Ty naivní chudáčku ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber.
...tatinek lekar a maminka pravnicka divi co to mají doma za zrůdičku.
Z mojej niekolkorocnej praxe v PZ musim bohuzial konstatovat ze takych arogantnych a agresivnych parchantov je najviac z tych "lepsich" rodin (neratam ciganov,to su kapitola sama o sebe).
Najsmutnejsi a zarazajuci je fakt ze rodicia si nepriznaju (ani nechcu),ze z ich "genialneho" decka vyrasta sebestredny,agresivny a bezcitny kkt. (ved kazdy z nas si naivne mysli ze nase deti su tie najlepsie,za vsetko zle mozu tie druhe decka)
Vo vseobecnosti je dnesna mladez az chorobne agresivna a exibicionizmus s potrebou za kazdu cenu uputat na seba pozornost nema obdoby
Jo, jo. Dnešní mládež je zkažená. To říkal už Cicero
Mablungu, bez se projit do mesta a divej se kolem sebe ;)
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ty naivní chudáčku ....nevyroste z toho, je to čurák od pohledu. Měl ho někdo dokopat a zlomit mu pár žeber.
...tatinek lekar a maminka pravnicka divi co to mají doma za zrůdičku.
Z mojej niekolkorocnej praxe v PZ musim bohuzial konstatovat ze takych arogantnych a agresivnych parchantov je najviac z tych "lepsich" rodin (neratam ciganov,to su kapitola sama o sebe).
Najsmutnejsi a zarazajuci je fakt ze rodicia si nepriznaju (ani nechcu),ze z ich "genialneho" decka vyrasta sebestredny,agresivny a bezcitny kkt. (ved kazdy z nas si naivne mysli ze nase deti su tie najlepsie,za vsetko zle mozu tie druhe decka)
Vo vseobecnosti je dnesna mladez az chorobne agresivna a exibicionizmus s potrebou za kazdu cenu uputat na seba pozornost nema obdoby
Jo, jo. Dnešní mládež je zkažená. To říkal už Cicero
Jenže pánové, kdo vytváří hodnoty, svět, priority, prostředí a vůbec všechno okolo, co tu dnešní mládež formuje a vytváří? Nejsme to náhodou my, dospělí?
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Děcka jsou chytrý a některý zkouší co si můžou dovolit, a v některých domácnostech úplně všechno.
Potom to jde přes pubertu, dospívání .
Dost rodičů je i hodně pracovně vytíženo tak na výchovu nemají čas a snaží se to vynahradit dětem materiálně.
Potom se může stát že z toho vyrůstají takovýhle zmetci.
Děcka jsou chytrý a některý zkouší co si můžou dovolit, a v některých domácnostech úplně všechno.
Potom to jde přes pubertu, dospívání .
Dost rodičů je i hodně pracovně vytíženo tak na výchovu nemají čas a snaží se to vynahradit dětem materiálně.
Potom se může stát že z toho vyrůstají takovýhle zmetci.
Já trošku nesouhlasím s tím časovým vytížením rodičů, o kterým se dneska všude mluví. Určitě jsou lidi, který fakt nestíhají, ale na druhou stranu většina lidí má více méně normální profesi a co udělají s volným časem je na nich. Pak někdo bohužel čumí na debilizační seriály v TV apod. místo toho, aby se rodiče věnovali dětem, povídali si s nimi a hlavně jim šli příkladem. Proboha, a jak na tom s časem byly naše maminky? Měly automatický pračky, sušičky, jednorázový plíny, mikrovlnky, myčky na nádobí...? Měly jenom pracovitý ruce a milující srdce. Osobně ty řeči o nedostatku času v dnešní době beru u většiny lidí jako výmluvu.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Dneska jsem jel autobusem a kousek ode mě seděl (nejspíš) cikán s ještě jedním klukem, kterej byl bílej. Mohlo jim být dejme tomu cca. 13 let. Nadávali tak strašně sprostě, že to jsem snad ještě nikdy neslyšel a přes telefon tam nadávali nějakému klukovi a vyhrožovali s tím, že mu rozbijou držku a že klidně ať si vezme třeba padesát kamarádů a že oni budou jen tři. Poté co zavěsili se začali domlouvat kdo všechno jim půjde pomoct a že jich bude dvacet a on bude sám. No a samozřejmě pořád neustále padali slova jako, že ošukali jeho mámu, že to je zkurvysyn a snad se nestalo, že by řekli dvě slova aniž by jedno z nich nebylo silně vulgární. Celejch 15 minut to bez problémů vydrželi. Já se tam vedle nich klepal s tepovkou asi tak 180, adrenalin jako kráva a držel jsem se, abych po nich nevyskočil . . . Teď lituju, že jsem nevystoupil s nima, protože tohle možná i za ten možnej průser stálo.
Dneska jsem jel autobusem a kousek ode mě seděl (nejspíš) cikán s ještě jedním klukem, kterej byl bílej. Mohlo jim být dejme tomu cca. 13 let. Nadávali tak strašně sprostě, že to jsem snad ještě nikdy neslyšel a přes telefon tam nadávali nějakému klukovi a vyhrožovali s tím, že mu rozbijou držku a že klidně ať si vezme třeba padesát kamarádů a že oni budou jen tři. Poté co zavěsili se začali domlouvat kdo všechno jim půjde pomoct a že jich bude dvacet a on bude sám. No a samozřejmě pořád neustále padali slova jako, že ošukali jeho mámu, že to je zkurvysyn a snad se nestalo, že by řekli dvě slova aniž by jedno z nich nebylo silně vulgární. Celejch 15 minut to bez problémů vydrželi. Já se tam vedle nich klepal s tepovkou asi tak 180, adrenalin jako kráva a držel jsem se, abych po nich nevyskočil . . . Teď lituju, že jsem nevystoupil s nima, protože tohle možná i za ten možnej průser stálo.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru