Čelní dřepy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čelní dřepy  Úvodní stránka -> Trénink -> Čelní dřepy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jedete je?
Ano
39%
 39%  [ 84 ]
Ne
38%
 38%  [ 83 ]
Občas
21%
 21%  [ 47 ]
Celkem hlasů : 214

Autor Zpráva
Goyer

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BenX napsal:
conane, jeste si stezuj. 80kg celne a 15x, ty vole, to je naloz jak svina
celni jsem nikdy nejel, vlastne priznam se, ze vubec nevim, k cemu je tato modifikace drepu dobra - tj. rozdil od std. drepu, krom toho, ze ty celni jsou vyrazne asi tezsi...

Čelní se mohou jet na MP a je to lepší.
U čelních mě vadí ta váha na předku těla (ruce, atd..), jinak nic.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Conan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, premejslel jsem ze to zkusim na multipresu, ale zase mam radsi volne vahy.

A ty vyhody co zatim muzu posoudit jsou:
-vice rostou kvadraky, min prdel
-neboli tolik zada, protoze se nepredklanim a jedu nizsi vahu. to je mozna i lepsi na kolena...
Rimmer

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Multipress nebrat!
tucet

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvárnice nebrat!
Sova

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2004 6:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jedu jenom čelní dřepy (65kg 10op.)
když dělám normální, tak mě hrozně bolí záda potom. ty čelní mi vyhovujou a už sem si zvyk.

jinak úchop používam takovej, jako na jedný fotce předváděl Arnie. až ji najdu hodim ji sem
Arnie

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2004 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo, čelní jsou prostě bomba, kdo je nejel, ať si je zkusí, pak pozná o čem se tady mluví, určitě bych neměl strach z toho, že se Vám zmenšej stehna atd., tak jen do toho
Conan

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2004 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie napsal:
že se Vám zmenšej stehna atd.,

tak toho se tu myslim nikdo nebal Ucel je spis opak

Tak jsem dneska pridaval vahu 90kg a ubiral opakovani na 10. A neda se rict ze by to bylo nejak lepsi, dejchat uz jsem nemoh po 5 opakovani
Zkousel jsem MP, protoze jsem mel pocit ze uz to neudrzim, je to lepsi v uchopu, ale zase jsem se tak nak divne prohejbal dopedu/dozadu...
Rimmer

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2004 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tezko rict, 15-10 opakovani je fakt hodne, ale nemas asi jeste uplne zpevneny stred. Vyderzaj pianer!
Arnie

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2004 12:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Conan napsal:
Arnie napsal:
že se Vám zmenšej stehna atd.,

tak toho se tu myslim nikdo nebal Ucel je spis opak

Tak jsem dneska pridaval vahu 90kg a ubiral opakovani na 10. A neda se rict ze by to bylo nejak lepsi, dejchat uz jsem nemoh po 5 opakovani
Zkousel jsem MP, protoze jsem mel pocit ze uz to neudrzim, je to lepsi v uchopu, ale zase jsem se tak nak divne prohejbal dopedu/dozadu...

Pohoda
Prohejbal?S tim problémy nemám, je fakt, že když už tam má člověk nějakou váhu a je unavenej, tak má co dělat, aby se moc nenahejbal dopředu a osička mu neslítla, to se mi jednou stalo, kámoš na mě zařval, že ještě jedno vytlačim, tak jsem do toho šel, už jsem byl v 3/4 pohybu, ale pak to začalo stagnovat, tak než mě stačil pomoct, tak to bylo dole, to byla docela prdel .
Jo, taky jsem zvyšoval na 154,5
merlin

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2004 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkoušel jsem je několikrát, ale nedaří se mi udžet rovnováhu
Arnie

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2004 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

merlin napsal:
zkoušel jsem je několikrát, ale nedaří se mi udžet rovnováhu

Časem přijde jako tomu je u každého cviku, něco je lehčí a něco zase o trochu těžší
Viky

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

další příspěvek po roce a půl
Tak jsem je taky zkusil a je to dost hustý - ramena otlačený celý týden a v poslední sérii mi osa nějak tlačila na krk, že jsem se skoro
Jaký máte vychytávky, aby to tak netlačilo do ramen (ručník mi nepomohl)
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na čelní dřepy nedám dopustit. U zadních mám tendenci se předklánět a tahat to zádama. Kámoš vzpěrač mě kdysi naočkoval na čelní a je to super. Akorát jsem nikdy nepochopil, jak to vzpěrači můžou držet tím jejich šíleným způsobem, kterej láme zápěstí. Já používám ten kulturistickej s překříženýma rukama. Nedávám žádnej ručník ani molitany, zkoušel jsem to a nic moc. Spíš se člověk musí naučit vychytat to správný umístění, mám pocit, že každej cenťák tam hraje roli. Na maximum bych dal tak 120-130 a dnes odpo mě čekaj čelní dřepy 10x10 se 60 kg neboli GVT. Brácha to jel ve čtvrtek a do včerejška chodil jak Meresjev
Holy

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele panove, kteri se zabyvate liftem - davate ty celni drepy spis jako "doplnek", nebo stejne jak normalni? Myslim, jestli spis obcas par serii treba po 12 opackach s mensi vahou, nebo hevy vejt bejby a 3, 4 opakovani?
Jo a kdo tu psal tech 154 kilo. To s tim jedes serii? Kolik jich udelas? Kolik vazis? To uz mi prijde jako dost solidni naloz. Kolik drepnes normalne (pripadne s jakym postojem)?
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne září 03, 2006 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som istu dobu celne drepy skusal, ale aku taku techniku sa mi darilo udrzat len pri malych vahach, alebo pri prvych opakovaniach, potom som sa pri tom krutil ako paragraf, skratka mi ta vaha vpredu prisla strasne neprirodzene po tom, co som dlho dlho drepoval len vzadu. Musel by som sa dlho ucit techniku, aby som ich silovo popohnal hore, tak som sa na ne vy...al a hotovo ! Tyc som drzal tym vzpieracskym sposobom, ma to svoje vyhody, napr. ked je zle, lahsie sa tej cinky zbavite.....
Pomer sily pri zadnych a prednych drepoch je individualny, ked niekto dlhodobo drti celne (napr. vzpieraci), tak zadne nema zas o tolko silnejsie.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Čelní dřepy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: