No ja dneska nejak nejsem ve svy kuzi, takze si myslim, ze to ted pujde zase dobre. Podle me bych ted udelal treba i 20x110, jelikoz je to hlavne o vuli. Uz se ty cinky chces zbavit, mrsknout ji do stojanu a jit se vybrecet :-D
pekne a pravdive si to rekl, a to ses pritom votrlej crossfitak co je zvyklej na bolest.... opravdu tyhlety heavy high rep squaty deli zrna od plev a dela z kluku chlapy clovek by netusil, jak ta jedna predlouha serie leze na hlavu....
Takze dneska drepy 20x107.5. Musel jsem si vzit pasek, jelikoz amm totalne rozsekany bricho. Asi to bylo tim paskem, ale bylo to snazsi nez 20x100 nez pasku. Mam to natoceny a video sem hodim asi vecer. Pak jsem delal nejaky power cleany a bylo to teda poznat, ze to je po tech drepech
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Tak dneska drep 20x110 (opet s paskem). Uz od 4tyho opakovani mi bylo jasny, ze ti bude bolet. Priblizne u 16tyho opakovani se mi zacalo chtit brecet, ale jelikoz na me koukal Frozz, tak jsem to jako velkej kluk zadrzel . No a od 18tyho jsem se uz modlil, at tu cinku mam ze sebe dole, protoze je to vazne hrozny. Dneska bez videa
Pri poslednim mereni to bylo asi 135-140..coz je asi 2 mesice zpatky. Takze ted uz to asi neplati... Tohle pojedu, dokud to pujde, pak dam tyden deload a pak zkusim max
Těch 20x110kg jel fakt dobře, jde mu to, jen tak dál!
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To už je hodně nářezový výkon, pecka! Ty dvacítky na dřepy sou super nápad, dneska sem se inspiroval, jen sem to trošku rozšířil (viz můj log) a na rovinu ti říkám, nesnášim tě za to, žes mě k tomu inspiroval
Diky, ale osobne to za nejakej extra vykon nepovazuju. Proste me to do 5tyho do 15tyho opakovani boli porad stejne a tech poslednich 5 uz je proste jenom o vuli
Takze shrnuti poslednich par dni. V patek jsem delal 4ty cviceni z kvalifikace, presneji:
Complete as many rounds and reps as possible in 12 minutes of:
150 Wall balls
90 Double-unders
30 Muscle-ups
Dostal jsem se az k 6ti muscle upum.. Coz neni spatnej vysledek.
V sobotu trenink, kde toho bylo v planu mnohem vic, ale po drepech 20x112.5 jsem se jenom protahnul a byl rad, ze ziju. Mam to natoceny, ale je to asi nepublikovatelny, jelikoz od 16tyho opakovani rvu jako zvire . Ne vazne to neskutecne bolelo a nic horsiho jsem asi nedelal. Ale cenim si toho zvlast kvuli tomu, ze moje nohy byly po patkku celkem na maderu.
No a dneska jsem se opet vydal do crossfitu praha, abych to jeste vylepsil a muj dnesni vysledek je 8 muscle upu. Veril jsem si na 10, ale ja blbec, jsem si zapomnel svoje svihadlo a musel si pujcit cizi, coz neni ono a dost me to zpomalilo a hlavne me to stalo spoustu sil. Ale i tak je to pekny vysledek
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru