|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Teď se právě asi stěhuju na 4 měsíce do Prahy a sháněl jsem tam fitko, tohle vypadá fakt dobře, konečně uvidím CF v na živo, dobrá práce |
Tak to te tam radi uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 9:50 pm Předmět: |
|
|
Cocu...je promiň, teda cocmane  , vypadá to suprově!! Určitě přijdu si zacvičit, jen se zeptám: bedna/bedny na plyo skoky tam budou? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 9:54 pm Předmět: |
|
|
Jasny. Uz jsou ve "vyrobe". Mely by byt v prubehu tydne
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 16, 2011 4:43 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Jde někdo zítra cvičit? |
Kdyz bude malo lidi, jakoze asi bude, tak ja urcite
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: po květen 16, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Zajímala by mě otevírací doba ve všední dny a o víkendu. Jsem zvyklý chodit cvičit ráno, takže bych ocenil otevíračku tak od 6h ranní. Pokud tak brzo nebudete otevírat, tak se chci zeptat, co je potřeba udělat pro to, aby člověk dostal "vlastní" klíče. Odpověď klidně do PM. Věřím, že se najde něco, čím člověk může získat důvěru a s ní i ty klíče  . _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po květen 16, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
Napiš v kolik tam budeš, já se přijdu aspoň podívat, jak cvičíš a případně něco okoukat
Jinak se chystám jít už na otevíračku, aby tam parťák nebyl sám
Ručník na lavičky počítám s sebou.....nikdy jsem nechodil do fitka, ale dělá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 16, 2011 5:30 pm Předmět: |
|
|
Tojotomi: No otviracka bude asi nejdriv od 0700 a to jen v nektery dny. S tema vlastnima klicema bych to asi nevidel moc ruzove. Mame v tom spoustu penez a aby sem chodil nekdo "cizi", tak to nvm no
Loudy: jojo rucnik s sebou samozrejme  . Ja tu budu rekl bych tak od 2. Ale mozna budu po ockovani proti zlkoutence, tak nevim, jestli budu moct cvicit
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:40 pm Předmět: |
|
|
Dobře, bylo to super
Měl jsi se stavit dokud tu ještě cocman je a může ti pomoct
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:48 pm Předmět: |
|
|
Dobře bylo...:)
Pěkně jsme pokacali a taky jsem zkusila něco nového (i když mi to moc nešlo, ale baví moc:))
Dokonce jsem se po cestě domu kvalitně najedla... podél Vltavy se to teď hemží všemožným hmyzem a já z té únavy funěla, jak psík a jela celou cestu s otevřenou hubou... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út květen 17, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
Sakra lidi, vy mě lákáte, abych tam taky, co nejdřív přijel  . Asi to vidím na čtvrtek , to pro mě bude nejideálnější. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|