|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ty kokso, takovuhle domácí posku ...co bych za to dal mít nějaké prostory. Víš co? ....sereš mě! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:19 pm Předmět: |
|
|
Můj největší sen, hrozně ti závidím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Stepartin FKF
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Placte
To bily vzadu neni zrdcadlo, ale tabule na psani (musim ji teprve pridelat na zed). Este hrazdu do zdi, par kotoucu a misto na MU a sem nejstastnejsi na svete. |
Super, co máš za kotouče? Pogum nebo poplast? Asi první domácí cross box v Čechách, gratuluju. _________________ Tvrdé svaly vybuduješ jedině tvrdým tréninkem. Jsem zastáncem funkčního tréninku - žádné stroje.
Činky, běhání, švihadlo, kettlebells, TRX, medicinbal, aquahit, sandbag, plyometrie, síla, vytrvalost, rovnováha, flexibilita... KOMPLEXNOST.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
a kde ze to bydlis? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikulda
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:42 pm Předmět: |
|
|
čelákovice? tam bydlím :-) kde přebejváš Ty?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Klidne se stavim, treba ti po masakroznim treninku pobliju garaz
Co se tyce toho podoli, tak jsem vcera prijel domu v pul 2 a usnul.
To mas na zlicin kazdou nedeli docela zajizdku, co? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|