|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
Škoda, že nejsou stránky  . Jinak fotky jsou pěkný  , určitě si, co nejdřív přijdu zacvičit. Jen by mě zajímaly nějaký podrobnosti. Kde přesně vaše posilovna je, jak to je s tím vstupným, jaká je otevírací doba atd. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
Vsechno se tu objevi v prubehu vikendu
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá květen 13, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
My jeste nemame otvricku na pevno danou. Spis to bude ze zacatku takovy experimentovani. Takze se za pripadny blbosti predem omlouvam  . Ale melo by bejt otevreno od 10:00...pak budou samozrejme oteviracky i treba od 7mi rano. Zalezi jakej bude zajem atd
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
A v úterý nude od kdy, to už víte?
Jinak ještě jeden dotaz.....budou tam na hrazdě gumy pro někoho, kdo dá málo shybů nebo nedá žádný?
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: pá květen 13, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
ta hrazda  . To bude můj druhý domov. _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to hustě  , snad časem dorazím. Zajímalo by mě jak je to s tím vstupným. Kolik za 1 trénink, kolik na 1 měsíc,..? První trénink je teda zdarma ? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:23 pm Předmět: |
|
|
to je krása, přeju bezproblémové fungování
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
sakra... já chci už vyčerpat tu permici ve fitness star, těšim se jak malý děcko k tobě do fitka _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bones

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:43 pm Předmět: Fitko |
|
|
Gratuluju, vypadá to super. V celým fitku žádnej stroj, o tom sem vždycky snil  . Jako jedinou pihu na kráse bych viděl tu zadní platformu umístěnou v rohu, asi bych se při přemístění trošku bál, že si škrtnu o zeď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|