|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Bušíte krk? |
| Ano |
|
12% |
[ 22 ] |
| Ne |
|
79% |
[ 137 ] |
| Občas |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 173 |
|
| Autor |
Zpráva |
Master
|
Zaslal: st listopad 26, 2003 11:44 pm Předmět: Busite krk? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 4:01 pm Předmět: |
|
|
Znas na nej nejaky dobry objemovy cviky? _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 7:05 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | Znas na nej nejaky dobry objemovy cviky? |
Taky by mně to zajímalo????
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | Znas na nej nejaky dobry objemovy cviky? | JJ, posun hlavy dopředu dozadu, doleva doprava a točení:))..A somozřejmě moje oblíbený cvičení i na dobu mimo fitko - čumění do nebe zvednutou hlavou furt:), to je speciál na zdvihač hlavy:))...Když seš v něm už dost dobrej, můžeš nosit v puse jednoručku, ale moc velký váhy nedoporučuju,protože to pak roztahuje hubu od ucha k uchu:)..
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 8:53 pm Předmět: |
|
|
| apis napsal: | Ja krk cvicim tak, ze si lehnu na zem na hlavu si polozim 20 kg kotouc a pritahuju ji na prsa. Jinej cvik me nenapada | Co nosit tam ten kotouč napevno;)...
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
|
| nahoru |
|
 |
Angel

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 9:22 pm Předmět: |
|
|
Ja cvicim krk pravidelne, existuje na nej spousta cviku. Napriklad nejznamejsi jsou mosty, pady do mostu, premety o hlavu, kolibky a nebo treba zapichnout hlavu do zinenky, postavit se jen na tri body a to hlava a dve chodidla, nohy ode sebe, ruce se daji na zadni cast stehen a delaji se pohyby dopredu, dozadu, do boku a krouzeni. Ja delam vse, samozrejme se tohle vsechno dela na zinenkach :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pku

|
Zaslal: čt listopad 27, 2003 9:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: pá listopad 28, 2003 7:38 am Předmět: |
|
|
| pku napsal: | Já zapoměl že krk cvičím vždy když dělám někde nějakou levou a hlídám jestli nejedou benga!!!To se sním nakroutím tak že se to nikomu ani nezdá... |
dobrej cvik
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 28, 2003 1:07 pm Předmět: |
|
|
| apis napsal: | Ja krk cvicim tak, ze si lehnu na zem na hlavu si polozim 20 kg kotouc a pritahuju ji na prsa. Jinej cvik me nenapada |
Nezlob se za mou opovrhlost, ale chtěl bych tě vidět!
|
|
| nahoru |
|
 |
Goyer
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 28, 2003 1:41 pm Předmět: |
|
|
Ja ho cvičím tak, že na konci tréninku si dám nohy pod žebřiny, zvednu co nejvýše hlavu a pohybuju s ní doleva a doprava. To dělám tak 100x pak odpočnu a to samé dopředu dozadu! A žádné činky!
Krk mám 44cm a nestežuju si na tuto praktiku!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: pá listopad 28, 2003 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | Ja ho cvičím tak, že na konci tréninku si dám nohy pod žebřiny, zvednu co nejvýše hlavu a pohybuju s ní doleva a doprava. To dělám tak 100x pak odpočnu a to samé dopředu dozadu! A žádné činky!
Krk mám 44cm a nestežuju si na tuto praktiku! |
44 cm dlouhej - seš tak trochu žirafa kámo
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: pá listopad 28, 2003 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Goyer napsal: | | apis napsal: | Ja krk cvicim tak, ze si lehnu na zem na hlavu si polozim 20 kg kotouc a pritahuju ji na prsa. Jinej cvik me nenapada |
Nezlob se za mou opovrhlost, ale chtěl bych tě vidět! |
a muzu se zeptat co se ti nezda????!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: pá listopad 28, 2003 2:25 pm Předmět: |
|
|
| apis napsal: | | Goyer napsal: | | apis napsal: | Ja krk cvicim tak, ze si lehnu na zem na hlavu si polozim 20 kg kotouc a pritahuju ji na prsa. Jinej cvik me nenapada |
Nezlob se za mou opovrhlost, ale chtěl bych tě vidět! |
a muzu se zeptat co se ti nezda????!!!! |
no osobně si myslim, že s 20 na xichtu bys krk mockrát na hrudník nedal....
např se přidám k tématu: jsem po operaci štítný žlázy a krk cvičit nemůžu, protože zepředu na něm mam jizvu cca 5 X 1.5 cm a to už jsem po 2 plastikách - prostě se vždycky vytáhne a konec (hold genetický dispozice.....) takže krk vynechávám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|