Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doktoři mi opět lezou na nervy...

máti má v prdeli celý držení těla (je tlustá jak prase a furt nabírá a chodí předkloněná a bla bla), předsazený ramena, lopatky v h*jzlu... prostě všechno špatně. Před půl rokem jí bylo předepsaný léčení v podobě nějakýho protahování (fascie!), masáží, obstřiků , bla bla... říkám jí "to, co ti ten doktor předepsal a tohle protahování je k ničemu a nepomůže ti to... ztratíš čas a možná ti to už nikdy nesrovnaj, chceš abych ti našel nějakýho doktora, kterej tomu rozumí?" ... nechtěla, prej se v tom nevyznám a doktoři mají pravdu.
Tak po třetí sérii těch "léčebnejch procedůr" se objednala k jinýmu doktorovi, kterej jí řekl " to, jak vás léčili doteď je nesmysl a nemůže vám to pomoct, půl roku je dlouhá doba a o to bude tohle léčení delší, pokud vůbec bude učinkovat" ... a poslal jí úplně jinam na jiný cvičení k fyzioterapeutovi. Takže jako obvykle - doktoři jsou idioti a lidi nepovažují svoje zdraví za prioritu. Pfffff tak jsem to ze sebe dostal :D
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
doktoři mi opět lezou na nervy...

máti má v prdeli celý držení těla (je tlustá jak prase a furt nabírá a chodí předkloněná a bla bla), předsazený ramena, lopatky v h*jzlu... prostě všechno špatně. Před půl rokem jí bylo předepsaný léčení v podobě nějakýho protahování (fascie!), masáží, obstřiků , bla bla... říkám jí "to, co ti ten doktor předepsal a tohle protahování je k ničemu a nepomůže ti to... ztratíš čas a možná ti to už nikdy nesrovnaj, chceš abych ti našel nějakýho doktora, kterej tomu rozumí?" ... nechtěla, prej se v tom nevyznám a doktoři mají pravdu.
Tak po třetí sérii těch "léčebnejch procedůr" se objednala k jinýmu doktorovi, kterej jí řekl " to, jak vás léčili doteď je nesmysl a nemůže vám to pomoct, půl roku je dlouhá doba a o to bude tohle léčení delší, pokud vůbec bude učinkovat" ... a poslal jí úplně jinam na jiný cvičení k fyzioterapeutovi. Takže jako obvykle - doktoři jsou idioti a lidi nepovažují svoje zdraví za prioritu. Pfffff tak jsem to ze sebe dostal :D

Lidi co jsou tlustý jako prase by měli hlavně nejdřív zhubnout a ne se hrnout k doktorovi ať je léčí. Kdyby ten doktor měl všech 5 pohromadě, tak jí řekne: Milá paní, začněte jíst jako člověk a zdravě sportovat, potom nebudete tlustá jako prase a nebudete mít zdravotní problémy."
Nevim co takový lidi čekají, že jim doktor dá zázračnou pilulku, která jim odstraní zdravotní problémy, které si způsobily tím, že se třeba 20-30let sami fyzicky ničili.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je v tom, že ta nejtlustší sorta lidí nemá nejmenší povědomí o tom jak jíst a nulový návyky. I když si za to převážná většina z nich může sama, říct jim "jezte normálně a zhubněte" je debilita na n-tou.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..tenhle typ lidí se musí vést (alespoň zezačátku) za ručičku, jako malé děti, jinak sami na to většinou nepřijdou.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale má. Jen nechce. Jí vadí myšlenka, že by jedla 6x denně, nebo že by nemohla jíst samotnej chleba s máslem... nebo si nedat koblihu, nesníst půlku štrůdlu, knedlíky s omáčkou plnou smetany apod.

Ale to je její demence, ona to nechce řešit a tohle mi na nervy lézt nebude. Z široké rodiny sportujeme jen já, brácha a bratránek a jsme za exoty - já, že jsem hnusnej, protože mám moc svalů a oni, protože jsou nemocní, že jsou hubení (cyklista a cyklista+atlet). Z rodiny se kouká stejně každej nanás, jako já na ně.

Ale to mě neštve, mě štve to, že doktoři opět nezklamali a určili absolutně dementní způsob léčby a jinej doktor pak řekne "k tomu doktorovi nechoďte, příště přijďte sem, oni udělali vše špatně" - jak se tohle může stát?
Spazik

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidské tělo je tak komplikované a lékařská věda tak rozsáhlá a obsáhlá, že nemůže existovat nějakej manuál, jako např. pro výměnu převodovky :-) Doktoři jsou jen lidi, každej je jinej, má jiný znalosti, jinej přístup a zkušenosti...
Taky u některých může roli hrát ekonomický faktor -> léčba = body = prachy od pojišťovny...
Reiben

PříspěvekZaslal: st květen 23, 2012 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/krimi/268447-chlapec-z-breclavi-si-utok-romu-vymyslel-zranil-se-sam.html

demence
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se stalo s topicem, kde se pátralo po Pakostovi, založil ho nějakej mimoň co se výdával za Freimenova kámoše (spolubydlícího), dořešili se to nějak?
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vsiml jsem si, jak se tady v Brne a asi nejen tady rozmohly tzv. Vecerky vlastnene vietnamskymi spoluobcany. Jen v blizkem okoli meho bydliste jich behem kratke doby vyrostlo, co jsem napocital, 6, ovsem cloveka v nich behem dne neuvidite, snad mozna neco malo vecer, az zavrou normalni potraviny a markety, coz se jim nemuze vyplatit, pokud plati najem. To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny?
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám pocit, že by to byla nějaká novinka, pamatuju vietnamské večerky v 90. letech.
owar

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny?

spis je to asi dobra pracka..ale vydelat se tim taky da..kdyz je vidim jak nakupujou v kafaci zeleninu kg po korune a pak ve svym kramu treba za 30kc/kg..oni vedi
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vsiml jsem si, jak se tady v Brne a asi nejen tady rozmohly tzv. Vecerky vlastnene vietnamskymi spoluobcany. Jen v blizkem okoli meho bydliste jich behem kratke doby vyrostlo, co jsem napocital, 6, ovsem cloveka v nich behem dne neuvidite, snad mozna neco malo vecer, az zavrou normalni potraviny a markety, coz se jim nemuze vyplatit, pokud plati najem. To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny?

Slyšel jsem fámy, že tam prakticky jen perou peníze. Taky jsem slyšel, že vietnamci mají překvapivej podíl na výrobě drog a podobně. Celkem by to i dávalo smysl, když tu máte pár desítek tisíc Nguyenů co všichni vypadají úplně stejně, má to solidní potenciál.
Draper

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Draper napsal:
To jako Vietnamci prechazeji z prodavani obleceni na potraviny?

spis je to asi dobra pracka..ale vydelat se tim taky da..kdyz je vidim jak nakupujou v kafaci zeleninu kg po korune a pak ve svym kramu treba za 30kc/kg..oni vedi

Jenze jim tu zeleninu tam pomalu nikdo nekupuje a akorat jim tam hnije :)

A no mrking na me pls :D
Luster

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me nevadej, spis naopak.. vzdycky sou uctivy a maj otevreno do vecera, co vic chtit a to ze tady maj skoro monopol v "jinejch obchodech" je taky vseobecne znama vec
owar

PříspěvekZaslal: čt květen 24, 2012 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jenze jim tu zeleninu tam pomalu nikdo nekupuje a akorat jim tam hnije :)

A no mrking na me pls :D

nevim jak v Moravske metropoli, mestu mest, ale tady u nas na vesnici to vietnamcum docela jde a nic moc nehnije a fakt se jim to dari prodavat i za ty prachy.. to je specialne pro tebe..ja vim, ze to mas tak rad

Naposledy upravil owar dne pá květen 25, 2012 4:19 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 543, 544, 545 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: