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
rest day, vcera sem v praci celou sichtu tahal 20kg dzusy spodek zad mam jak z kamene, vecer bbq a nejake pivka zaslouzeny den volna po oddelanych 60ti hodinach
ps : koukam ze sem hitnul pres 300k views, to by chtelo zitra udelat nejaky videjko z trapeni
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út červen 24, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
Vcera bbq party piva vino stejky, ale zadna velka prasecina takze akorat na trenink po ranu na lacno
Kb swings 6x8 24kg
Strict HSPU 10x1
Dips 7x4 +10kg
K2E a TTB cca 60x
Strict pullup false grip 10x2
GHD sit ups cca 60
-----------
5k run 31:20
-----------
Udelal sem si takovy lehci trenink ze startu sem se rozsoupal na kb a potom na slabiny strasne moc v treninku rad padam do komfortni zony a jedu furt dookola veci ktere mi jdou a bavi me coz by melo byt presne naopak mel bych jet nejvic shyby hspu ttb k2e a behat, takze aspon jednoukrat tydne si musim dat takovyhle trenink dokud nebudu schopny tyhle cviky vlbezne implementovat do wodu
K behu.. famfary rachejtle poprvy v zivote sem se hecnul na 5k, 3, 5 km slo.. pak uz trapeni a poslednich 800m sem uz poskakoval jak zajic, dal sem do tiho vse rezerva nebyla ani sekundu
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út červen 24, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
K behu.. famfary rachejtle poprvy v zivote sem se hecnul na 5k, 3, 5 km slo.. pak uz trapeni a poslednich 800m sem uz poskakoval jak zajic, dal sem do tiho vse rezerva nebyla ani sekundu | gratulace! Jestli jsem dobře četl, běháš na pásu? Zkus to někdy rozběhnout venku, příjemně se to ztíží. Aspoň já jsem třeba na pásu schopen běžet o dost rychleji (možná je to i tím, že mi nekolísá tempo). Nicméně rekord je rekord :o) anyway-sleduju :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|