|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 06, 2011 6:29 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Bud za priblizne 10 dni az se bude otevirat a nebo mozna pristi patek budeme delat testovani veci atd...kolik unese hrazda lidi a tak...to bude sranda |
V pátek bych měl být snad v Praze, tak pokud budete chtít dalších pár kilo navíc, zajdu
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st květen 11, 2011 8:09 am Předmět: |
|
|
bylo by super až budete mít webovky, tak tam dávat každodenní WOD. Pro inspiraci, a nejen fotit tabuli, kde člověk nepozná ani co se jelo :)
WOD podle crossfit.com mě moc nebaví, jsou dost dokola..
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 11, 2011 4:16 pm Předmět: |
|
|
erlubio : zkus crossfitnow.com _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st květen 11, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st květen 11, 2011 4:50 pm Předmět: |
|
|
To vypadá hodně povedeně _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem asi půl hodiny čučela na různá videa crossfitu a normálně mě štve, že to není na olympidáně... Asi bych emigrovala....  Fakt se mi to děsně líbí... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
cocman: vypada to pekne! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 5:09 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že nejsem z Prahy : ( do takovýhle luxusní posilky bych rád chodil. Tak nezbývá, než si pořídit "podobnou svojí". Snad třeba čase.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|