|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jedete je? |
| Ano |
|
39% |
[ 84 ] |
| Ne |
|
38% |
[ 83 ] |
| Občas |
|
21% |
[ 47 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
Goyer
|
Zaslal: pá únor 20, 2004 12:42 pm Předmět: |
|
|
| BenX napsal: | conane, jeste si stezuj. 80kg celne a 15x, ty vole, to je naloz jak svina
celni jsem nikdy nejel, vlastne priznam se, ze vubec nevim, k cemu je tato modifikace drepu dobra - tj. rozdil od std. drepu, krom toho, ze ty celni jsou vyrazne asi tezsi... |
Čelní se mohou jet na MP a je to lepší.
U čelních mě vadí ta váha na předku těla (ruce, atd..), jinak nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Conan

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 2:36 pm Předmět: |
|
|
No, premejslel jsem ze to zkusim na multipresu, ale zase mam radsi volne vahy.
A ty vyhody co zatim muzu posoudit jsou:
-vice rostou kvadraky, min prdel
-neboli tolik zada, protoze se nepredklanim a jedu nizsi vahu. to je mozna i lepsi na kolena... _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: pá únor 20, 2004 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: pá únor 20, 2004 5:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sova
|
Zaslal: pá únor 20, 2004 6:47 pm Předmět: |
|
|
já jedu jenom čelní dřepy (65kg 10op.)
když dělám normální, tak mě hrozně bolí záda potom. ty čelní mi vyhovujou a už sem si zvyk.
jinak úchop používam takovej, jako na jedný fotce předváděl Arnie. až ji najdu hodim ji sem
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út únor 24, 2004 10:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Rimmer
|
Zaslal: út únor 24, 2004 10:53 pm Předmět: |
|
|
Tezko rict, 15-10 opakovani je fakt hodne, ale nemas asi jeste uplne zpevneny stred. Vyderzaj pianer!
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: st únor 25, 2004 12:51 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | | Arnie napsal: | | že se Vám zmenšej stehna atd., |
tak toho se tu myslim nikdo nebal Ucel je spis opak
Tak jsem dneska pridaval vahu 90kg a ubiral opakovani na 10. A neda se rict ze by to bylo nejak lepsi, dejchat uz jsem nemoh po 5 opakovani
Zkousel jsem MP, protoze jsem mel pocit ze uz to neudrzim, je to lepsi v uchopu, ale zase jsem se tak nak divne prohejbal dopedu/dozadu... |
Pohoda
Prohejbal?S tim problémy nemám, je fakt, že když už tam má člověk nějakou váhu a je unavenej, tak má co dělat, aby se moc nenahejbal dopředu a osička mu neslítla, to se mi jednou stalo, kámoš na mě zařval, že ještě jedno vytlačim, tak jsem do toho šel, už jsem byl v 3/4 pohybu, ale pak to začalo stagnovat, tak než mě stačil pomoct, tak to bylo dole, to byla docela prdel .
Jo, taky jsem zvyšoval na 154,5
|
|
| nahoru |
|
 |
merlin

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie

|
Zaslal: st únor 25, 2004 3:16 pm Předmět: |
|
|
| merlin napsal: | zkoušel jsem je několikrát, ale nedaří se mi udžet rovnováhu |
Časem přijde jako tomu je u každého cviku, něco je lehčí a něco zase o trochu těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
Viky
|
Zaslal: ne září 03, 2006 10:10 am Předmět: |
|
|
další příspěvek po roce a půl
Tak jsem je taky zkusil a je to dost hustý - ramena otlačený celý týden a v poslední sérii mi osa nějak tlačila na krk, že jsem se skoro
Jaký máte vychytávky, aby to tak netlačilo do ramen (ručník mi nepomohl)
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: ne září 03, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
Hele panove, kteri se zabyvate liftem - davate ty celni drepy spis jako "doplnek", nebo stejne jak normalni? Myslim, jestli spis obcas par serii treba po 12 opackach s mensi vahou, nebo hevy vejt bejby a 3, 4 opakovani?
Jo a kdo tu psal tech 154 kilo. To s tim jedes serii? Kolik jich udelas? Kolik vazis? To uz mi prijde jako dost solidni naloz. Kolik drepnes normalne (pripadne s jakym postojem)? _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne září 03, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
Ja som istu dobu celne drepy skusal, ale aku taku techniku sa mi darilo udrzat len pri malych vahach, alebo pri prvych opakovaniach, potom som sa pri tom krutil ako paragraf, skratka mi ta vaha vpredu prisla strasne neprirodzene po tom, co som dlho dlho drepoval len vzadu. Musel by som sa dlho ucit techniku, aby som ich silovo popohnal hore, tak som sa na ne vy...al a hotovo  ! Tyc som drzal tym vzpieracskym sposobom, ma to svoje vyhody, napr. ked je zle, lahsie sa tej cinky zbavite.....
Pomer sily pri zadnych a prednych drepoch je individualny, ked niekto dlhodobo drti celne (napr. vzpieraci), tak zadne nema zas o tolko silnejsie.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|