|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
Parááááááda
Přesně kolem tý budovy jsem šel a řikal jsem si, že tam by to mohlo být
V úterý v 10 tam budu, budeš tam taky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Bones: Kdyz si to das na streko, tak je to v pohode. Ale jinak se s tim pocita. Holt mame omezeny prostory a nacpat tam vsechno, co tam chceme mit, je celkem nadlidskej ukol. Ale jinak sem tan na tom dneska cvicil a vesel jsem se v pohode.
Orbb: Budeme na tebe cekat
Kulisek: Pokud to bude zadarmo nebo jen za par davek proteinu, tak klidne
Tonda: Diky
Reiben: Jojo prvni trenink je zadarmo. Kdyz si des normalka zacvicit bez naseho zasahu, tak je to za 65 Kc. A pokud to bude crossfit, tak je to za 90 a to s tim, ze budeme pomahat se cvicenim, vypisovat cviceni, stopovat a proste vsechno, co k tomu patri. Pak mozna budou jeste vypsany specialni hodiny jenom na funkcni trenink, kde pojedou vsichni stejne (vedena rozcvicka atd.) No a mesicni je 650Kc a pak na funkcni trenink jsme se na mesicni jeste nedohodli, ale asi to bude tak za 900 bych tipoval. Plus tam bude TRX
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:56 pm Předmět: |
|
|
Loudy: To jeste nevim. Spis tam bude muj partak. Ja tam budu az odpo bych rekl. Ale jeste upresnim
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
Tak já to ani jinak nemyslela...
Můžeme se domluvit přes PM:) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 6:59 pm Předmět: |
|
|
hodně slušný ceny  , určitě se přijdu podívat _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:00 pm Předmět: |
|
|
Vypadá to neskutečně dobře, famózně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:01 pm Předmět: |
|
|
Nevadí, stejně se pořádně těšim, už od minulýho pátku jsem se nehnul, tak jsem nějakej hyperaktivní
Parťák taky cvičí crossfit?
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
Diky diky. No snad budou lidi chodit, kdyz tam nemame zadny stroje  Vlastne jediny stroje budou po par mesicich lidi, ktery k nam budou chodit
BTW jinak me hrozne stve, ze za 14 dni odletam na 4 mesice do haje. Ze tu u toho nebudu  . Snad se to nepokazi
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
takovýhle vybavení kdyby sis tam časem koupil, tak by to byla pecka : http://www.psychology4strength.com/tools.html _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:23 pm Předmět: |
|
|
Takze: Lana mame, kettlebelly mame, medicinbaly mame, pneu se priveze tak do tydne, padaky teda nemame :-D, aut je tam dost, tak kdyz nekdo propujci svoje ke cviceni, tak neni problem. Trubky s vodou budou case, swiss ball v tomhle pouziti je docela dost dobrej napad, ty gumy kolem pasu mame, missile ball bude taky casem, sane taky budou casem a uz jsou v jednani, kladivo by melo byt do tydne, atlasy budou asi az za par mesicu : (, bulgarian bag neni problem vyrobit, kolecko mame, pytle budou, TRX mame, retezy taky a na plyo tam mame nakreslenej zebrik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
Tak to je luxus, že tohle všechno máte :-). Já myslel, že máte zatím jen to, co bylo vidět na fotkách (železo, TRX, hrazda, lana). _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne květen 15, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
Teď se právě asi stěhuju na 4 měsíce do Prahy a sháněl jsem tam fitko, tohle vypadá fakt dobře, konečně uvidím CF v na živo, dobrá práce _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|