Busite krk?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Busite krk?  Úvodní stránka -> Trénink -> Busite krk?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Bušíte krk?
Ano
12%
 12%  [ 22 ]
Ne
79%
 79%  [ 137 ]
Občas
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 173

Autor Zpráva
Master

PříspěvekZaslal: st listopad 26, 2003 11:44 pm    Předmět: Busite krk? Odpovědět s citátem

formou ankety please
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Znas na nej nejaky dobry objemovy cviky?
Tyrael

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:

Taky by mně to zajímalo????
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
JJ, posun hlavy dopředu dozadu, doleva doprava a točení:))..A somozřejmě moje oblíbený cvičení i na dobu mimo fitko - čumění do nebe zvednutou hlavou furt:), to je speciál na zdvihač hlavy:))...Když seš v něm už dost dobrej, můžeš nosit v puse jednoručku, ale moc velký váhy nedoporučuju,protože to pak roztahuje hubu od ucha k uchu:)..
apis

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja krk cvicim tak, ze si lehnu na zem na hlavu si polozim 20 kg kotouc a pritahuju ji na prsa. Jinej cvik me nenapada
LJ

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

apis napsal:
Ja krk cvicim tak, ze si lehnu na zem na hlavu si polozim 20 kg kotouc a pritahuju ji na prsa. Jinej cvik me nenapada
Co nosit tam ten kotouč napevno;)...
apis

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No na nos to asi nepude pridelat. Jedine dat za ukol nejakymu navrharovi , aby udelal kulturisticky model klobouku. Mohl by se menovat : Stálá kontrakce
Angel

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja cvicim krk pravidelne, existuje na nej spousta cviku. Napriklad nejznamejsi jsou mosty, pady do mostu, premety o hlavu, kolibky a nebo treba zapichnout hlavu do zinenky, postavit se jen na tri body a to hlava a dve chodidla, nohy ode sebe, ruce se daji na zadni cast stehen a delaji se pohyby dopredu, dozadu, do boku a krouzeni. Ja delam vse, samozrejme se tohle vsechno dela na zinenkach :)
pku

PříspěvekZaslal: čt listopad 27, 2003 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zapoměl že krk cvičím vždy když dělám někde nějakou levou a hlídám jestli nejedou benga!!!To se sním nakroutím tak že se to nikomu ani nezdá...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bucci

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2003 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pku napsal:
Já zapoměl že krk cvičím vždy když dělám někde nějakou levou a hlídám jestli nejedou benga!!!To se sním nakroutím tak že se to nikomu ani nezdá...

dobrej cvik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Goyer
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2003 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

apis napsal:

Nezlob se za mou opovrhlost, ale chtěl bych tě vidět!
Goyer
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2003 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ho cvičím tak, že na konci tréninku si dám nohy pod žebřiny, zvednu co nejvýše hlavu a pohybuju s ní doleva a doprava. To dělám tak 100x pak odpočnu a to samé dopředu dozadu! A žádné činky!
Krk mám 44cm a nestežuju si na tuto praktiku!
Bucci

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2003 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
Ja ho cvičím tak, že na konci tréninku si dám nohy pod žebřiny, zvednu co nejvýše hlavu a pohybuju s ní doleva a doprava. To dělám tak 100x pak odpočnu a to samé dopředu dozadu! A žádné činky!
Krk mám 44cm a nestežuju si na tuto praktiku!

44 cm dlouhej - seš tak trochu žirafa kámo
apis

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2003 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Goyer napsal:
apis napsal:

a muzu se zeptat co se ti nezda????!!!!
Bucci

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2003 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

apis napsal:
Goyer napsal:
apis napsal:

a muzu se zeptat co se ti nezda????!!!!

no osobně si myslim, že s 20 na xichtu bys krk mockrát na hrudník nedal....

např se přidám k tématu: jsem po operaci štítný žlázy a krk cvičit nemůžu, protože zepředu na něm mam jizvu cca 5 X 1.5 cm a to už jsem po 2 plastikách - prostě se vždycky vytáhne a konec (hold genetický dispozice.....) takže krk vynechávám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Busite krk? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: