Jinak jestli nekdo treba uvazuje o koupi vibram five fingers, ale odrazuje ho, ze bude vypadat jako blbec, tak muzu jedine doporucit tohle:
Dovezl jsem si je z USA a nemuzu si je naprosto vynachvalit. Myslim, ze u nas jsou taky k sehnani a i za celkem prijatelnou cenu
Chtel jsem pod 10, ale smula. Selhaval uchop u svihadla. Pak sem chtel dat jeste neco, ale bohuzel nebyl cas.
O 4 hodiny pozdeji:
Squats: 5x5x90
pak
10xseskok z bedny a naslednej skok do dalky
10x vybeh na gumolane
3x TGU (24) 2 rounds
pak
shyby, dragou flags, T-T-B
Clean: 3x5x80, 3x3x90, 1x1x95, 1x0x100, 1x3x95
Shyby: 3x10
Toes to bar: 3x10
Pak nejaky blbosti na kruzich a TRX. Vzhledem k tomu, ze sem za posledni 2 dny naspal asi tak 4 hodiny dohromady a uplne vsechno me bolelo z nocniho ponocovani, tak to nebylo uplne idealni, ale rozhodne to nebyla zadna tragedie. To premisteni me zklamalo. Dam 3x95 a ani jednou 100? Asi blok v hlave. Ale priste to tam uz padne
Kdyz jsem mel u posledni serie muscle upu dokoncenej 17tej, tak se mi dost brutalne strhla kuze na dlani a posledni 3 mi trvaly asi 4 minuty. Nez jsem to obvazal a nasel nejakej uchop, kde to nebolelo
Jelikoz mam uz zase par treninku za sebou a cisla uz konecne tomu i odpovidaji, tak sem zacnu zase psat
Clean : Up to 1x110 (prvni opakovani se 110 bylo celkem velkej miss, ale druhy tam padlo jako nic)
OH squats : Up to 5x70 (tady je to tak 4.5x70..jelikoz pred poslednim oapkovanim sem celkem dost dlouho vahal a stred tela uz byl v haji, takze mi to v pulce cesty nahoru spadlo)
Pushpress : Up to 5x80
Bricho ....
A na vecer jste:
9-6-3
Power clean 60kg
Thruster 60kg TIME : 3:30 asi
A pak jeste asi 150 DU a bricho
Jo jinak sem vyzkousel Jack3d...a nejak nevim jestli to funguje ..Teda ty vedlejsi ucinky fungujou 100%, ale nevim jak na tom jsou ty dalsi...zima mi byla, nesoustredenost, zrychlenej pulz a dejchani. Plus sem se pri cviceni zadejchaval jako nikdy a to nemluvim o tom vysokym tlaku a cernotou pred ocima
Naposledy upravil cocman dne čt listopad 17, 2011 10:57 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru